FAMILIEN PÅ BESØK

Grunnen til mitt lange fravær på bloggen er pga. jeg har hatt besøk av familien min!!! I tillegg så er det ikke så mye å fortelle, men kan jo legge ut litt bilder fra påsken.

Wade er klar for å hente familien min, med flagget jeg lagde. Flink flink.

Vært i Dallas Zoo
Vært på stede hvor JF. Kennedy ble drept
Vært på Rangers game, tapte..........4-1


Bowling. Haha, se hva som skjedde med neglene mine.


Vært på six flags, wiiiiiihoo!!!!!!


Vært på the country side of Texas

Også har vi vært å shoppet, og litt andre forskjellige ting. F.eks mamma og jeg fikk pedikyr/manikyr for første gang, og det må gjentas. Denne uka på skolen har vært gørrrrrr kjedelig. Siden alle de andre har TAKS bortsett fra seniors som må vi(utvekslingsstudenter og seniors) komme på skolen 11.30, for så å sitte i kantina for en time, så i et random klasserom for en time. Så gå til en klasse der vi ikke gjør en dritt. Wiho. That's how my week has been.

Men i dag så skal vi til vår scrabooking retreat så jeg tok like gjerne fri fra skolen, siden jeg uansett skulle ha dratt 1.30.

Skal prøve å bli flinkere på å blogge, men er ikke så mye inspirasjon her ute i verden lengre til å blogge. Men skal prøve så godt de siste ukene jeg er her. Er så sykt at jeg kan si "de siste ukene", avreisen nærmer seg utrolig mye med. Tror det er rundt 7 uker til jeg er hjemme. SYKT.

Over og ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits