Før avreise

23 KG SA DU? TRODDE DET VAR 20 JEG + SISTE DAG I NORGE!!

Haha, ja. Jeg sleit sånn med å pakke. Først veide kofferten nesten 24 kg, så tok jeg ut en del ting og la opp i de siste tingene jeg hadde glemt. Da veide den 25 kg..... Så måtte jeg ta ut enda mer ting, og fremdeles så veide den ikke 20 kg. Men SÅ tok pappa å leste på flyselskapene, og der sto det 23 kg. Så da var det bare å putte tilbake tingene mine. HAHA, da hadde jeg holdt på å pakke i sikkert en time.
Men nå er alt i orden og jeg er veldig veldig klar til å dra. Skal opp i 3-tiden i natt,  så blir nok ikke så mye søvn på meg. Så nå skal jeg bare nyte den siste dagen min i vakre NORGE. Selv om det ikke er så mye igjen av dagen.

Tips:
Sjekk hvor mange kg flyselskapet krever!!
Er du glad i kosebamsen din, så ta den med. Du vil helt sikkert angre på at den må tilbringe 10 mnd alene. (hahah, jeg er veldig glad i kosedyra mine)

Tenk at neste blogg innlegg kommer ifra USA. Spennende!

OVERVEKT.......!!!

2 days left


......Jeg som pakket så bra. Synes jeg var veldig flink, og så ble det så mye i overvekt + at jeg fremdeles ikke har alt oppi. Suuuuurt. Så da må jeg pakke på nytt og ta ut endel ting, dvs KLÆR.


Kjøpte forresten denne søte tannbørsteholderen idag


Kjøpte denne genseren her om dagen, som jeg skal ha på meg på flyetTok TB-test her om dagen, og som du ser har jeg iallefall reagert på den. Den er enda større nå, ser ut som DET myggestikket. Men i morgen skal jeg til legen for å lese av den, og så er jeg ferdig med alt som heter spøryter og leger!

Har du veid kofferten din? Overvekt eller ikke?

GOODBYE LONG HAIR

3 days left

Idag har jeg vært ute å fartet litt. Først var jeg hos helsesøster fordi jeg måtte ta en TB-test for å se om BGC'en fremdeles virket. Skolen krevder at man må ta en slik TB-test max 30 dager før man starter på skolen. Ellers kan man ikke starte. Litt crazy spør du meg.
Deretter dro jeg til tannlegen. Ganske lurt å få sjekket tennene før man drar over, og før det begynner å koste noe. Og som vanlig, NULL hull. Flink pike.
Etterpå dro jeg til frisøren. Skulle klippe de slitte tuppene. Sier bare goodbye long hair, hello short hair. Jeg som begynte å få langt hår.


Gammelt bilde

Hva har du gjort idag?

AVSKJEDSFEST +++

5 days left

Nå går alle dagene så utrolig fort. Syntes det ikke var så lenge siden det bare var to uker igjen! På de siste dagene har jeg hatt avskjedsfest, vært i bursdag, handlet de siste innkjøpene, snakket med rådgiveren og i morgen(idag) skal jeg i bryllup. Seriøst, alle dagene bare flyr avgårde. So little time, so much to do!!!! Selv om jeg egentlig har fått ordnet alt nå, hehe.


Se hva jeg fikk av mine herlige venner!!
Jeg fikk to album, to kort og en venner-bok. Det ene albumet fikk jeg av min aller beste venn. Det andre fikk jeg hovedsaklig av Ida, Kristine og Mia men de hadde fått alle de andre vennene mine til å ta med bilder av dem og meg. Utrolig koselig!! Ellers fikk jeg et langt og koselig kort av Elise og et av Kristine. Jeg fikk også noen utrolig fine øredobber av Ingrid, men jeg fikk ikke til å ta bilde av de.

Men nå må jeg nesten legge meg, skal jo trossalt i bryllup i morgen(i dag)!!

