januar 2011

VIDEOBLOGG #3 - SVAR PÅ SPØRSMÅL

SVARE PÅ VIDEOBLOGG?

Mitt spørsmål er om dere vil ha svarene skriftlig eller på videoblogg? Fint om noen svarer, hint hint.


Avsluttes i morgen.
Spørsmålene går hit - http://lewisville.blogg.no/1295580090_sprrerunde.html 

 

 

EDIT. MEELA FILMEN FUNKER NÅ.

LEGEBESØK

Etter et tappert forsøk på å være på skolen idag ble jeg sendt hjem. Magesmerter er ikke veldig deilig. Et minutt var jeg helt fin, det neste hadde jeg vondt. Sånn har det pågått siden mandag morgen.

Derfor tok vi oss turen til legen for å finne ut hva som var galt med meg. Når vi kom dit måtte vi fylle ut 6 skjemaer. Deretter skulle jeg ta tisseprøve, joda etter 20 min måtte jeg få meg litt vann, og så etter enda 20 min fikk jeg endelig ut litt. Haha. Fint å dele med verden. Etter en stund kom legen inn å sa at de hadde funnet en infeksjon. Han trykte litt her og der, og bestemte seg for å gi meg antibiotika.Vi snakker ikke små piller heller.......Jeg som ikke klarer å ta piller. Men delte den i to og har fått ned en. Way to go, Kat!

SERIER JEG FØLGER MED PÅ

Nok en sykdag. Dette er den andre dagen denne uka at jeg er hjemme fra skolen pga. smerter i magen. AUUU. Siden jeg egentlig skulle på skolen sto jeg opp til vanlig tid og ordnet meg. Men 10-20 min. før vi skulle dra fikk jeg sikkelig vondt, og bestemte meg for å bli hjemme. Nok en dag.

Så over til overskriften. Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om seriene jeg følger med på. Dere kommer sikkert til å tro at jeg ikke gjør annet enn å se på tv, haha.


Pretty Little Liars begynte jeg å følge med på for ikke så lenge siden. Siden jeg ikke hadde sett fra begynnelsen måtte jeg være rask med å se første delen av sesong 1, så jeg kunne bli se det på tven. Jeg elsker dette programmet. Det er en sikkelig jenteserie, men det er også krim. Iiiik, I'm in love.Hawaii five-0
begynte jeg også å se når jeg først kom til USA. Liker dette programmet utrolig godt. Det er på en måte criminal minds bare på Hawaii + mer action. Men virkelig verdt å se. Hvem liker vel ikke å se kjekkaser sloss?


One Tree Hill
har jeg fulgt med på helt siden sesong 1. Elsker serien, og menneskene i den. Jeg har desverre ikke sett sesong 7, men fikk den til jul så den blir nok snart sett. Serien er ikke den samme uten Lucas og Peyton, men den er fremdeles bra.


Mike and Molly
må være det søteste programmet jeg har sett i hele mitt liv. Serien er helt ny. Den handler om to overvektige personer som finner hverandre, og om forholdet deres. Søtt søtt søtt. Serien har også utrolige bra kommentarer og scener. Har ikke vært en eneste episode der jeg ikke har ledd.


Two and a Half Men
har jeg fulgt med på lenge. Var liksom pappa og mitt sitt program. Man må vel bare elske Harper familien? Utrolig morsomt og underholdene serie.Gossip Girl, 
what's not to love about it? Har fulgt med helt siden starten og jeg går aldri gått glipp av en episode.


Big Bang Theory
er det morsomte programmet som har blitt laget. De fleste vet nok om dette programmet, enten så liker man det eller så gjør man det ikke. Jeg derimot elsker det! Sheldon er favoritten.Criminal Minds
er favoritt krimserien min. Jeg synes den er flere ganger bedre enn CSI. Du finner ikke bare et lik, men du blir med på drapet, så løser man saken og redder et annet menneske. Love love love.


Glee
begynte Patrice og jeg å se på denne uken. Nå har vi blitt avhengi. Skjønner ikke hvorfor vi ikke har sett på det tidligere. Passet midt i blinken. Dette er et program som gjør deg glad. Hele gjengen er herlig. Så nå skjønner jeg hvorfor de vant så mange Golden Globe. Vi satt og så på og de vant "hele" tiden. Men vi forstår nå.


