mai 2011

PROM 2011
NEGLENE ER KLARE FOR PROM
Vet jeg har syyykt sexy'e flipflops

Jeg ble iallefall veldig fornøyd med resultatet, blomsten er i samme farge som kjolen min! Hendene har også fransk manikyr, hvis du lurte.

DON'T CRY BECAUSE IT'S OVER, SMILE BECAUSE IT HAPPENED

Jeg kan ikke tro at dette eventyret snart er over. Det er bare 28 dager igjen. Herregud. Helgene mine fram til avreise er fulle av forskjellige ting.

Kommende helg er det PROM. Can't wait!

Neste helg er det memorial weekend = fri på fredag, som igjen betyr at vi skal reise, og denne ganger drar vi tilbake til den vakre byen San Antonio.

Helgen der etter har jeg tenkt til å feire bursdag og ha en avskjedsfest i et. Itillegg skal en annen vennine også ha avkjedsfest.

Helgen før avreise skal vi egentlig på en utenfor-Texas-tur, men vet ikke hvordan det blir nå. Planen var å enten dra til Memphis, TN eller dra rundt i Lousiana - > ned til New Orleans. Men som dere sikkert vet er Mississippi river oversvømt, og vi bør derfor ikke dra. Men men, satser likevel på en tur et eller annet sted.

Deretter på tirsdagen er det hjemreise. Jeg kan ikke fatte det. De siste månedene har gått alt for fort!!!!!


Jeg vet at bloggen min har vært ganske dårlig i det siste iforhold til starten, men det er en god grunn. De første månedene jeg var her var alt veldig spennende og jeg gledet meg hver gang til å legge ut bilder osv. av mitt nye liv. Men etterhvert ble dette hverdagen min, og det interesserte meg ikke. I begynnelsen av året hadde jeg ikke så mange gode/nære venner her. Jeg satt stortsett hjemme, ikke at jeg hadde det fælt eller noe. Men jeg var rett og slett ikke sosial nok på skolen.

Men etter jul, med nye klasser og ny energi forandret jeg meg. Jeg begynte å være sosial, jeg fikk gode venner som jeg kunne være sammen med utenom skolen. Dagene gikk raskt forbi og jeg hadde det veldig bra. Ikke missforstå meg, jeg har hatt det utrolig bra hele tiden, men rundt denne tiden var året mitt på topp.

Jeg har lært meg selv å bli en bedre person gjennom dette året, jeg har lært at jeg faktisk kan snakke med folk istedenfor å være stille. Jeg har blitt mer selvsikker og trygg på meg selv. Jeg vet hva jeg kan og vil!

Så et resultat ut av dette har månedene mine bare flydd sin vei, jeg har det så utrolig bra nå. Med gode venner og en herlig vertsfamilie. Men likevel så er jeg veldig klar til å komme hjem til det samme gamle som jeg har kjent lenge. Jeg gleder meg til å se alle vennene mine igjen, jeg gleder meg til alle jentekveldene vi skal ha, jeg savner dere så sykt jentene mine!! Jeg kan med hånden på hjertet si at dere er de beste, og jeg er så utrolig glad over å ha dere som venner. Igjennom dette året har jeg lært så mye om vennskap, ja det har nok blitt litt sveket, men jeg vet at når jeg kommer hjem, kommer dere til å være der og det kommer til å føles ut som om jeg aldri dro. 