SKYPE MED VERTSFAMILIEN MIN

10 days left

I går skypet jeg for første gang med Patrice og CJ. Det var utrolig koselig å høre stemmene dems, selv om jeg snakket veldig dårlig engelsk. Haha, småflaut. Men men, de forsto iallefall alt jeg sa, så det gikk jo bra.
Nå gleder jeg meg bare enda mer til jeg skal dra!! Forresten så fikk jeg vite at jeg skal i bryllup mens jeg er der.


Resten en av uka er ganske full:
Mandag;  jobb 10-14
Tirsdag; Til Ida og jobb 20-22.30
Onsdag; jobb 10-14(SISTE DAG)
Torsdag; Avskjedsfesten min!!
Fredag; Handle det siste jeg trenger og i bursdag til Elise
Lørdag; Bryllup til tanta til TonjeHar du skypet eller noe lignende med vertsfamilien din?
 

STARTET PAKKINGEN

11 days left

Har du startet smått med pakkingen?

HVEM VIL BLI LINKET?

Hei!
Jeg tenkte jeg skulle oppdatere lenkene mine, og jeg vil ha enda flere utvekslingsblogger på den. Derfor har jeg et ganske enkelt spørsmål; er det noen som vil bli linket?

TENK AT JEG MÅ FORLATE..

..Pusene mine!!
Det kommer til å bli like ille å måtte si ha det til kattene mine som til mennesker. Haha, jeg er så sykt kattemenneske. Heldigvis så har vertsfamilien min også katt, så den blir nok kosa istykker.Må du forlate noen dyr?

20 DAYS LEFT

Nå er det bare 20 dager til jeg forlater Norge for å bo i USA for et år. Jeg gleder meg utrolig mye, og i det siste har det gått veldig mye mer inn på meg at jeg faktisk skal reise. Jeg gruer meg til alle avskjedene, men heey jeg ser jo alle igjen når jeg kommer tilbake og dessuten så har jeg jo skype!

Mine planer for de siste dagene i Norge er;
- Jobbe helt til 11.august
- Avskjedsfest 12. august
- Bryllup til tanta til Tonjebeste
- Siste innkjøp
- Spise middag hos Kristine, med Ida og Mia
- Prøve pakke
- Ta ut penger


Kofferten er tatt fram

Har du begynt å pakke/planlegge?

VIVA LA VISA

Jeg har endelig fått...


 
Jeg var i banken for litt siden og bestilte nytt vanlig bankkort. Men når jeg fikk kortet var det electron, så mamma ringte inn å fortalte at jeg ikke hadde fått det kortet jeg skulle ha. Så da ordnet de et vanlig visa. Så nå har jeg to bankkort på samme konto! Kanskje smart egentlig, i tilfellet et av dem ikke funker.

Har du ordnet nytt visa før du drar?

USA-INNKJØP


Mappe til å ha pass, billetter osv i. Kjøpt på Norli


Ny ipod, siden den playtasten slutta å funke på den gamle


Mobil til å ha i USA


Sko til bryllupet FØR usa

STOR SKOLE ELLER??


Patrice(vertsmor) var på skolen min idag for å ordne noen papirer, så da tok hun noen bilder
 
(Tall fra 09/10)
Elever totalt: 2655
9. grade: 154
10. grade: 1044 (de jeg skal gå med)
11. grade: 708
12.grade: 749

Afroamerikaner: 16%
Spanske: 30%
Hvite: 47%
Annet: 7%

Skolefarger: hvit og burgunder
Skolemaskot: Fighting farmer

Skal du gå på stor skole?

AVREISEDATO

Glemte å skrive på forrige innlegg at jeg skal dra den 19. august!Noen andre?

OM EN MÅNED SITTER JEG PÅ FLYPLASSEN I NEW YORK

Endelig har jeg fått avreisedato. Faktisk så skulle jeg skrive et "klage" innlegg tidligere idag om at jeg aldri fikk avreisedatoen. Ironisk hva?