Dexter
er også en bra krimserie. Handler om Dexter som er en seriemorder,samtidlig som han jobber for politiet. Han analyserer blod. Ganske bra serie.

Ser du på noen av disse seriene?
Hva er din favorittserie?

IGJEN, SPØRRERUNDE AVSLUTTES PÅ LØRDAG

MINNER OM SPØRRERUNDE - AVSLUTTES PÅ LØRDAG
http://lewisville.blogg.no/1295580090_sprrerunde.html

Har egentlig ikke fått så veldig mange spørsmål, så da prøver jeg igjen. Haha.

De siste dagene har gått fort. På mandag var jeg hjemme fra skolen, aaah elsker man ikke bare å være syk? Tirsdag var helt grei, og idag var også helt greit.Hadde algebraprøve(!!!!)...Håper jeg ikke stryker.

Ellers må jeg jo nesten fortelle noe morsomt. Forrige uke skrev jeg at jeg hatet advisory. Nå elsker jeg det!! Gjett hvem som har alle utvekslingsstudentene i den klassen? MEG. Vi har det så gøy. Vi har folk fra Tyskland, Ungarn, Kina, Taiwan, Thailand(tror jeg) og selvfølgelig vakre Norge. Så nå lærer jeg meg kinesisk! Blir helt fasinert når de skriver på kinesisk, alle de forskjellige tegnene.

Btw, så hater jeg at vi ikke har snø(!!!!). Jeg vil også ha fri fra skolen... I historieklassen fikk jeg det blikket mot meg når jeg sa at vi ikke fikk fri fra skolen når det var snø. Hva kan man si? Texasinger, Texianere, whatever. Hmm, lurer på hva man kaller de.

Så det var mitt randome innlegg på 1-2-3. Snakkes til helgen!

26.jan.2011

SKULLE VÆRT POSTET PÅ SØNDAG
Jeg valgte å "avlyse" gårsdagens videoblogg, rett og slett fordi jeg ikke hadde noe å fortelle om. Derfor som en liten trøstepremie får dere se hvor søt "lillesøster" jeg har, haha.

 

I går begynte jeg å se på dating i mørket, det var faktisk litt gøy å se på! Så hvis du kjeder deg en dag bør du gå inn på nrk og se på det.

Må nesten også fortelle om den søteste lillegutten jeg har sett på lenge. Vi var på rodeoen og så gikk det en liten gutt forbi oss med sitt lille søte cowboy-antrekk. Så når han gikk forbi oss tok han av seg hatten og bukket til oss. Haha, søteste jeg har sett.

MINNER OM SPØRRERUNDE - AVSLUTTES PÅ LØRDAG
http://lewisville.blogg.no/1295580090_sprrerunde.html

SHUT UP, LHS ROCKS

Føler jeg må ta opp dette emnet. I det siste har jeg hørt veldig mye negativt om skolen min. Vi får stadig kommentarer fra de andre skolene i distriktet om at vi er "gangsterskolen". Det er til og med mange hvite elever som BYTTER til en hvit skolen. Herregud. Vi lever i 2011 folkens, vi må da tåle andre folkeslag.

Ja, vi har mange svarte, ja vi har mange med spansk bakgrunn, men det betyr ikke at skolen vår er dårligere enn de andre. Det finnes alltid de elevene som driter i skolen og er late. Alle folkeslag har vel disse elevene? Vi har gutter som går med buksene nede på knærna og store t-skjorter, men det har jo alle skoler?

Dere ser greia. Vi blir "dømt" pga. folkeslag, som etter min mening er både trist og idiotisk. Det finnes så utrolig mange bra svarte og meksikanske elever på skolen.

Så kommer det til de elvene som bytter til til hvitere skoler. Hvordan skal de klare å leve et liv i USA med alle de forskjellige folkeslagene når de ikke klarer å være på samme skole som de?

Når du ser på USA idag så er det et multikulturelt samfunn, ingen folkeslag er bedre enn de andre. Man kommer garantert til å jobbe med noen som ikke er av samme folkeslag, og når da de hvite velger å bytte skole pga. folkeslag hvordan skal de da klare å kommunisere med andre? Når de ikke engang vil være i nærheten av de og gi de en sjanse.

Vår skole er som virkeligheten, ikke en skole med bare hvite mennesker. Men en multikulturell skole der man kan lære masse av hverandre.

