mars 2011

AVREISEDATO

Det er ikke veldig lenge siden jeg satt spent hjemme i Norge, klar for dette eventyret til å starte. Mens nå sitter jeg her i USA og eventyret er snart over. Jeg har mindre enn tre måneder igjen i statene, det er så utrolig rart. Derfor skal jeg bruke den siste tiden jeg har her nede veldig godt.

Men over til overskriften.

Jeg har fått avreise dato 14. juni fra USA, men lander i Norge 15. juni.

Reiseruten min ser slik ut:

Dallas/Fort Worth 1.15 PM -> Newark, NJ 8.00 PM -> Gardermoen -> 9.45 AM (15.juni)

Deilig at jeg bare har to fly, og at jeg får direktefly fra New Jersey.

Noen flere som har samme rute?

NYTT HÅR

Med både nyklippet og nyfarget hår er jeg klar for sommeren.

Kan ikke akkurat si det var så veldig stor forandring når det kommer til håret, måtte bare klippe vekk det slitte, og når det kommer til fargen ble det bare litt lysere. Alt i alt er jeg fornøyd!

I tillegg så kjøpte jeg meg extentions som jeg kan ha til hendelser som prom. Jeg må bare få farget det om til den fargen jeg har, selv om det ikke var så langt unna!
GOODIES FROM F21
Elsker tigerringen min!!!! Den er så søt

IT IS RATED A FOR AWESOME

Da prøver vi igjen etter at hele innlegget sletta seg selv for noen minutter siden, great........

Endelig er det spring break!!

Etter verdens lengste uke kan jeg endelig slappe av. Har hatt flere prøver og prosjekter denne uka. Altså en typisk uke rett før en ferie. Men så heldig som jeg er klarte jeg å bli syk rett før ferien, yeey.

Så over til overskriften. På lørdag var jeg på kino med Katie og Season. Vi så tangled. Utrolig søt tegneserie film. Jeg vil se den igjen!!

På lørdag gjorde jeg også litt andre ting som f.eks å klippe håret. Jeg var redd jeg måtte klippe masse, men det måtte jeg ikke så jeg er veldig fornøyd. Men i nærmeste fremtid så skal farge håret mitt, men hvilken farge, brunt eller blondt? Har også tenkt å kjøpe meg extentions som jeg kan ha til spesielle hendelser og ikke bare til vanlig, vil ikke bli avhengig igjen, haha. Men jeg vil ha laaaaaangt fint hår til Prom, hehe. Dessuten så er det ikke veldig dyrt heller.

I går var jeg på Wade's babyshower. Jeg var fotografen så jeg fikk leke meg litt med speilrefleksen, hihi, and I like it. Han fikk kjempe mye fint! Og de hadde veldig god kake/cupcakes, hehe. Etter nesten alle hadde gått spilte jeg "horse" med broren til P, når han gikk spilte jeg både basketball, håndball og volleyball med CJ. Fant ut at jeg faktisk var venstrehendt i basketball, haha hvem skulle ha trodd det?

Skal legge ut litt bilder når jeg får de, men har vært litt slapp på bildefronten de siste dagene så jeg må bare beklage.

Men nå skal jeg fortsette å kjede meg, mens jeg venter på at top model Norge og Paradise Hotel skal starte.

DEN SISTE UKA

På tirsdag var jeg ikke på skolen pga. Taks. Derfor tok Natalie og jeg turen til kjøpesenteret (igjen), for å sløse bort litt tid. Jeg fikk henne hekta på verdens beste iskaffe, Java Chillers. Haha, sorry Natalie.

På onsdag var jeg på min første basketball kamp med Natalie og Luis. Må bare si at jeg aldri har sett så usportslige mennesker før, var jo flaut på begge lags-vegne. Det var en viktig kamp mellom Lewisville og Marcus = fiender delux. Den som vant gikk videre til district. Vi tapte ganske mye, så vi bare dro hjem igjen før all slossingen begynte, og det er jeg glad for. Dagen etter fikk vi høre at det hadde vært masse slosskamper, rektoren på Marcus hadde til og med blitt slått ned og rana.

På fredag var jeg på en forestilling lærerene hadde satt opp. Utrolig morsomt. Dere blir sikkert missunlige når dere ser hvor kule lærerene det er på skolen min. Skal legge ut et par videoer i neste innlegg.På lørdag fikk jeg ny telefon!!! Patrice fikk en ny Iphone, så da fikk jeg hennes gamle, yeeeey. I'm in love. For første gang mens jeg har vært her kan jeg være på facebook på mobilen, hihi. Er ikke den bare råkul eller??? Gikk også rundt for å finne en promkjole, tror jeg har funnet den jeg vil ha, faktisk!

hits