Blogg

HVILKEN SKAL JEG VELGE?


Jeg har bestemt meg for å kjøpe ekte uggs her borte som jeg kan ta med meg hjem. Siden alt er billigere her er også uggs det. I tillegg siden jeg har brukt uggs-lignende sko i flere år nå er det på tide med sikkelig bra kvalitet.

Jeg vil ha grå. Men vet ikke om jeg vil ha den helt enkle eller den som har litt mer detaljer. Så hvilken synes du? Jeg liker den med detaljer best tror jeg, men er så usikker. Skal også prøve de på og se hvilken som passer best.

 

I tillegg skal jeg skaffe meg et par røde toms. Dritkule sko.
HÅNDBALL

Er det noe jeg savner ekstrem mye å se på tv, så er det håndball. Derfor fant jeg meg en side med dårlig kvalitet for å se på Norge - Østerrike. Må si jeg savner å se håndball i HD kvalitet.
LOVE

FAVORITT MUSIKK ATM

The Band Perry - If I Die Young

 Laura Izibor - If Tonight is My Last (ONE TREE HILL)

Carrie Underwood - Temporary Home

 Carrie Underwood - Cowboy Casanova

 Orianthi - According to You

Noen av sangene som går 24/7 for tiden. BTW, alle sangene til Carrie Underwood er bra, blitt helt hekta etter konserten.

HER BEFINNER JEG MEG OM NOEN DAGER

What do you think?

LIFE IS....

ONCE A FISHER ALWAYS A FISHER

Nå befinner jeg meg i Stavanger, på øya Vassøy. Her besøker vi familie og bare koser oss, og idag har vi vært ute å fisket!

> Dagens fiskeoutfits!!!!


> Mamma ville også være med!


> Tna, søt. Ny fisk!!


> Karinne og fiskestanga


> Sommer idyll


> Klar for tur


> Søte fisken min med glitter på!


> Her bor vi!!
>  Riden våres


> Stavanger


> diiiigg
> Flink fiskejente


> Karinne sin torsk, som var den største vi fikk + morfar
Jeg fikk også fisk da, en makrell!! Som vi skal spise idag med de andre makrellene vi fikk. Ellers så skal jeg få flere fisker neste gang. Lover.

Hva har du gjort idag?
Fiska før?

98 % - HVA FÅR DU?98 %. ÅÅÅH, hadde bare feil på en! Avhengig

PICTURES FROM OSLO

Fra igår til i dag har jeg vært i Oslo med min søster og kusina til mamma. Vi har besøkt mange steder som Operahuset, Holmenkollen, Stortinget, Rådhuset osv. I tilegg har vi vært på båttur i Oslofjorden.


The Opera house


Karianne utenfor Opera huset


Utsikten fra hotellrommet


Naboen våres


Holmenkollen


The castle


Stortinget

VANSKER MED Å FÅ MED DEG ALT NÅR DU SKAL PAKKE? - SJEKK UT DENNE

Lei av å ikke få plass til alt du skal ha med? Og iallefall til utvekslingsstudenter som bare kan ha med en koffert. Jeg fikk denne til jul, og synes den er utrolig smart. Så idag bestemte jeg meg for å teste den ut.


Tror jeg tok litt formye klær


Putt klærne i posen og lukk den sammen


slik ser den ut


Bruk en støvsuger til å "suge" ut all luften
Den tar mye mindre plass, men en ulempe er at den blir ganske mye tyngre. Jeg fant også ut at det ikke lønner seg å ha bukser/jeans i den, de krymper ikke så mye. Men den er perfekt til topper og slikt.

Hva synes du? Praktisk?

DA VAR DET OVER

Mitt første år på greveskogen er offesielt over. Jeg synes det har gått utrolig fort, og det føles ut som om det ikke var så lenge siden vi satt spente i aulaen for å finne ut hvem vi skulle gå i klasse med. I det hele tatt, det føles ikke lenge ut siden jeg skulle begynne på ungdomskolen. Tiden går altfor fort! Tenk, neste gang jeg setter beina mine inne på en skole er jeg i USA og skal tilbringe mine neste 10 måneder der. Utrolig spennende å tenke på, men samtidig litt skummelt.
Jeg må også føye til at de siste månedene har gått utrolig fort! Det var alltid så lenge til jeg skulle til USA. Men nå er det ikke mange månedene igjen. Hvis jeg drar rundt 17. som jeg tror, er det bare drøyt to måneder igjen. Noen reiser til og med om en måned.


førsteklasse bøkene - kommer IKKE til å savne dere

Jeg har ikke så mye å blogge om fortiden, så jeg blir nok litt stille. Men så snart jeg vet avreisedato eller lignende gir jeg selvfølgelig lyd fra meg.
Ellers vil jeg bare ønske dere en god sommer og nyt den

FOR EN KVELD

God mat, de beste vennene og en herlig kveld. Hva mer trenger man? I går feiret jeg bursdagen min ved å invitere mine beste venner hjem. Vi koste oss masse, og hadde det utrolig koselig!