Jeg er utrolig glad over å komme til akkurat denne skolen. Jeg kommer jo så og si fra et "hvitt" land med "hvite" skoler. Jeg lærer så mye mer av å være rundt andre som har en annen kultur. Dette er en av grunnene til at jeg kom hit, lære om andre mennesker som ikke bare er hvite.

Nå mener jeg ikke å være rasistisk mot hvite og dra alle under samme kam, men jeg måtte bare få dette ut. Takk for meg.


Visste du forresten at skolen min er en av de eldste skolene i Texas?

PAKKE FRA FOREVER21

Igår fikk jeg pakken min ifra forever21. Mesteparten er gaver, men siden jeg først skulle bestille kjøpte jeg meg like godt noe til meg selv også. 

MINNER OM SPØRRERUNDE - AVSLUTTES NESTE LØRDAG
http://lewisville.blogg.no/1295580090_sprrerunde.html

RODEO

I går var jeg på min første Rodeo. Siden det var så vanskelig å ta bra bilder ble det heller en god del filmer istedenfor. Det var faktisk veldig gøy å se på! Så enjoy.


Legger ut de få bildene jeg tok;
Rip kalven :(
SPØRRERUNDE?!

Siden jeg nå har vært i USA i hele 5 måneder så tenkte jeg at kanskje kunne ha en ny spørrerunde. Så det er bare å spørre spørsmål, hvis det blir mange nok kan jeg svare på videoblogg hvis det er et ønske.

 

Noe du lurer på? Interessert i å vite? Anything?

FØRSTE INNTRYKKET AV DE NYE FAGENE

Journalism

Jeg har litt delte meninger om dette faget fordi vi gjorde ingenting i dag. Vi satt i 1 1/2 time for å vente på 9. klassingene som aldri kom. For å være helt ærlig så er jeg ikke så veldig keen på å gå i klasse med 7 14/15 åringer. Men får håpe de gir et bra første inntrykk. Dessuten så var vi bare 6 stykker idag og alle var helt stille, så ble så å si bare pinlig stillhet hele timen. Men i morgen blir det forhåpentligvis noe å gjøre!

Fashion Design

Jeg gleder meg så utrolig mye til å ha dette faget. Vi skal tye die'e klær, lage våre egne kjoler, vesker, osv. Vi skal til og med lage kjoler av aviser til neste uke (tror jeg). Wiiiii, gleder meg. Er forresten 24/25 jenter i klassen, ren jenteklasse med andre ord! Så det kan jo bli litt spennende.

Advisory

Dette er etter min mening 20-minutters "undervisning" kastet bort på å ikke gjøre en dritt. Vi bare sitter der og hører på at læreren forteller noe uinteressant. Blææh. Men heldigvis har jeg ikke samme klasse som i 1. semester, så det gjør det bedre. Jeg har kommet i en klasse med folk skal har bestått TAKS-testen og to andre utvekslingsstudenter. Vi utvekslingsstudentene kom i denne klassen siden vi heldigvis ikke skal ha den testen, og de andre advisory klassene skal ha full kjør mot TAKS-testen.

Algebra

....Hva kan jeg si? Hat ved det første blikk kanskje. Jeg liker ikke selve faget, læreren er rar og jeg kjenner ikke en sjel i denne klassen. Det er så vanskeliiiiiiiiig. Håper det bare sier klikk i dette faget som det gjorde med geometri. Merker jeg savnet både å forstå hva vi har i matta og selve gamle læreren min. Skal derfor spørre henne om hun tilfeldigvis har algebra samme time som meg, så jeg kanskje kan bytte. Føler meg mye tryggere på henne, hvis dere skjønner.

US history

Jeg tror dette skal bli et bra fag. Fra før av så liker jeg faktisk historie så det er jo et lite pluss. Men jeg liker klassen utrolig godt, har folk jeg kjenner fra før av + at en annen utvekslingsstudent går i denne klassen og hun er kjempe koselig! Så dette blir nok et bra fag (forhåpentligvis). Læreren jeg har ble kåret som årets lærer i fjor, så det gjør det enda bedre. Han er også ung og har opplevd utrolig mye. Han har vært i militæret, trent opp folk som skal til Irak og Afganisthan + at han har vært lærer i et fengsel. Og nå er han lærer på LHS. Som han sa selv, han er den læreren som har opplevd livet og som har gjort noe utenom skolen, i motsettning til andre lærere som gikk rett fra studier til å bli lærer uten å oppleve noe særlig. Så han er ganske interessant. Vet ikke så mye om hva vi skal gjøre i timene ennå, men vi skal begynne med 11. septemer 2001 i morgen.

