mars 2010

FAMILIEN MIN PÅ DEN ANDRE SIDEN AV KLODEN

Heisann!
Jeg har nå snakket litt med vertsmoren min på mail, og fått opplysninger jeg vil dele med dere. Så enjoy!

Bilde - vertsfamilien
Dette er vertsfamilien min. De består av vertsfar, Jonathan og vertsmor, Patrice. Jeg har regnet ut at Jonathan blir 40 og Patrice 39 i år. Faktisk sånn helt tilfeldig fant jeg ut at henne hadde bursdag i dag, så happy birthday!
De har ingen barn, men de har den søte pusen som er på bilde, hun heter Meela.

De bor i byen Lewisville, Texas. Det er en ganske stor by, med litt under 100.000 innbyggere. Som jeg fant ut er litt mindre enn Stavanger by.
Siden det ligger i Texas er det ganske varmt der, på sommeren er gjennomsnittstemperaturen 32 grader. Så det blir nok godt og varmt!

Patrice jobber på University of Texas i Dallas og som jeg har skjønt driver hun med kontorarbeid og lignende. Hun har også sagt at hun gjerne vil ta meg med, så jeg kan se hvordan et amerikansk universitet ser ut. Noe jeg ser framtil.
Jonathan jobber for North Central Texas Council of Governments, og jobber med noe radio greier til brannmenn og politet. Har ikke helt skjønt hva yrket går ut på ennå.
Bilde - Lewisville
De virker som en veldig hyggelig familie som jeg tror jeg virkelig kommer til å komme veldig godt overens med. De liker å se på filmer/tv, spise ut, dra på shopping, drive med håndarbeid og vertsfaren min liker å spille dataspill. Jeg har også fått inntrykk av at de liker å reise, noe som er et stort pluss for meg. De har allerede planer om at vi skal reise til byen San Antonio i oktober, og vil at jeg skal komme med forslag til hva vi kan gjøre der.

Bilde - San Antonio
Sånn alt i alt er jeg veldig fornøyd med familien jeg har fått, og gleder meg noe vilt til å bli bedre kjent med dem!
Jeg skal også få litt bilder av nabolaget og huset dems, og helt sikkert mer informasjon som jeg kommer til å fortelle til dere.
Men for nå er dette alt jeg har! Noe dere lurer på, eller kanskje dere vet om noen spørsmål jeg kan spørre de om. Skriv det gjerne i kommentarfeltet.

(ps. nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg valgte akkurat lewisville som bloggnavn)

LITEN UPDATE

Kommer snart med mer info om familien og slikt. Men vil bare få så mye fakta som mulig, så stay tuned!

MIN UTVEKSLING

Etter mye tenking har jeg bestemt meg for å lage min egen blogg. Men forskjellen på min blogg og de på topplisten er at jeg bare kommer til å skrive om min utveksling.

Dette er en blogg for venner og familie så de kan holde seg oppdatert på hvordan jeg har det, og hva som skjer mens jeg er der borte. Men andre er også velkommene til å lese.
Fram til jeg reiser kommer jeg til å skrive litt om hva som skjer, hvordan familien min er, hvor jeg bor og hva slags ting jeg må gå i gjennom før jeg får dra. Det er bare å spørre meg spørsmål hvis dere lurer på noe ang. utvekslingen.


Ta gjerne kontakt hvis du også skal være utvekslingsstudent neste termin

hits