NEVER SAY NEVER

Dette er nok et av de siste, hvis ikke det siste innlegget mitt ifra USA. Litt deilig siden jeg ikke er så interessert i bloggen lengre, men også litt trist siden eventyret er over. Må ærlig si jeg har veldig "mixed feelings". Jeg gleder meg ekstrem til å komme hjem til alt og alle. Men likevel så har jeg overhode ikke lyst til å forlate denne plassen. I guess that's just a part of an exchange year.

Anywaaaaays, i går dro vi gjennom Oklahoma for så å tilbringe helgen i Arkansas. Jeg må helt ærlig si jeg er overlykkelig at jeg havnet i en ganske stor by. Halvparten av turen var bare ødeland med et par hus. Haha. Vi kjørte en rute oppi fjellet som var veldig fin, men alle sier det er mye finere på høsten og det tror jeg, når alle trærne er forskjellige fargen. Ellers møtte vi på en BJØRN, tuller ikke engang. Han/hun satt bare i vei kanten, haha. Skal si det ble interresant i bilen da. I tillegg satt jeg å filmet Wade helt random når det skjedde, så jeg fikk tatt det opp. Men rakk ikke å få bilde/video av bjørnen siden den stakk av gårde.

I dag har vi vært i Hot springs som er en by i Arkansas. Koselig by, men herregud så varmt det skal være. Vi dro også opp til et tårn for å se utover byen.

Legger heller bare ut litt bilder.

Hytta
"Tæææææn"


Hot Springs
Mine nye bff's


3 kommentarer

Tonje

11.jun.2011 kl.14:12

jeg visste at du savnet de gekkoene fra Gran Canaria!!! Haha :D

Mamma

11.jun.2011 kl.16:20

Så koselig sted :-) Nyt resten av dagene!!!

Katrine i USA

11.jun.2011 kl.19:10

Tonje: Hahaha, ja!!!

Skriv en ny kommentar

hits