Oppsummering

- Liker Fashion Design og US History

- Journalism er midt i mellom

- Algebra er på bunn

Men nå har jeg bare vært i disse fagene en time, så mye kan forandre seg. Men iallefall, dette var mitt første inntrykk med fagene.

HÅNDBALL

Er det noe jeg savner ekstrem mye å se på tv, så er det håndball. Derfor fant jeg meg en side med dårlig kvalitet for å se på Norge - Østerrike. Må si jeg savner å se håndball i HD kvalitet.
LOVE

VISSTE DU AT...

 • jeg får elektrisk støt flere ganger om dagen?
 • jeg fryser rumpa av meg i "varme" Texas?
 • familien min(mamma, pappa og søss) kommer hit i april?
 • jeg er avhengi av iskaffe?
 • det er flere spanjoler på skolen min enn noe annet folkeslag?
 • jeg hører spansk daglig?
 • jeg får us weekly hver uke?
 • jeg skriver ned alt jeg gjør i en bok?
 • jeg skyper med familien min hver fredag?
 • jeg vasker mine egne klær(aldri gjort det før, haha)?
 • jeg driver å skriver CV for å søke sommerjobb allerede?
 • jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilke fag jeg vil ha i vg3?
 • jeg lagde en "repotasje" med noen av jentene i Street Law klassen min om Gangs?
 • jeg hater usa telefonen min?
 • jeg har store problemer med å skille mellom e og i på engelsk?
 • jeg driver å planlegger russetiden allerede?
 • jeg elsker storbyer på kvelden?

 • Downtown Dallas - looove
 • jeg har innsett at norsk melkesjokolade er  verdens beste?
 • det er normalt for utvekslingsstudenter å legge på seg, mens jeg verken har gått opp eller ned?
 • jeg spiser ute flere ganger i USA?
 • hvis det ikke hadde vært for utveksling så hadde jeg aldri hatt blogg?
 • jeg får ny favorittsang flere ganger i uka?
 • jeg aner ikke hva jeg vil gjøre i livet?
 • jeg sliter med å skrive norsk for tiden?

Masse random fakta til dere!

VIDEOBLOGG #2

Videoblogg-lørdag?

INNKJØPENE FRA IDAG

Forever21Rue21 - buksa fikk jeg for 1 freakin' dollar(6 kr)!!!  Jeans fra Wet Seal 

Bok til å samle myntene mine, ny hobby. Haha.Og slik ser rommet mitt ut.......Vanskelig å være ryddig.

 

PAKKER FRA NORGE

I går fikk jeg endelig gaven fra Elise og Kristin. Etter at pakken hadde vært over en måned ute på tur.
Månetoppen teppe og sjokolade

I dag fikk jeg gave av tante og co.


Sjokolade

Tusen takk alle sammen!!

SKULLE BARE...

...kjøpe et par solbriller, pudder og en slik bok til å ha penger i (samler, haha). Men jeg kom hjem med:

Legger ut innkjøpene snart.

MORSOMME HENDELSER SOM JEG ALDRI HAR FORTALT OM

1. Denne fikk jeg høre for litt siden. Før jeg kom hit så hadde jeg en spørsmålsrunde på bloggen, der jeg fikk spørsmål om kjæreste i USA, og hvordan jeg hadde takla det osv. Så leste Patrice bloggen min og oversatte med google translate, som da oversatte kjæreste til girlfriend. Så en laaang stund så trodde de at jeg var lesbisk. Haha.

 

2. Jeg og Patice var i bilen, så stoppet vi ved et rødt lys. Så leser jeg på bilen foran der det står "my son is in the navy" eller noe lignende.

Så da spør: What's the different between navy and army?

Patrice: Navy is on the water and army on the ground.

Meg: But I thought the marines were on the water?

Patrice: I don't know. But I know that the airforce is in the air.

Haha, hun er så søt.