Gavene

var ikke denne søt?
Bilder fra kveldenBlomstene jeg fikk av Elise og Ingrid
søtiser


Martine og
Tonje


Meg og Tonje


Meg, Mia og Tonje


Sexyyy, Tonje


Du er den beste, ilu

SOMMERJOBBEN MIN - BILDER

Som sagt så skal jeg ha sommerjobb på gjestehavna i Tønsberg. Har faktisk hatt ett par vakter allerede, og flere venter på meg. Blir deilig å få inn litt penger før jeg tar turen over atlanteren. I tillegg skal jeg jobbe mest ute, som håper på mye fint vær!
I går etter vakten tok jeg ett par bilder av steder. Jeg synes det er utrolig fint der, hele anlegget er også helt nytt. Ta gjerne turen innom, det er en grunn til at det er Norges beste gjestehavn.


Slottsfjellet er bare en rask gåtur unna


Brygga

BURSDAGSGAVER FRA VERTSFAMILIEN

Jeg ble helt sjokka når jeg fikk en stor pakke i posten, og iallefall når jeg så at den hadde flyet helt fra USA til Norge. I tillegg kom den akkurat på dagen også, utrolig gøy!


Quizbok om Texas og bursdagskort


Smykke


En t-skjorte


og enda en t-skjorte


Veske med Texas byer


Jeg har også fått gave fra min kjære familie. Jeg fikk et kamera, akkurat sånn jeg ønsket meg. Så nå har jeg tatt et par bilder med det, og synes det er supert!


Hagen


Dette er ederkoppen Arne, han har gått fram og tilbake i taket i hele dag.
Holdt meg med selvskap når de andre var borte. Tusen takk, Arne. Du er best!Flagget, love

Hva synes du om gavene?

JEG HAR BURSDAG

Endelig har jeg begynt på mitt 17 år, og jeg tror dette året kommer jeg til å huske foralltid med tanke på alt jeg kommer til å oppleve.
Gleder meg utrolig mye til dette året, og håper det blir helt suuuuupert! :-)

BURSDAGSBARNET

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

LisevictoriA

Hva er det kjekkeste med og være utvekslingsstudent i usa?
Jeg tror du har misforstått litt, siden jeg ennå ikke er i USA. Men det jeg tror kommer til å bli det kjekkeste med utvekslingen er at du får en helt utrolig opplevelse som du alltid kommer til å ha med deg + at du blir kjent med en ny verden og venner.

Noe du angrer med at du reiste?
Kan jo egentlig ikke svare på det siden jeg ikke har vært der. Men jeg håper virkelig at jeg angrer. Da må det skje noe helt utrolig fælt.

Hilde
Hva gleder du deg mest til med utvekslingsåret?
Det er så mye. Først er jo å dra til USA å oppleve "the american dream", men også å bli kjent med nye mennesker og det å kunne snakke engelsk uten å måtte stoppe opp og tenke meg om.

Hva kommer du til å savne mest her hjemme utenom personer?
Kattene mine, haha, og selvsagt å snakke norsk.

Vurderte du flere land enn usa?
Nei, ikke egentlig. Men hadde jo vært gøy å dra til andre land, men ikke for å bo der et år.

Hva mener du om å få seg kjæreste under et utvekslingsår?
Hmm, jeg har egentlig ikke tenk så mye på det. Men jeg har ikke noe imot det. Men det er jo et stor problem når du kommer hjem igjen å ha en kjæreste på den andre siden av jorda. Men det finnes jo de menneskene som klarer det.

Har du noen utvekslingsblogger å anbefale, av folk som er der nede nå/er på vei hjem/akkurat kommet hjem?
Jeg har faktisk ikke lest så mange utvekslingsblogger, bare vært innom. Så jeg har ingen å anbefale.

Tonje

hva tror du kan bli de største problemene for deg i usa?
Definitivt det å måtte snakke engelsk hele tiden, det kommer nok til å ta litt tid. Men jeg tror også det kan være vanskelig i begynnelsen å venne seg til kulturen.