Dette høres sikkert litt rart ut, men jeg er utrolig glad jeg ikke har blitt sikkelig knyttet til noen venner her, eller fått kjæreste. Jeg fikk aldri de kjempe nære vennene som ble mine nye bestevenner, men det er helt greit. Året mitt har vært helt fantastisk selv om jeg ikke fikk en ny bestevenn(Ikke at jeg trenger en ny, Tonje<3) Men jeg ser andre utvekslingsstudenter sliter med hva de skal gjøre, de er helt knust fordi de snart må dra fra sine kjære. Jeg får så vondt av dem. Nå sier ikke jeg at det kommer til bli lett å dra herifra for meg heller, men likevel føler jeg at jeg får det lettere. Jeg kommer til å savner vfamilien min utrolig masse, de har virkelig vært de beste jeg noen gang kunne bodd hos, og det mener jeg med hånden på hjertet. De kommer alltid til å være familien min, og Texas vil alltid være mitt andre hjem. Jeg vet at jeg er velkommen når som helst. Og det føles så bra. Jeg kommer også til å savne mine herlige amerikanske venner. De har gjort alle skoledagene mine mye bedre. I tillegg så er flere av mine beste venner her andre utvekslingsstudenter, så jeg har alltid noen å gå igjen de samme tingene med.

Jeg er så utrolig glad for at jeg tok valget å dra til statene. Dette året har vært helt fantastisk, og så mange minner jeg har. Som sagt jeg har lært så utrolig mye av meg selv. Jeg er blitt mer den jeg er innvendig og blandt gode venner, og det føles så godt. Jeg har til og med lært meg å vaske mine egne klær, lol. Jeg har rett og slett hatt et vellykket år.

Men nå skal jeg finne sengen og nyte de siste 28 dagene jeg har igjen. God natt!

BTW, GRATULERER MED DAGEN NORGE. Kan ikke si jeg feiret så veldig, men spiste norsk sjokolade så det teller jo litt? Dessuten tegnet jeg meg et norsk flagg på hånden så jeg hadde dere alltid med meg.

VESKE JEG LAGDE I FASHION DESIGN


PROMSHOES

Dere kommer nok til å bli overrasket når dere ser hvor casual promsko jeg kjøpte meg. Prom skal jo være så ekstra pent osv. Men jeg har så lang kjole, så ingen ser skoene mine sånn kjempe godt, så derfor valgte jeg å være smart med å kjøpe noen dritfete sandaler som jeg kan bruke til hverdags,men som også kan se litt pyntet ut. I tillegg er de ikke så alt for høye, og sålen er helt fantastisk myk. I feel in love, so hard.Jeg digger de iallefall, og gleder meg til å bruke de masse i sommer.


Dagen i dag har jeg brukt på å sole meg, så nå er jeg en red lobster. Wiho. Men jeg har et ønske om å se litt brunere ut enn et lik på ballet, så da slår jeg til med å gå ut i Texas sola. Og den steker. Har vel vært ute i rundt 2 timer bare, og er rød som bare det. Men skal ikke klage!

Ellers så er det morsdag idag, og vi fikk pannekaker, bacon og donuts til frokost, meget sunt med andre ut! Ellers skal vi ikke gjøre noe spesielt idag. P, CJ og Wade er å besøker CJ sin mor nå så jeg har litt alene tid. Deilig!!

SE HVORDAN JEG GJORDE PROMVESKA MI MYE FINERE

Prom nærmer seg med stormskritt nå, to uker igjen eller noe. Derfor har jeg idag vært på shopping, nå er tilbehøret, skoene og kjolen i boks. High five. Men jeg kom over en ganske enkel og søt veske på claire's. Som ser slik ut;

Men armbånd delen passer ikke helt til kjolen min, så jeg bestemte meg for å endre litt på den, med et annet armbåndet. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise hvordan jeg gjorde den 10 ganger mer prom'ish. Enjoy.

 

Her er veska og armbåndet jeg vil bytte det til

Så startet jeg med å ta av båndet/sløyfa


Dermed klippet jeg av armbåndene.


Deretter fant jeg et område på det nye armbåndet hvor jeg ville ha båndet igjennom.


Slik.


Så puttet jeg båndet med armbåndet på tilbake på vesken, og lagde en ny sløyfe.


Tada, ny veske!


 

Du tar bare armbåndet på, og vesken sitter på. Så du kan slippe vesken uten og miste den. Utrolig praktisk, iallefall på et prom/ball.


Hva synes du? Ganske praktisk

SKJØRTE JEG LAGDE I FASHION DESIGN
hits