(Beklager hvis det er feil engelskgramatikk. Orker ikke sjekke)

 

3. Denne hendelsen var når jeg sendte julegavene til familie og venner? Sendte iallefall en pakke. Så kommer det en dame som jobber på postkontoret bort til oss å spør: What are you here for?

Patrice: Oh, we're going to send this package to Norway

Dama: Ok, in germany?

Patrice: No, Norway.

Dama: oh, ok.

Også gikk hun. Haha. Alle bør vite at Norge er et land, hallloo.

 

4. Denne kommer til å bli litt vanskelig å forklare. Men iallefall på vei til San Antonio så plutselig begynte en annen bil å plage oss. Jeg ble dritredd fordi jeg nettopp hadde sett på en serie om gangs. Han hadde så og si svarte ruter, så kjører han opp til oss sånn at jeg sitter "vedsiden" av han. Så viser han meg noen tegn. Så gasser han på legger seg foran oss og gjør sånn at vi kjører mye saktere. Så bytter vi fil og gasser på, så kommer han søren etter oss igjen og gjør akkurat samme om igjen. Jeg tror jeg kan si at vi begge ble litt stressa iallefall når vi visste vi måtte stoppe å fylle bensin. Men han fulgte heldigvis ikke etter oss mer. Men var jo litt småskummelt. Haha.

 

5.  Haha, denne er litt søt. Vi var på vei til Patrica("bestemor") sitt hus når vi stoppet på en bensin stasjon. Også finner vi ut at det "snør". Du kunne nesten ikke se det. Så kommer det en gutt/mann bort til oss.

Han: excuse me sir, but is it snow??

Haha, søtt. Folk blir utrolig glade når de ser "snø".

 

6. It looks so pretty with a lot of snow.


Yeah right. "Mye" snø. Haha.

EDIT, kom på noen fler til.

7. I går fortalte Patrice meg  "grunnen" til at de valgte meg og det var fordi  "I'm going out with the trash". Jeg skrev det på søknaden min eller noe. Haha, søtt. Jeg har da lært at det ikke heter "I'm going out" men "I'm TAKING out" Kan jo ikke akkurat si at huspliktene mine er å date søppel. Haha.

8.  Så kom det til dagen når Patrice så på bøkene jeg hadde fått av mine herlige venner før avreisen. Så kom hun på siden hvor det sto "2STD" inni et hjerte.

Hun bare; What is this??

Jeg bare; It's the class that I was supose to be in.

Hun; oh, it mean something else here

Jeg; What does it mean?

Hun: STD = sexually transmitted disease

END OF 1ST SEMESTER

Da var jeg endelig ferdig med første semester, og eksamer for en stund. Deilig! Aldri fått så bra karakterer før heller;Rød = eksamen karakter. Grønn = hva jeg fikk i  faget. (90+ = 5)

Hihhi, stolt over meg selv.

Nå er det journalism, fashion design, algebra 2 og us. history som står for tur.


 

Husker dere forrige gang jeg var ferdig med eksamen? Nei? Da fikk jeg nemlig;

Og denne gangen fikk jeg;


Heldig? JAAAA


SLIK LIGGER JEG ANN FØR "THE" EXAMMå gjøre det utrolig bra hvis jeg skal opprettholde disse karakterene.

IT'S SNOWING

DET SNØR I TEXAS

FORSKJELLIG MAT JEG SPISER

Det er en god del som spør hva slags mat jeg spiser, så jeg har prøvd å ta bilder av hva jeg spiser. Men er så vanskelig å huske det. Men iallefall, her er bilde av de måltidene jeg faktisk husket å ta bilde av, det meste er helge frokost.


I går var vi på ham & egg for å spise frokost før vi skulle dra og gjøre litt forskjellige ting. Vi bestilte en omelett og pannekaker sammen. Pannekakene var utroooolig store, hahaha. Aldri sett så mye pannekaker før. Men det var godt, selv om vi ikke klarte å spise halvparten engang.VIDEOBLOGG PÅ ENGELSK!

NB! Innholder pinlige scener

ÅÅÅh, dere må bare vite at dette er så utrolig flaut, men hva gjør jeg ikke for dere?

 

Flere videoblogger?

HAHAHA, JEG DØØØR

http://damnyouautocorrect.com/ - beste siden jeg har lest på lenge. Her er noen av de jeg syntes var best, jeg ler meg i hjel.