Ann-Helen

Hvordan reagerte foreldrene dine på at du ville dra til USA et år?
De reagerte faktisk veldig positivt. De syntes det hørtes morsomt ut.

Hva gleder du deg mest til ?
Bli kjent med vertsfamilien min og å gå på high school

Har du noen dyr ?
Ja, har to katter. Junior og lillepus.

Hva er yndlingsfarge din ?
Hmm, har ingen spesiell, men liker veldig godt blå, brun og lyse farger.

Martine Sommerstad

Er du redd for å få litt jernteppe når de i verstfamilien skal snakke med deg?
JA, iallefall i starten. Tror det kommer til å gå mye i tegnespråk. Haha, blir nok mye: it's a... eh...firkant you know.

Når bestemte du deg for dette?
I begynnelsen av 10.klasse

Er du redd?
Ikke nå, men tror nok at når jeg sitter på flyturen kommer jeg til å bli redd. Men håper for all del at det vil gå over så fort som mulig.

Og ikke minst, vil du ikke savne de nærmeste i familien og venner veldig?
Ja, selvfølgelig! Det kommer til å være vanskelig å være fra de nærmeste.

Det var det. Fikk ikke så mange spørsmål, men takk for de jeg fikk. You make my dayEllers må jeg bare si at morgendagen = BURSDAG + STREIK = HERLIG DAG

Hva skal du i morgen?
Streik hos deg?

MINNER OM SPØRSMÅLRUNDE

Er det noe du lurer på om utveksling, eller vurderer du det kanskje selv til neste år? Eller lurer du på noe helt annet? Spør gjerne!
Jeg kommer til å svare på spørsmålene på søndag, så stay tuned. 
skriv spørsmålene i dette innlegget;

http://lewisville.blogg.no/1275323411_sprrerunde.htmlforresten, noen som vil lage header eller design til meg?

HERLIG DAG

Først må jeg si at jeg har fått sommerjobb!! Jeg skal jobbe på gjestehavna i Tønsberg, som er Norges største. Her skal jeg rydde og vaske + havavgift regner jeg med. Jeg er ekstra ekstra hjelp, så jeg er ikke første prioritert. Men penger er penger selv om det kanskje ikke blir så mye. Jeg har iallefall fått min første jobb, og igår var første dag på jobben.

Ellers må jeg si at jeg gleder meg sykt mye til ferie. Men merker på skolen at det ikke mer å gjøre. Som f.eks i dag.J eg skulle ha norsk og matte. I norsken bare "lekte" vi ute, og den sisten delen av timen hadde vi fri. Neste time skulle vi ha matte, og siden vi visste at flere i klassen skulle ha tentamen spurte vi om vi kunne dra hjem. Læreren sa ja, og jeg var ferdig på skolen etter bare 40 min. Så nå sitter jeg ute å koser meg med musikk på full guffe og det har jeg gjort en stund. 
Herrrrrlig! 
Ellers må jeg bare si at nå er det 4 dager til bursdagen min og 15 dager til det er sommerferie. Med helgen, så det er enda mindre skoledager.

Har du sommerjobb?
Klar for sommerferie?

SPØRRERUNDE??

Jeg har fått et par spørsmål om jeg kan ha spørrerunde, og da generelt om utveksling, men andre spørsmål er også velkomne.ER DETTE NOE DERE ER INTERESSERT I AT JEG HAR?

MY PLANS FOR THIS SUMMER

1.juni - AMBASSADEN

7. juni - BURSDAG

10. juni - FÅR VITE OM JEG SKAL HA EKSAMEN

12. juni - FEIRE BURSDAG MED MINE HERLIGE VENNER

18. juni - SOMMERFERIE


24-5. juni/juli - STAVANGER


8-19. juli - SOMMERHUS I NEDERLAND

Ca. 17.august - TEXAS HERE I COME


23. august - SKOLESTART


Ellers skal jeg bare kose meg masse med vennene mine før jeg drar, og forhåpentligvis har jeg sommerjobb

Har du noen store planer for sommerferien?

JEG FØLER MEG SOM EN....


....TOMAT!
Har akkurat kommet hjem fra en løpetur på ca. 4km. Jeg gikk og løpte om hverandre og brukte rundt 40 min. Kan ikke si at kondisen er helt på topp, men det skal jeg fikse. Men nå er det bare en ting som kaller på meg - DUSJEN
Resten av dagen vil gå til geografipugging. Har nemlig prøve i morgen! Wish me good luck!