Her er iallefall ruta;

kl. 7.50 - Gardermoen - Heathrow, London
kl. 11.55 - Heathrow - New York JFK
kl. 16.30 - New York JFK - Dallas Fort Worth, Texas
kl. 19.40 er jeg framme i Dallas
+ tidsonene blir det en laaaang dag (31 timer istedenfor 24)


Når reiser du?

KJÆRE UTVEKSLINGSSTUDENTER

Jeg vet det er mange utvekslingsstudenter som start tar turen over atlanteren. Derfor vil jeg være tidlig ute med å ønske dere alle et utrolig fantastisk år! Jeg håper virkelig dere får et uforglemmelig år og mange nye opplevelser og minner som dere kan ta med dere videre i livet.

GOD TUR!

KAN DU ALLE STATENE I USA?

Fant akkurat ut at det går ann å få google translate på bloggen og det er utrolig smart siden vertsfamilien min leser bloggen min. De kan bare gå inn på "Select Language" og vips så er hele bloggen på engelsk.

Ellers har jeg "pugga" statene i USA. Har spilt et spill der man skal plassere alle statene i USA, utrolig gøy men likevel litt irriterende at jeg alltid glemme hvor noen av statene ligger. Prøv selv HER eller trykk på bilde


Min beste score er 92%. Hva er din?

AMBASSADEN - steg for steg

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo etter å ha vært på den amerikanske ambassaden. Egentlig var det null stress, man må bare ha tålmodighet. Siden jeg var litt små nervøs når jeg skulle dit, og visste ikke helt hva jeg skulle gjøre eller si, så tenkte jeg at jeg kunne skrive detaljert om hva som ble gjort. Tipper det er flere som har det slikt.

Steg 1
Jeg hadde time 08.30, og når jeg kom dit var det en middelslang kø. Det var en sikkerthetsvakt der som "registerte" deg. Til han skal du vise passet og "kvitteringen" fra søkingen på visum på internet.
Så fikk man beskjed om at når man kom til den gule streken skulle man ta en blå boks og putte alle løse ting oppi - veske, klokker, mobiler(slå av) osv.
Ellers skjedde det ikke noe mer, men dette var plassen jeg tilbringe mest tid på, ca. 1 time.

Steg 2
Neste stopp var sikkerhetskontrollen. Det var akkurat som på flyplassen. Du sender sakene dine gjennom en scanner og går gjennom en selv. That's it.
Jeg måtte legge fra meg veska der, slik at jeg bare hadde med papirene. Du får også en lapp med et tall som viser hvilken boks som er din.
NB! ikke ta med en stor sekk eller veske. Da må du ned på narvesen eller nasjonal theateret og sette den fra deg, for så å stå i kø på nytt. Skjedde heldigvis ikke med meg, selv om jeg hadde en veske

Steg 3
Med engang jeg kom inn på selve ambassaden gikk jeg til høyre og inn døra. Der gikk jeg med engang til "kasse" 1, siden det var for folk som skulle ha visum. Jeg ga fra meg alle papirene + passet, i tillegg betalte jeg 900kr. NB! Husk å ta med kontakter, de tar ikke bankkort.
Deretter måtte jeg gå å sette meg og vente på at det skulle bli min tur å bli "intervjuet"

Steg 4
Jeg måtte vente ca. 30 min før det ble min tur. Intervjuet gikk rast og enkelt. Jeg fikk spørsmål som;
- har du vært i USA før?
- vet du hvor du skal?
- har du kontakt med vertsfamilien?
- får du støtte av lånekassen?
- har du vært i kontakt med politiet? (lovbrudd, osv)
Vet ikke om det var alle, men det var ikke så veldig mange spørsmål man fikk. Deretter var man ferdig.
EDIT; jeg glemte å fortelle at de tok fingeravtrykk av deg på en sånn maskin. Begge hendene + begge tomlene. Du ser maskinen lett, den lyser grønt lang vei.


