oktober 2010

VERDENS SØTESTE SPØKELSE?

Se hva jeg fikk i halloween gave, tnåååå. Er den ikke bare verdens søteste???

SNART NOVEMBER OG JEG ER...

 

SOLBRENT!!! Welcome to Texas...

 


Her om dagen fikk jeg denne t-skjorta av EF "Livin' the dream".

Så heey, nå har jeg jo noe matchende til den røde rudolf nesa mi. Snakk om flaks!!


Ellers så skal jeg på cowboy kampen i morgen, blir nok gøy siden vi har SUITE billetter. Får håpe de for engangskyld vinner da, hehe. Også vant heldigvis Rangers idag!!!

Så ble dette er dårlig innlegg, men kommer sterkere tilbake i morgen(?)

LAT? ROTETE?

Sånn ca. helt siden jeg kom hit har jeg "samlet" flaskene mine. Rett og slett latskap, så idag bestemte jeg meg for å ordne oppi rotet mitt.


Her endte de opp, har vært koselig å ha dere alle på rommet mitt!

I'M A BLACK HUNGRY GIRL

Siden jeg startet med nye fag på mandag, har egentlig uka mi vært veldig bra så lagt. Vil du høre grunnen? JO, jeg kommer ikke til å få lekser i nutrition eller street law. Som igjen betyr at jeg bare kommer til å ha lekser i geometri. Hvis du husker fra en av de første skoleinnleggene så hata jeg geometri over alt på jord, men nå er det nesten favorittfaget mitt, haha. Det hadde du vel ikke trodd? Jeg er på god vei opp til 5'eren kan man si! *Stolt*

I engelsk skal jeg begynne med research paper, kan si jeg gruer meg ja. Men jeg har fått et interresant tema: hvem som har rettighetene til barnet, adoptive eller de biologiske foreldrene? Jeg må også gjøre det ganske bra på denne oppgaven siden den teller nesten hele karakteren min i engelsk.

I går var Patrice og jeg på kino, vi så paranormal activity 2. Jeg synes den var bra, men guuud så skummel. Gledet meg ikke så veldig mye til å legge meg igår, men det gikk bra! Må også fortelle om kinoen siden den er litt annerledes enn de "normale" kinoene. Her spiser du middag samtidlig som du ser film. Du sitter mot skjermen og har et bord foran deg. Ganske kult.
Jeg tok ikke med kameraet, så jeg kunne ikke ta noe bilde av salen, men fant et bilde på google.

Bilde: google

Da har dere fått innblikk i mine siste dager. Jeg har også et par hendelser som ikke skjer om så lenge. Nemlig, Cowboy game i suite(!!!!) må bare gni det inn, San Antonio, Thanksgiving også kommer plutselig JUUUUL.

I sooo what a break right now. Synes synd på meg selv som ikke har hatt høstferie.

VI HAR HATT DÅRLIG VÆR

Bildene sier vel alt? Det kom også tornadovarsel, sånn sirene over hele byen. Men vi slapp visst unna. Det var en by ikke så langt unna som ble ganske ødelagt. Men vi var heldige!

Startet også med to nye fag, og tror jeg kommer til å like de. Vi får se.

KARAKTERER

Kanskje vanskelig å se, så jeg skriver det:

Sosiologi - 96(5) - Exam 86(4)

Geometri - 88(4) - Tentamen - 93!!!!(5)

Engelsk - 87(4) - Tentamen - 69(3)(HEHEHE, skal gjøre det bedre)

Psykologi - 88(4) Exam - 84(4)

Første karakteren er hva jeg får på kortet.

 

Også må jeg skryte litt av hvor flink jeg var i sosiologi, mange 100.

Så jeg er altså veldig fornøyd!

Også må jeg bare tilføye at Texas Rangers skal til world championship for første gang i historien, hvor awesome er ikke det????? Merker jeg begynner å bli sikkelig baseball interresert! Heheh, synd Norge ikke har noen gode lag.

SE HVA JEG FIKK!!!

Dagen min ble bare bedre og bedre etterhvert!

Jeg fikk et kort, hvor det sto:


også fikk jeg:Eple, banan, ananas og jordbær dekket i sjokolade, NAAAAAAAM

BACK IN BUSSINESS

Da kan jeg endelig få lov til å få livet mitt tilbake. Jeg er ENDELIG ferdig med eksamner og tentamner fra de siste 9 ukene. Jeg har fått tilbake noen karakterer og skal legge ut alle når jeg har fått alt, men kan fortelle at jeg er veldig fornøyd!

På mandag begynner jeg med to nye fag. Kok og jus. Gleder meg til å få noen nye fag. Har også valgt fag for neste semester: US history, Fashion design, Jornualism og Algebra 2.Endelig ordnet alt seg!


<3Selv om jeg ikke blogger så mye er dere stadig innom, digger det!!!