Blir du tomatrød når du løper?
Noe du synes jeg skal skrive om når det gjelder USA?

SWEETHEARTNYTT KAMERA - FORSLAG??

Jeg har bursdag om noen uker, og da skal jeg få nytt kamera av mamma og pappa. Men siden jeg får bestemme selv hvilket jeg vil ha, trenger jeg litt hjelp. Har ikke peiling på kameraer, men det skal være et lettvint og enkelt kamera. Skal heller ikke være kjempe dyrt. 


Jeg har sett litt på dette kameraet. Synes det virker veldig fint og greit.


Noen forslag?
Har du samsung st-500? Anbefaler du det?

MIN 17. MAI

Gratulerer med dagen alle sammen! (ja, den kom seint)
Jeg har feiret dagen med familie og venner. Først gikk vi fra kirka og til barneskolen. Der var vi en stund før vi reiste videre til min kjære bestevennine for å grille.
Kjempe koselig dag, men kunne ønske 18.mai var fri dag!!!


DAGENS OUTFIT DA LIKSOM, VESTFOLDBUNAD

Noen flere som ønsker 18.Mai som fridag?

LONDON: INNKJØP 2


GAVEPOSEN TIL TONJE

LONDON: INNKJØPRESTEN KOMMER I MORGEN, NÅ SKAL JEG SOVE

3 DØGN I LONDON

Heisann! Nå har jeg kommet tilbake fra London. Her er en liten update av turen. Enjoy.

ONSDAG - Dagen vi reiste
- Vi skulle gjennomsikkerhetskontrollen, og på meg piper det aldri. Gjett hva som skjedde? Jo, det peip. Så da ble jeg kroppsvisittert for første gang i mitt liv. Litt av en opplevelse det! Men det endte med at jeg måtte ta av meg skoene, og fikk gå videre

- Når vi var på vei til å gå inn i flyet fant vi ikke det ene boardingkortet, og vi fikk litt panikk siden vi akkurat hadde det + at det mannen som skulle sjekke de var sur og hissig. Bra første inntrykk av den første briten jeg så. Men ide han sa vi kunne gå, fant vi lappen, og problemet var løst!

- Slitene kommer vi til hotellet. Men så lett skulle det ikke være. Det hadde nemlig vært en lekkasje på rommet vårt, så vi ble flyttet til et nytt hotell. Heldigvis var det bare på den andre siden av veien + samme kjede. Så det ble likevel 4-stjerneshotell på oss

TORSDAG - shopping dagen
- Store deler av dagen gikk til shopping. Selv om vi ikke var innom så mange butikker, fikk vi svidd av noen penger. Gikk vel mest i Top Shop, H&M, Primark og noen sko butikker

- Vi hadde på morgenen bestemt oss får å spise på Hard Rock Café til middag. "Vi skal jo bare ut og inn, og ut og inn" var sånn ca. en setning jeg sa når mamma spurte om hun trengte en jakke. Jeg tok feil! Først fant vi ikke caféen, og ble gående rundt med mamma sin GPS på mobilen. Når vi først hadde kommet fram hadde vi gått en stund, vi bestemte oss for å gå i Hard Rock butikken. Der kjøpte jeg meg en genser, og vi fant ut at kortet til mamma ikke funka. Så før vi gikk til caféen måtte vi finne en minibank, og den var laaaangt unna. Så da gikk vi enda mer. Tilslutt kom vi fram til caféen IGJEN, da fant vi ut at det var minst 2 timer vente tid. Det gadd vi ikke, så vi gikk å spiste det annet sted

- På vei hjem STOPPA t-banen. Men heldigvis var vi på en stasjon, og ikke inni en tunnel. Vi ble sittende en stund, og fikk vite at toget foran oss hadde noe problemer og det ramma alt
BILDER AV INNKJØP KOMMER I NESTE INNLEGG

FREDAG - alt på engang dagen
- Våkna opp med at de i naborommet krangla som bare det. Hyggelig!

- Dro for å bestille biletter til musikal

- Dro til Westminster Abbey - stor og fin kirke

- Vi skulle egentlig på madame tussaud, men siden køen var milvis lang, dro vi heller for å shoppe. Men først stoppet vi innom hard rock og spiste en stoooor lunsj + en god drink - fruitpalooza

- Deretter dro vi rett til Oxford street, shoppet litt mer. Gikk innom Mc'ern siden jeg hadde mast om Oreo-isen siden vi kom

- Vi kjappet oss til rommet, skiftet og dro videre til musikalen. Men det skulle ikke være så lett. Begge hadde vondt overalt og spesielt i beina, likevel klarte vi å gå feil og endte med å komme til musikalen 10 minutter før den startet. Men det var så verdt det! Tror jeg aldri kommer til å glemme den. Det var forresten Dirty Dancing - anbefales


Westminster Abbey


Westminster Abbey - inngang


Drinken - fruitpalooza


Typisk engelsk, eller hva?