Det meste foregikk på norsk, men intervjuet var på engelsk. Hvis noe lurte.
Så alt i alt var jeg på ambassaden i 1,5 time. Men det kommer nok veldig ann på når på dagen man er der, og om det er mange som skal dit.

Var dette nyttig?
Når skal du på ambassaden?
Noe annet du lurer på?

Minner om spørrerunde om utveksling; http://lewisville.blogg.no/1275323411_sprrerunde.html

EF-UTVEKSLINGSSTUDENT?

Join denne gruppen på facebook;
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=156829806853

og hvis du i tillegg skal til Texas med EF kan du melde deg inn i denne;
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=126078660747349&ref=mf
Kjekt å bli kjent med andre utvekslingsstudenter fra hele verden! :-)

EF-MØTE OG LYN NEDSLAG

Idag har jeg vært på et orienteringsmøte i forbindelse med mitt utvekslingsår. Mye av det jeg fikk høre visste jeg fra før av, men vi gikk mye mer detaljert inn i det, som jeg synes var veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med foredraget, og selv om det varte i to timer var det verdt det og vi fikk svar på mange av spørsmålene vi hadde.
De snakket om emner som avreisen, forventninger, regler og praktiske opplysninger. Jeg kan jo nevne noen eksempler mens jeg er igang.

AVREISEN
Det er enda ikke bestemt når jeg skal dra, men det er vanlig å dra en uke før skolen starter. Skolen min starter 23. august, så det vil bety rundt 17-19. august. For min del er dette veldig positivt siden jeg er bedt i bryllup 14. august! Så forhåpentligvis får jeg dra i bryllupet.
EF pleier som regel å gjøre det slik at studentene bare bruker en dag på å komme fram, det kan bety mange mellomlandinger. Vi drar rundt 04 på natten fra Gardermoen, så det blir en laaaaang dag.


Bilde: google


REGLER
I USA er det mye strengere enn i Norge. Det betyr enda strengere regler. Men siden jeg er med EF blir det enda mer strengere. Hehehe. Hver gang jeg skal dra på ferie om vi si ifra til områdsrepresentanten. Det samme gjelder hvis jeg skal sove over hos noen. Så det kan jo bli litt rart. Det finnes også andre regler som de tok opp, men kommer ikke på de akkurat nå.

Ellers må jeg jo fortelle om lyn nedslaget. Mens vi var på foredraget i Sandefjord begynte det å tordne og lyne. Jeg hørte det, men tenkte ikke noe over det. Men når jeg kom hjem leste jeg på dagbladet av tre personer hadde blitt truffet av lynet ved det hotellet vi var på. Det er litt rart å tenke på, akkurat på samme tid som vi var der, ble faktisk noen truffet av lynet. Vi får håpe det går bra med dem!
Noe annet ironisk med det var at tidligere i dag spurte jeg mamma om det var lett å bli truffet av lyn, hun sa at det var 99,99999% sjangs. Så skjer dette. Hmmm. Litt ironisk.
Bilde: google

Forresten nå er det faktisk bare 95 dager til skolestart i USA. Gud, som jeg gleder meg!!

Vet du når du drar?
Hvor skal du?

VISUM OG LÅNEKASSEN

Nå fortiden skal jeg søke på lånekassen og ordne med visumet. Så det blir nok snart en Oslo-tur for meg til ambassaden.
Frister ikke så veldig mye med å fylle ut masse skjemaer nå. Men det må jo gjøres - right?

Ellers så kan jeg jo fortelle at jeg har snakket litt med områdsrepresentanten min, han forteller at i mitt område har han plassert fem utvekslingsstudenter, og at han skal sende meg friend request til de. Kanskje det er en tysker eller danske som skal på samme sted som meg. SPENNENDE blir det iallefall.

Har du søkt på lånekassen?
Ordna med visumet?
Når skal du til ambassaden?

LEWISVILLE VS RE

Lewisville

Gleder meg til denne temperaturen, ja! Herlig!!

Re

Litt forskjell, kanskje?

