PROMSHOES

Dere kommer nok til å bli overrasket når dere ser hvor casual promsko jeg kjøpte meg. Prom skal jo være så ekstra pent osv. Men jeg har så lang kjole, så ingen ser skoene mine sånn kjempe godt, så derfor valgte jeg å være smart med å kjøpe noen dritfete sandaler som jeg kan bruke til hverdags,men som også kan se litt pyntet ut. I tillegg er de ikke så alt for høye, og sålen er helt fantastisk myk. I feel in love, so hard.Jeg digger de iallefall, og gleder meg til å bruke de masse i sommer.


Dagen i dag har jeg brukt på å sole meg, så nå er jeg en red lobster. Wiho. Men jeg har et ønske om å se litt brunere ut enn et lik på ballet, så da slår jeg til med å gå ut i Texas sola. Og den steker. Har vel vært ute i rundt 2 timer bare, og er rød som bare det. Men skal ikke klage!

Ellers så er det morsdag idag, og vi fikk pannekaker, bacon og donuts til frokost, meget sunt med andre ut! Ellers skal vi ikke gjøre noe spesielt idag. P, CJ og Wade er å besøker CJ sin mor nå så jeg har litt alene tid. Deilig!!

2 kommentarer

Tonje

10.mai.2011 kl.00:33

ååh, såå fine :D miss you!!!

Mamma

14.mai.2011 kl.21:48

Enig med Tonje i alt :-)

Skriv en ny kommentar

hits