London EyeBig Ben


Brosjyren til dirty dancing

LØRDAG - avreise

- Dagen startet med en frokost på starbucks

- Glade og fornøyd gikk vi til den andre siden av stasjonen enn vi pleide. Der møtte vi på et skilt - CLOSED. Da måtte vi gå hele veien tilbake for å ta toget fra et annet sted.

- Vi stoppet med toget, og skal videre til Liverpool Street. Jeg synes jeg hører at hvis vi skal videre til Baker Street må vi bytte tog, og det skulle vi. Jeg mente at vi måtte bytte tog nå, ellers kom vi det annet sted, og det ville tatt lang tid før vi var framme. Mamma er som alltid vanskelig å overtale, men etter at jeg hadde mast lenge gikk vi ut, og gikk på det riktige toget. Heldigvis hadde jeg riktig, og vi kom fram til stasjonen der vi skulle ta det annet tog til flyplassen

- På flyplassen peip det IGJEN(!!) Men jeg tror jeg har funnet ut hva som er galt. ALDRI gå gjennom en sikkerhetskontroll med all star sko - du blir stoppet. Det er iallefall min teori, siden jeg begge dagene hadde på meg de skoene, og jeg hadde ikke noe annet som kunne få meg til å pipe


Bilde er fra en annen dag på starbucks


Is på flyet - den var så liten og søt

EN VELYKKET TUR, TAKK MAMMA!

LONDON I MORGEN - eller ikke?

Mamma og jeg følger spent med på om askeskyen kommer til å ramme Norge eller Storbritannia. Som jeg sa for en stund siden så skal vi prøve IGJEN å dra til London på jentetur. Tenk så uflaks om skyen kommer igjen og vi ikke får dratt...NEI, nå skal jeg tenke positivt! Jeg SKAL til London uansett hva!I tillegg har jeg naturfagsprøve i morgen som jeg synes er vanskelig, så da hjelper det ikke med at skyen kanskje er på vei. Altså, Katrine = dårlig på å konsentrere seg. Men nå skal jeg tilbake til puggingen. Ønsk meg lykke til!!
Hadde forresten gymprøve idag. Fikk 99% = 6'er!

Skal til ambassaden 1.juni. Noen andre?
Har du problemer med askeskyen?

BEST NÅR DET GJELDER?

Heisann! Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe.
I det siste har det vært to tentamener, engelsk og matte. Jeg er ikke noe spesielt god i noen av fagene, men matte er nok det svakeste faget mitt.
Jeg pleier å ligge på rundt 3, og i fjor var jeg heldig som fikk en 3'er på kortet. Så dårlig gjorde jeg det. Jeg er heller ikke den personen som jobber mest med matteleksene, så når jeg innså at jeg faktisk kunne få 2'er på kortet begynte jeg å konsentrere meg mer, fordi som dere kanskje vet, er 2 på kortet = ingen USA.
Så for en uke siden skulle vi ha prøve i hele boka, og i dag fikk jeg den tilbake.
Tror dere jeg ble glad eller??
Først var det bare en 4'er som er bra som bare det for meg. Men så fant jeg ut at det var en oppgave læreren ikke hadde rettet, så da ble det en 4+ istedenfor!!
Jeg har aldri fått så bra karakter på matta dette året, og når det gjelder får jeg 4+, ååh. Jeg er så glad!

Fikk forresten 4 på engelsken også, veldig fornøyd. Jeg er veldig god på småfeil og at jeg ikke klarer å formulere meg riktig slik at jeg ender opp med å få spørsmålstegn på hver linje. Derfor er jeg veldig fornøyd med karakteren, og igjen best når det gjelder. I tillegg må jeg si at jeg likte oppgavene, iallefall den siste som var stilen. Da kunne vi bl.a skrive om å tilbringe et år i utlandet, så jeg følte det passet meg bra, og det syntes på stilen.


Noen andre enn meg som er best når det gjelder?

NYTT DESIGN

 Anna har laget et gratis design som man kan ta.

Hva synes du?

LESE DIN BLOGG?