HAHA. Har du tid bør du definitivt ta deg turen innom siden. HER.

POSTCARD

Her om dagen fikk jeg et postkort fra min morfar. Utrolig koselig. Tusen takk, morfar! Koselig å høre ifra deg.

 

NEW YEARS EVE

Siden jeg er så godt i gang tar jeg like så godt nyttårsaften i samme slengen. Jeg tror dette har vært den slækkeste nyttårsaften jeg kan huske. Den besto av pysjbukse, null sminke, ikke retta hår, mat, drikke, tv og spill. DEILIG. Vi spiste litt variert mat. Noe norsk også, som lefser og holidaydip. NAAAM.

Så spilte vi hand and foot. Liker det spillet. Tar også en god stund, men ikke for lenge. Akkurat perfekt. Forrige gang vi spilte så vant jeg overleget, mens på nyttårsaften vant jeg ikke........Dårlig taper.


Så tre minutter før 2011 gikk vi inn i stua og så på tven når de skulle telle ned. Deretter kom det masse fyrverkeri, holdt på leeenge. Så var det slutt. Og jeg fant senga.

Montro om Meeeeeela er klar for 2011, og alt det kommer til å bringe?

Så det var min veldige avslappende nyttårsaften.

JUL I USA

Vi befant oss i byen Paris, TX. Som har sitt eget eifeltårn(?) med cowboyhatt, ofc. Er jo tross alt i "cowboyland"

Vi feiret jul hos moren og bestemoren til Patrice, og deres søte lille hund.


Vi ble bestisser, selvfølgelig.

Siden i norsk tradisjon åpner man gavene på julaften, så fikk jeg lov til å åpne gavene fra Kristine, Ida og Mia.

Her er litt bilder av juletreet med alle gavene. Dekte nesten hele gulvet!


Enda mer bilder av julegavene

Så på morgenen. Husker ikke helt, 7-7.30 tiden kanskje? Så sto vi opp, og delte ut alle gavene.

Så brukte vi nesten tre timer på å åpne alle gavene + julestrømpene. Fikk utroooolig mye!!


 Deretter gikk turen videre til tanta til Patrice hvor vi skulle spise lunsj. Der var vi ikke så veldig mange, bare rundt 15-20. Skjedde ingenting mer der, og alle begynte å dra hjemover. Så vi dro tilbake til huset til bestemoren og moren til Patrice.

Når vi kom tilbake satt vi bare å ventet på at alle gjestene skulle komme om et par timer. Vi brukte "fritiden" vår til å se på tv. Haha, sjokk. Men de på tven lagde DE kakene. Dere skulle bare sett, og de var rundt 30.000 kr hver. Sykt.

Så etter noen timer begynte gjestene å strømme på. Det kom bare fler og fler, og tilslutt var hele huset fult av folk. Vi snakker 60-65 mennesker som alle skulle spise middag som min "oldemor" har laget. 94 år gammel, sprekt! Tenk å lage middag til så mange. Det man lære av dette måltidet var å holde på plassen sin, fordi hvis du gikk var det garantert at du ikke fikk plassen din tilbake. Haha.

Etter en stund skulle vi åpne julegaver. Alle sammen. Alt fra "oldemor". Når alle hadde fått gavene sine begynte det å minke på mennesker. Og etter en stund var det bare ca 10 stykker igjen. Det var veldig koselig. Vi satt bare å snakket sammen og koste oss. Når klokka nærmet seg 11-11.30 dro de siste folka og jeg fant senga fort! En laaang dag var "endelig" ferdig.

Dagen etterpå sto vi opp, bare slappet av også dro vi hjemover.

THE END

1/1/11 - DO I NEED TO SAY MORE?

Ja, da var det endelig nyttår. Kan ikke akkurat si det føles slik i og med at jeg våknet opp i går til en gressklipper. Haha. Men kommer et innlegg i morgen om gårsdagen. Skal nemlig fortelle hva jeg har gjort idag.

Har hatt min årlige vaskedag, haha.

FØR

ETTERFlink? Takk, jeg vet.

Ellers så har vi feiret broren til Patrice sin bursdag. Først på restaurant, så på besøk til oss hvor Just Dance var underholdningen. Haha, se for deg småbarn som danser.

hits