 

EKSAMEN??? VENT LITT A, ER IKKE KLAR FOR DET...

Dette blir nok det siste innlegget jeg skriver fram til helgen. Nå skal de siste dagene mine bestå av øving til sosiologi og psykologi eksamen(!!!) Merker jeg ikke er klar i det hele tatt, gruer meg og skal legge meg i hardpugging de neste døgnene. I tillegg til eksamen, så har jeg to tentamner - geometri og engelsk. Og alt skjer på to dager. Torsdag - eksamen i sosiologi og tentamen i geometri. Fredag - Tentamen i engelsk og eksamen i psykologi. HJEEELP. Eneste som er positivt er at jeg slutter 11.45 på fredag. Endelig en dag jeg slutter tidlig, er det noe jeg savner så må det være å slutte til forskjellige tider hver dag. Men nå sier jeg peace out, og snakkes til helgen!


Legger ved et randombilde fra Rangers kampen

HOMECOMING DANCE

Woohoo, sorry for at jeg spammer ned bloggen min med homecoming, men lover at dette er det siste innlegget. Tenkte jeg skulle legge ut noen få bilder fra dansen i går. Hadde det utrolig koselig!

Stjelt bildene fra Terra.


Dette var bare en liten delGirlsameg og mellony

HOMCOMING MUM AND DRESS


søte?? Hahah, Patrice og CJ skulle på halloween party mens jeg var på dans.

HOMECOMING PARADE

På tordag var det homecoming parade, og hvis jeg husker riktig så er LHS sin parade den største i område/Texas(er ikke helt sikker), men det var utrolig gøy og jeg fikk til og med være med på flåten til junior klassen. Yeey. Så kos dere med bildene. CJ og Patrice tok masse bilder for meg!


Masse bilder! Men jeg har tatt vekk over halvparten.

INNBLIKK I HVORDAN EN FOOTBALLKAMP ERI pausen får vi blandt annet se dette:

og dette:

 

Beklager for dårlig kvalitet!

MY HOMECOMING MUM

Da var endelig mumen min ferdig. Er veldig fornøyd med hva vi har gjort! Take a look!

Vi startet med dette;     
 

In action 

 

Bilder på mumen, Lillepus, meg, Junior og Karianne og megOg slik ble den!
 Hva synes du? Fin hva? Si jeg er flink da.

HIGH SCHOOL VS. VIDEREGÅENDE

Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan gjøre dette bra, men jeg tror det letteste vil være å ramse opp hva som er bedre med high school og vanlig vgs.

HIGH SCHOOL

Sier bare ?SCHOOL SPIRIT?. Siden high school har sporter, klubber og organisasjoner så er det åpenbart at det er mye mer spirit på skolen. ?Alle? drar å ser på skole kamper, eller går rundt med klubb t-skjortene sine. I tillegg så er high school mye morsommere enn vgs, siden vi har homecoming, prom osv. De gjør mye mer ut av skolen enn hva jeg er vandt til.

Lærerne er bedre her. Det er i alle fall det jeg har opplevd. Enten har jeg bare vært heldig eller så er lærerne virkelig mye bedre her. De klarer å lære bort, og hjelper gjerne.  Så lærere er noe jeg virkelig er fornøyd med.

Pultene. Haha, digger de. Utrolig amerikanske. Du vet, sånne som henger sammen. Stol og pult i ett.

50-50

Enkelte ting er jeg ikke sikker på om er bedre på high school eller vgs. Så kaller det bare 50-50.

Den tingen jeg er mest usikker på er prøver. Siden det er bare avkryssing, matching eller korte svar så sier det seg jo selv at prøvene er lettere. Men hvis du ikke har lest eller bommer på et spørsmål, så er det lettere å få dårligere karakterer eller å stryke. Men du slipper også å skrive 5-6 sider på hver prøve. En annen negativ ting er at det er prøver støtt og stadig, vi har som regler en prøve i uka i hvert fag på en unit = tre kapitler på rundt 20 sider. Noe som jeg ikke er vandt til i det hele tatt. Pleier å ha en måned på hver prøve nesten.

En annen 50-50 er skolemat. Det er mer å velge imellom på high school, men jeg har opplevd å få kald varmmat. For noen uker siden så ble det gjort endringer i hva slags mat vi skulle få, og da ble det straks bedre. Men jeg vil si jeg savner kantina maten på greven, det virker mye sunnere hjemme. Men det er selvfølgelig billig her i forhold til hjemme.

VIDEREGÅENDE SKOLE

Det jeg liker bedre med vgs er at man har en "hovedklasse". Det savner jeg utrolig mye. Så det er ikke veldig lett å få kontakt med noen, fordi når man først har "friminutt" så må du løpe til neste klasse så du ikke får tardy (gjensitting). Så det blir aldri tid til å prate med noen etter timene. Dessuten så er skolen delt inn i fire lunsjer. Så hvis jeg har fått litt kontakt med noen i geometriklassen min, så er det liten sannsynlighet for at vi har lunsj sammen.