Vil du at jeg skal lese bloggen din eller linke deg?
Skriv i kommentarfeltet!

Normal katt sa du?

Hmm, ikke vet jeg. Helt siden jeg pakket kofferten til London har lillepus konstant ligget i den. Kanskje han også vil dra til London? Men søt er han iallefall!
Slenger inn et bilde av den andre pusen, slik at han ikke blir sjalu.Men litt om dagen idag. Jeg har vært på klassetur til Oslo idag, nærmere Naturhistorisk Museum. Der så vi på masse forskjellig, både zoologisk og geologisk. 
Ellers er det ikke så mye å si. Skal senere idag til Ingrid på grillings, det blir koselig. Se igjen vennene fra ungdomskolen.
I tillegg har jeg langhelg nå, skal ikke på skolen før til onsdag. Herlig!!

Slenger inn et bilde av fossilet Ida

Har du dyr som gjør rare ting?
Sett fossilet Ida?

LONDON HERE I COME...

...Iallefall snart. Det blir Londontur på meg alikevel, og denne gangen skal ikke en askesky få ødelegge for meg. Vi drar 12.mai og kommer tilbake 15.mai. Planene er de samme - shopping, se mamma mia, Madame Tussaund ++
Gleder meg!


Sånn ellers er det ikke så mye som skjer, bare veldig mye fagdager. Hadde idag, nynorsk og bokmål stil..yey. På torsdag har jeg i engelsk og på fredag er det i naturfag.
Men skal ikke klage så mye, får nemlig langhelg - fri mandag og tirsdag

Forslag til hva som er verdt å besøke/se i London?

BILDER: Meg gjennom tidene


Flink til å ordne opp som liten!!


4-5 klasse(?) tnaa, så søt


sier bare en ting: HOOT!!!


Slik gikk jeg da fra 5-7.klasse.Noen som husker den frisyren?


Her hadde jeg funnet ut at det var noe som het rettetang


Så, fant jeg ut at det var noe som het brunkrem OG eyeliner


Masse eyeliner og maskara <3


Sikkert rundt 8-9. klasse. Savner håret!!


Dette bilde brukte jeg overalt!! Nettby, piczo you name it!


Så farget jeg håret brun og klipte meg i 9.klasse


Her var jeg kul. Akkurat kommet hjem fra Tønsbergmessa med nye solbriller


Kjøpte extentions!! savn


fremdeles ole brumm for alle penga, nei


Og, her er jeg!!

FINE BILDER, SANT?
FORANDRA MEG?

Fake vipper - hot/not?

Siden jeg ikke har gjort noe spennende idag, tenkte jeg at jeg skulle teste ut mine fake vipper som jeg kjøpte i vinterferien(?)
Synes egentlig det var litt vanskelig å sette de på, men slik ble resultatet.
Hva synes du?
Hot/not?

Ukens topp 5

1. 

I made it - Kevin Rudolf ft. Birdman, Jay Sean & Lil Wayne

2.

Hey soul sister - Train

3.

Future love - Kristinia DeBarge

4.

I'll never love again - Taio Cruz

5.

Starstukk - 3OH!3 ft. katy Perry

Hva synes du om sangene?
Hører du på noen av dem selv?

Tror jeg kommer til å blogge litt om vanlig ting som faller meg inn også, men i hovedsak er bloggen om utvekslingen.

Fashion Studio

Nå har jeg nok en gang kombinert klær på H&M - fashion studio. Tidsfordriv...

     

Hvilken er finest?

JEG SKULLE JO TIL LONDON!!!

Overskriften sier vel at. Jeg skulle på jentetur med mamma til London idag. Vi skulle shoppe, se på musikal og bare kose oss sammen, bare vi to. Men siden alle flyene i Norge og London er innstilt blir det ikke noe London-tur. Utrolig kjipt og surt. Vi hadde planlagt denne turen for lenge siden, og har jeg har gledet meg utrolig mye til turen.
Åååh, kjedelig.

Outfits

Her kommer et innlegg som ikke har med USA å gjøre. Her om dagen - eller natten passer vel bedre, hadde jeg besøk av min bestevenn, Tonje. Hun viste meg hvordan man kunne kombinere antrekk på H&M, og jeg ble selvfølgelig sittende å kombinere mange antrekk. Så her er to av antrekkene.

    

Hva synes du?
Hvilken er finest?

Bloglovin'

Da har jeg skaffet meg bloglovin' slik at dere kan følge bloggen min!Har du bloglovin'?
hits