april 2011

FAMILIEN PÅ BESØK

Grunnen til mitt lange fravær på bloggen er pga. jeg har hatt besøk av familien min!!! I tillegg så er det ikke så mye å fortelle, men kan jo legge ut litt bilder fra påsken.

Wade er klar for å hente familien min, med flagget jeg lagde. Flink flink.

Vært i Dallas Zoo
Vært på stede hvor JF. Kennedy ble drept
Vært på Rangers game, tapte..........4-1


Bowling. Haha, se hva som skjedde med neglene mine.


Vært på six flags, wiiiiiihoo!!!!!!


Vært på the country side of Texas

Også har vi vært å shoppet, og litt andre forskjellige ting. F.eks mamma og jeg fikk pedikyr/manikyr for første gang, og det må gjentas. Denne uka på skolen har vært gørrrrrr kjedelig. Siden alle de andre har TAKS bortsett fra seniors som må vi(utvekslingsstudenter og seniors) komme på skolen 11.30, for så å sitte i kantina for en time, så i et random klasserom for en time. Så gå til en klasse der vi ikke gjør en dritt. Wiho. That's how my week has been.

Men i dag så skal vi til vår scrabooking retreat så jeg tok like gjerne fri fra skolen, siden jeg uansett skulle ha dratt 1.30.

Skal prøve å bli flinkere på å blogge, men er ikke så mye inspirasjon her ute i verden lengre til å blogge. Men skal prøve så godt de siste ukene jeg er her. Er så sykt at jeg kan si "de siste ukene", avreisen nærmer seg utrolig mye med. Tror det er rundt 7 uker til jeg er hjemme. SYKT.

Over og ut.

PHOTOSHOOTHAHAHAHAHAHAHAHAINNKJØP OG SLIKT

Forrige helg var det overraskelse bursdag for Patrice, og for å holde henne ute av huset skulle vi på shopping. Enkelt og greit. Derfor legger jeg ut noe av innkjøpene her. Kjøpte også stoff til et skjørt vi skal lage i FD så det kommer til å bli spennende.

På søndagen var vi på et stooor market. Ble ganske sliten i beina, men fikk jo kjøpt meg noen små ting.


tøfler, sjokolade, ringer og solbrillertre topper/t-skjorter
Her prøvde jeg meg på å ta bilde av meg selv. Ble litt bom, derfor stoppet jeg. Ti minutter senere kom jeg på at jeg har skjerm på forsiden. Amerika har gjort meg dum med andre ord........JUST KIDDIN'

STUCK IN THE ELEVATOR

Dagen i går brukte vi på en photoshooooot med Texas sin "stateflower" og å dra på harrytur til "Sverige". Etter å ha kjørt rundt en stund fant vi endelig en plass og ta bildene, et familiebilde og påskebilde til Wade. Tror bildene ble bra, men skal legge de ut når P eller CJ har lagt de inn på dataen.

Egentlig mellom vi prøvde å finne et sted å ta bilde dro vi på harrytur. Ja, jeg snakker om IKEAAAAA. Hihihi. Vi gikk rundt, og i nesten hvert eneste rom sa jeg "åh, den har jeg på rommet hjemme i Norge". Skulle prøve å finne senga mi også, men huska ikke hva den het. Men er jo bare to måneder til jeg får prøve den igjen!!

Så kommer vi til overskriften. Siden vi hadde Wade og en vogn måtte vi ta heisen ned til første etasje. Vi gikk alle inn og heisen kjørte ned, men den åpnet aldri døren. Vi sto der, og sto der. Ingenting skjedde. Etter en stundt tok han ene i heisen å ringte og ingen tok den. Typisk. Så plutselig kjørte heisen opp, og den åpnet døra. På samme tid var det også noen som ringte til heisen. Så igjen tok vi heisen ned, og nå åpnet den heldigvis døra!! Første jeg sa når jeg kom ut var: "It's a reason why I don't like elevators!!!!!" Men siden jeg er en så stor og flink pike kom jeg meg raskt over det. Fordi jeg hadde en mission når jeg kom dit. Finne daimkake og svensk sjokolade.Vellykket dag med andre ord.

Idag har jeg bare planer om å gjøre lekser og jobbe med brunfargen. Kanskje det kommer enda et innlegg fra forrige helg også? Vi får se hvor lat jeg er.

KARAKTERER

Jeg hadde jo tentamner i forrige uke så jeg tenkte jeg kunne legge ut karakterene mine

 

NO TIME NO SEE

Siden sist

- Har jeg vært i tre babyshowers. Den ene var i Paris, TX så jeg var der hele forrige helg, vi besøkte også de biologiske foreldrene til Wade.
parade

- Jeg har også blitt avhengi av paradise hotel(igjen)

- Feiret min vertsmors 40-årsdag, somebody is getting older, hihi.

- Jeg har kjøpt promdress

- Jeg har avsluttet mine 9 første uker av det andre semesteret, som betyr at jeg bare har 9 uker med skole igjen.

- Jeg har hatt tentamner, og jeg besto alle.

- Jeg har kjøpt meg flipflops

- Jeg har ikke hatt noe liv bortsett fra skolen de siste dagene. Vært på skolen både før og etter skoletid for å gjøre algebra for å bestå tentamen, wiho.

- Vært på McKinney market


kjøpte bare en ting!! Flink jente

- Jeg har vært på kino med Natalie og sett Beastly - søøøt.

- Klart å lure folk på aprilsnar med "In a relationship" på facebook

- Endelig tatt bilde av newspaperkjolen vi lagde i FD for leeenge siden


den er til og med i utstillingsvinduet på skolen *stolt* 

- Telt ned til hvor mange dager det er til familien kommer over. Bare to uker igjen!!!!!! Vi skal se på rangers(baseball), til six flags(fornøyelsespark), shopping shopping shopping, til d-town dallas, stock yard, osv og bare gjøre ting sammen.

- Funnet toffee her(!!!!) Ingen av folka i huset har smakt det, men de likte den. Namnam.

Det er det eneste jeg kommer på i farten, skal prøve å bli bedre på å oppdatere nå som jeg kan få lov til å ha et liv utenom skolen. Finally.

 

hits