Savner også det jeg skrev ovenfor at jeg har godt tid til å forbrede meg på prøver, og spørre spørsmål før prøven. Her er det sånn at vi bruker to dager på et kapittel, og den siste dagen så lærer vi om det siste kapitellet, så det er så kort tid. Men det går bedre nå som jeg har blitt vandt til det.

TEXAS STATE FAIR

På mandag var jeg på Texas state fair. Det var en stoooor messe med karuseller, masse mat og utstillinger. Spiste litt mat, men det var utrolig mange mennesker, så det var kjempe lange køer. Var faktisk så mange mennesker at det ble litt ubehagelig + at det var varmt. Herremin. Heheh, men det var morsomt!

Corny dognam nam sjokolademelk

HundeshowFunnel cake, naaaaaam. Favoritt <3


Etter dette glemte jeg å ta flere bilder, hehe

namnamnamnamnam


HOMECOMINGDRESS

Vanskelig å ta bilde av den. Men den er veldig enkel, og den var heller ikke så dyr. Hehhe, brukt mye penger i det siste, så det var en fin pris! Var forresten på salg orginal pris var 407kr og nå var den på 50% = 203kr.So what do you think about that?

BLABLABLA

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om, men kan starte med hvordan jeg ligger ann i de forskjellige fagene.

Geometri: 84(4)

Engelsk: 90(5)

Psykologi: 88(4)

Sosiologi: 96 (5)


Jeg har begynt å lage mumen min. Skal lage den ferdig nå! Veldig gøy!!


Jeg har hatt en tre prøver denne uken, det er seriøst prøver hver uke. Spesielt i psykologi, vi har en uke på å kunne en unit = 3 kapitler på 20 sider hver.  Men tror jeg gjorde det bra på de prøvene jeg har hatt, så er bare å håpe på bra resultat!

Som dere har sett i de to tidligere innleggene har jeg vært på shopping-tur og vært på konsert! Om noen uker skal vi også på en cowboy-football kamp, og vi skal i en suite (bortskjemt?jepp.) som er på banenivå, så det blir nok veldig gøy!

Jeg har også jobbet med homecomimg stuff denne uken også, jeg trives veldig godt med de menneskene, og jeg ble også med Johanna hjem for å jobbe med en hatt som vil skal ha i paraden. Skal selvfølgelig legge ut bilder så dere kan se! Skolen min er forresten den skolen som har størst parade i Texas. Fikk også vite at nå er det offisielt at det er flest spanjoler på skolen, kom ikke akkurat som en overraskelse. Man må liksom "lete" etter folk som ikke er spanjoler og afro-amerikanere.

I morgen har jeg fri, og skal derfor på en messe, se for deg tønsberg messa x1000. Gleder meg veldig! Deilig å ha fri.

Må også legge ut noen bilder av den rare søstra mi.
Her ligger hun hvergang jeg har is, også prøver hun å ta isen min


Det var alt for nå! Legger ut bilde av homecoming kjolen senere i kveld!

CARRIE UNDERWOOD KONSERT

Beklager for at bildene er utrolig dårlige, men fikk ikke til noe bedre


Kjole som lyste masse forskjellig mønsterHer bor alle de rike når de er i Dallas

Utrolig fin opplevelse, selv om jeg ikke kunne noen sanger. Men de er nå lastet ned. Hihi.

INNKJØP DENNE UKA


Sesong 1 & 2Ny veskeCowboy t-skjorte siden JEG skal se på fotballkampen dems snart i en SUITE <3Uggs <3Nye øredobber + genserBluseElsker denne toppen, men gjett hva. Den er allerede ødelagt, så må skaffe meg ny....Øredobb nr. 2

Ugle smykke

Har også kjøpt homecomingkjole, men bilde ble ikke noe fint, så skal heller ta bilde med kjolen på.

NEW BOOTS

Jeg skal bare fortelle at til helgen kommer det et nytt innlegg om hvordan uken min har vært, mye som foregår nå så jeg har rett og slett ikke tid til data. Men stay tuned!

Kjøpte forresten nye boots forrige helg som dere kan kose dere med å se på til jeg kommer tilbake med mer interresant stoff.


Kule, hva????

MY FIRST BASEBALL GAME

Vi så på rangers vs. angels. Uheldigvis så tapte vi, men fy søren så spennende det var på slutten. Hadde aldri trodd at baseball skulle være så morsomt!
six flags, skal dit om littHøyt oppe, ja

Cowboys stadioen

Og sist men ikke minst, JEG FIKK EN BASEBALL

En vellykket og lang kveld!

hits