Foresten, hvis du bare vil lese USA innleggene mine så se litt lengre ned på siden der det står "kategorier" deretter trykker du på USA.

ORIENTERINGSMØTE

Jeg skal på orienteringsmøte i Sandefjord 20.mai. Her blir det tatt opp emner som kultursjokk, forventninger, tilpasning og praktiske ting som forsikring, lommepenger, visum, osv.Noen flere som skal på orienteringsmøte i Sandefjord?

GJETT HVA JEG SKAL??

Jeg skal på konsert i USA 9.Oktober, med selveste Carrie Underwood!!
Hvis du ikke vet hvem hun er, kan jeg fortelle at hun er vinner av American Idol.
Selv har jeg ikke hørt så mye på henne før, har hun mange fine sanger.
Jeg skal på konserten med Patrice, ei vennine av Patrice og nevøen hennes.


Jeg synes det er så utrolig koselig at Patrice spør meg om jeg vil bli med, jeg blir så glad.

Hva synes du om Carrie Underwood?

PROSESSEN

Prosessen fram til nå
Jeg husker ikke første gangen jeg fikk lysten til å dra, men regner med at det var i 9/10. klasse. Da hadde jeg lest om et par utvekslingsstudenter + at en som bor i feltet var i USA. Jeg ble fast bestemt på at jeg skulle dra, så jeg bestilte mange brosjyrer fra forskjellige organisasjoner og leste meg i senk. Men siden det var så lenge til mista jeg litt interessen. Så rundt sommerferien fikk jeg interessen tilbake og igjen bestilte jeg brojyrer.
Dette var mitt første skritt på veien mot mitt utvekslingsår.

Mamma og jeg bestemte oss så for at vi skulle dra på et par informasjonsmøter til forskjellige organisasjoner, deretter å velge hvilken organisasjon vi likte best. Men så fant vi ut at alle hadde hatt informasjonsmøte bortsett fra EF - vi dro på møtet og ble overbevist om at det var et godt valg. Vi meldte meg på og etter en stund fikk jeg masse(!) papirer som jeg skulle fylle ut.

Intervju
Jeg ble invitert til et intervju i sandefjord. Der møtte jeg en koselig dame som hadde selv vært utvekslingsstudent i USA, hun fortalte om hvordan året hennes hadde vært og om sånne basic ting man burde vite. Deretter skulle jeg skrive et brev til min kommende vertfamilie. I brevet skulle jeg skrive litt om meg selv og hvorfor jeg ville dra. Jeg hadde også en engelsk test på intervjuet, der hun spurte meg spørsmål og jeg skulle svare på engelsk. Det gikk ikke så bra, nervøsiteten tok over. Men det må ha gått bra alikevel!

Noen uker etter dette fikk jeg en STOR konvolutt i posten - jeg var med i programmet! Det var også selvsagt enda mer papirer i konvolutten....
Deretter gikk tiden min til å fylle ut papirer, ta passbilder, finne bilder av venner som skulle på et ark, til legen - for å ta sprøyte + at legen måtte fylle ut ark.
Så endelig fikk jeg sendt avgårde alle arkene og ventet i spenning på tilbakemelding.

26. MARS
Jeg fikk familie!!!
Jeg visste det egentlig dagen før, fordi pappa hadde fått en telefon fra EF om at de hadde funnet en familie. Men jeg  fikk ikke vite så mye, men det var den 26. all infoen kom ut. Jeg skulle til Texas!!
Etter dette har jeg snakket en del med familien. I starten var det bare Patrice, men nå har jeg også snakket en del med CJ også.

Sånn alt i alt er jeg veldig fornøyd med EF, har ikke hatt noen problemer med det - bortsett fra et lite innloggingsproblem.


Liker dere disse innleggene?
Er DU fornøyd med organisasjonen din?

Min foreldres tanker

Siden jeg da IKKE er i London, kan jeg bruke tiden min på å skrive et innlegg om hva foreldrene mine syntes om utvekslingen.
Jeg har egentlig snakket lenge om at jeg ville ta andre året mitt i USA. Så mamma og pappa var forbredt på det, og godtok det fra første stund. Begge to synes det virker som en utrolig opplevelse og unner meg det. De synes også at det er veldig spennende, og jeg tipper de er like spent som meg.
Mamma og pappa er også veldig fornøyd med familien min, og tror jeg kommer til å trives veldig godt. Jeg tror de synes det er litt morsomt at vertsfamilien min er like gira på å bli kjent med meg, som jeg er med dem. Så jeg tror ikke mamma og pappa kunne tenkt seg en bedre familie for meg!

Bilde - mamma og pappa

Jeg er utrolig glad for at de støtter meg, og jeg har stor respekt for at de vil sende meg bort et helt år, og la meg bo med en annen familie på den andre siden av kloden. Ikke alle foreldre som hadde godtatt det, tror jeg! Så jeg er veldig glad for at de støtter meg fullt ut. Det hadde nok ikke vært så lett hvis de ikke likte at jeg skulle bort.

Neste innlegg - Fortelle litt dypere om hvorfor jeg ville dra og hvorfor jeg valgte EF.

FORVENTNINGER

Siden jeg ikke har så mye å fortelle for tiden, tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om hva jeg ser framtil og hva jeg gruer meg til.
Mange lurer også på hvorfor jeg ville dra og hvordan jeg tør å forlate Norge i et år.

Hvorfor jeg vil dra? - hovedgrunnene til at jeg ville dra var vel det at jeg lenge har hatt lyst til å dra til USA, var rett og slett lei av skolen og at jeg ville bli kjent med nye mennesker.
Så hvorfor ikke ta andre klasse i USA? Da får man alt i ett. Kanskje jeg til og med blir mer glad i skolen!

Hvordan jeg tør å bo borte et år? - Egentlig har det ennå ikke gått opp for meg at jeg faktisk skal bo med en annen familie i et år. Eller det at om noen måneder skal jeg si hade til familie og venner for et år! Rart å tenke på, men jeg er ikke noe nervøs i det hele tatt. Blir nok verre etterhvert, men jeg har en sikkelig god følelse av at det kommer til å bli verdt det.Jeg ville dessuten angret resten av livet hvis jeg ikke tok denne sjansen.Ser framtil:
Dra til USA - alltid vært en stor drøm
Bli kjent med nye mennesker og selvfølgelig vertsfamilien min
Snakke forhåpentligvis flytende engelsk
Oppleve noe nytt
Bli kjent med en ny kultur - tror ikke det er så stor forskjell, men kanskje jeg tar feil? Det er det som gjenstår å se
Oppleve high school og high school spirit

Gruer meg til:
Ikke se familien og vennene mine på et år
Flyturen - haha, ikke så veldig glad i å fly
Måtte snakke engelsk 24/7 - blir nok litt slitsomt i starten iallefall
Orkaner!! - mente tornado, var visst litt langt unna vann
- Det er vel de grunnene jeg kommer på akkurat nå!

Vil dere at jeg skal lage et innlegg om hva foreldrene mine syntes?

DISNEY CHANNEL KJEKKAS - PÅ MIN SKOLE?


Regner med at mange har sett Hannah Montana på Disney Channel og lagt merke til denne kjekkasen. Her om dagen når jeg surfet rundt på nettet fant jeg ut noe kult. Cody Linley eller bedre kjent som Jake Ryan i Hannah Montana, har gått på den skolen jeg skal gå på. Hvor kult er ikke det??

TOP 5

Vertsmoren min spurte meg om hvilke steder i USA jeg har lyst til å se. Det er så mange steder jeg vil besøke, men tenkte jeg kunne ta en "Top 5" Eneste som er så synd er alt alle stedene er så langt unna, og langt fra hverandre også.

1. New York


2. Miami


3. Houston


4. Las Vegas


5. San Francisco


Hva er din "Top 5" i Amerika?

WHAT TO WRITE?

Jeg har egentlig ikke så mye å dele med dere, men kan jo fortelle litt om hva Patrice og jeg har mailet om i det siste. Det har gått ganske mye i hva vi liker å se på, både på tv og film. I forrige innlegg skrev jeg om tv-seriene. Men når det kommer til filmer er vi også ganske like, begge to liker jentefilmer og mange av de samme. Hun elsker også Twilight, både lest alle bøkene flere ganger og sett filmene.

Bilde - Twilight

Ellers går det veldig mye til å spørre spørsmål til hverandre om alt mellom himmel og jord.
En ting til, CJ(vertsfaren min) liker å kommentere på bloggen min. Han sitter å oversetter det jeg har skrevet, og kommenterer på norsk. Hvor kult er ikke det? Jeg blir iallefall veldig glad og synes det er utrolig koselig!

Men nå trenger jeg hjelp fra dere!
Hva vil dere at jeg skal skrive om her? Noe dere savner? Noe jeg skal skrive mer om?
Hadde vært veldig hyggelig hvis dere at kommentert hva dere mener.

HIGH SCHOOL SPIRIT


Bilde - Lewisville High School

Dette er skolen jeg skal tilbringe mine vakre dager i USA på. Det er en ganske så gammel skole, den ble etablert i 1897, og er den eldste skolen i nærheten. Jeg vil bli en junior på skolen.


Bilde - Skole maskoten "Big John" the fighting farmer

Vertsmoren min tok å printet ut alle fridagene mine:

August 23 - First day of School
September 6 - Labor Day
October 11 - Columbus / Fair Day(http://www.bigtex.com/)
November 22-26 - Thanksgiving break
December 20-31 - Winter Break
January 13 - Student Holiday
January 17 - Martin Luther King Jr day
February 21 - President's Day
March 14-18 Spring Break
April 22 - Good Friday for Easter
May 30 - Memorial Day
June 8 - Last day of school

Siden jeg er ganske tv-slave spurte jeg hva Patrice og CJ likte å se på. Svaret var CSI, NCSI, Grey's Anatomy, Private Practice, One Tree Hill og Big Bang Theory!! Herlig, jeg pleier selv å se på 4 av disse programmene selv. Noe sier meg at det ikke kommer til å bli så mye slåssing om fjernkontrollen.

TIDEN FLYR

Nå er det litt over en uke siden jeg fikk vertsfamilie. Allerede føler jeg meg trygg på familien og at jeg kommer til å få et supert år. Før jeg fikk familie tenkte jeg veldig mye. - Vil de like meg? Tenk hvis vi ikke kommer overens, Tenk om ingen vil ha meg. Men nå har jeg ikke en eneste beskymring. Kan nesten ikke vente med å reise!

Tenk i denne byen skal jeg tilbringe neste skoleår, herlig

Jeg må også si det er veldig gøy at min vertsmor Patrice leser bloggen min. Selv om hun må oversette bloggen, tar hun likevel turen innom. Det setter jeg veldig stor pris på!

Noen flere som skal være utvekslingsstudenter i USA til høsten?

LITEN UPDATE

Kommer snart med mer info om familien og slikt. Men vil bare få så mye fakta som mulig, så stay tuned!

MIN UTVEKSLING

Etter mye tenking har jeg bestemt meg for å lage min egen blogg. Men forskjellen på min blogg og de på topplisten er at jeg bare kommer til å skrive om min utveksling.

Dette er en blogg for venner og familie så de kan holde seg oppdatert på hvordan jeg har det, og hva som skjer mens jeg er der borte. Men andre er også velkommene til å lese.
Fram til jeg reiser kommer jeg til å skrive litt om hva som skjer, hvordan familien min er, hvor jeg bor og hva slags ting jeg må gå i gjennom før jeg får dra. Det er bare å spørre meg spørsmål hvis dere lurer på noe ang. utvekslingen.


Ta gjerne kontakt hvis du også skal være utvekslingsstudent neste termin

hits