USA

NEVER SAY NEVER

Dette er nok et av de siste, hvis ikke det siste innlegget mitt ifra USA. Litt deilig siden jeg ikke er så interessert i bloggen lengre, men også litt trist siden eventyret er over. Må ærlig si jeg har veldig "mixed feelings". Jeg gleder meg ekstrem til å komme hjem til alt og alle. Men likevel så har jeg overhode ikke lyst til å forlate denne plassen. I guess that's just a part of an exchange year.

Anywaaaaays, i går dro vi gjennom Oklahoma for så å tilbringe helgen i Arkansas. Jeg må helt ærlig si jeg er overlykkelig at jeg havnet i en ganske stor by. Halvparten av turen var bare ødeland med et par hus. Haha. Vi kjørte en rute oppi fjellet som var veldig fin, men alle sier det er mye finere på høsten og det tror jeg, når alle trærne er forskjellige fargen. Ellers møtte vi på en BJØRN, tuller ikke engang. Han/hun satt bare i vei kanten, haha. Skal si det ble interresant i bilen da. I tillegg satt jeg å filmet Wade helt random når det skjedde, så jeg fikk tatt det opp. Men rakk ikke å få bilde/video av bjørnen siden den stakk av gårde.

I dag har vi vært i Hot springs som er en by i Arkansas. Koselig by, men herregud så varmt det skal være. Vi dro også opp til et tårn for å se utover byen.

Legger heller bare ut litt bilder.

Hytta
"Tæææææn"


Hot Springs
Mine nye bff's


BILDERRR

Seaworld, San Antonio

Birthday/coming away party
Søte lille Wade som har blitt så stoooooor


Ekstra koffert!
Mine siste innkjøp i usa :(

PROM 2011
NEGLENE ER KLARE FOR PROM
Vet jeg har syyykt sexy'e flipflops

Jeg ble iallefall veldig fornøyd med resultatet, blomsten er i samme farge som kjolen min! Hendene har også fransk manikyr, hvis du lurte.

DON'T CRY BECAUSE IT'S OVER, SMILE BECAUSE IT HAPPENED

Jeg kan ikke tro at dette eventyret snart er over. Det er bare 28 dager igjen. Herregud. Helgene mine fram til avreise er fulle av forskjellige ting.

Kommende helg er det PROM. Can't wait!

Neste helg er det memorial weekend = fri på fredag, som igjen betyr at vi skal reise, og denne ganger drar vi tilbake til den vakre byen San Antonio.

Helgen der etter har jeg tenkt til å feire bursdag og ha en avskjedsfest i et. Itillegg skal en annen vennine også ha avkjedsfest.

Helgen før avreise skal vi egentlig på en utenfor-Texas-tur, men vet ikke hvordan det blir nå. Planen var å enten dra til Memphis, TN eller dra rundt i Lousiana - > ned til New Orleans. Men som dere sikkert vet er Mississippi river oversvømt, og vi bør derfor ikke dra. Men men, satser likevel på en tur et eller annet sted.

Deretter på tirsdagen er det hjemreise. Jeg kan ikke fatte det. De siste månedene har gått alt for fort!!!!!


Jeg vet at bloggen min har vært ganske dårlig i det siste iforhold til starten, men det er en god grunn. De første månedene jeg var her var alt veldig spennende og jeg gledet meg hver gang til å legge ut bilder osv. av mitt nye liv. Men etterhvert ble dette hverdagen min, og det interesserte meg ikke. I begynnelsen av året hadde jeg ikke så mange gode/nære venner her. Jeg satt stortsett hjemme, ikke at jeg hadde det fælt eller noe. Men jeg var rett og slett ikke sosial nok på skolen.

Men etter jul, med nye klasser og ny energi forandret jeg meg. Jeg begynte å være sosial, jeg fikk gode venner som jeg kunne være sammen med utenom skolen. Dagene gikk raskt forbi og jeg hadde det veldig bra. Ikke missforstå meg, jeg har hatt det utrolig bra hele tiden, men rundt denne tiden var året mitt på topp.

Jeg har lært meg selv å bli en bedre person gjennom dette året, jeg har lært at jeg faktisk kan snakke med folk istedenfor å være stille. Jeg har blitt mer selvsikker og trygg på meg selv. Jeg vet hva jeg kan og vil!

Så et resultat ut av dette har månedene mine bare flydd sin vei, jeg har det så utrolig bra nå. Med gode venner og en herlig vertsfamilie. Men likevel så er jeg veldig klar til å komme hjem til det samme gamle som jeg har kjent lenge. Jeg gleder meg til å se alle vennene mine igjen, jeg gleder meg til alle jentekveldene vi skal ha, jeg savner dere så sykt jentene mine!! Jeg kan med hånden på hjertet si at dere er de beste, og jeg er så utrolig glad over å ha dere som venner. Igjennom dette året har jeg lært så mye om vennskap, ja det har nok blitt litt sveket, men jeg vet at når jeg kommer hjem, kommer dere til å være der og det kommer til å føles ut som om jeg aldri dro. 

Dette høres sikkert litt rart ut, men jeg er utrolig glad jeg ikke har blitt sikkelig knyttet til noen venner her, eller fått kjæreste. Jeg fikk aldri de kjempe nære vennene som ble mine nye bestevenner, men det er helt greit. Året mitt har vært helt fantastisk selv om jeg ikke fikk en ny bestevenn(Ikke at jeg trenger en ny, Tonje<3) Men jeg ser andre utvekslingsstudenter sliter med hva de skal gjøre, de er helt knust fordi de snart må dra fra sine kjære. Jeg får så vondt av dem. Nå sier ikke jeg at det kommer til bli lett å dra herifra for meg heller, men likevel føler jeg at jeg får det lettere. Jeg kommer til å savner vfamilien min utrolig masse, de har virkelig vært de beste jeg noen gang kunne bodd hos, og det mener jeg med hånden på hjertet. De kommer alltid til å være familien min, og Texas vil alltid være mitt andre hjem. Jeg vet at jeg er velkommen når som helst. Og det føles så bra. Jeg kommer også til å savne mine herlige amerikanske venner. De har gjort alle skoledagene mine mye bedre. I tillegg så er flere av mine beste venner her andre utvekslingsstudenter, så jeg har alltid noen å gå igjen de samme tingene med.

Jeg er så utrolig glad for at jeg tok valget å dra til statene. Dette året har vært helt fantastisk, og så mange minner jeg har. Som sagt jeg har lært så utrolig mye av meg selv. Jeg er blitt mer den jeg er innvendig og blandt gode venner, og det føles så godt. Jeg har til og med lært meg å vaske mine egne klær, lol. Jeg har rett og slett hatt et vellykket år.

Men nå skal jeg finne sengen og nyte de siste 28 dagene jeg har igjen. God natt!

BTW, GRATULERER MED DAGEN NORGE. Kan ikke si jeg feiret så veldig, men spiste norsk sjokolade så det teller jo litt? Dessuten tegnet jeg meg et norsk flagg på hånden så jeg hadde dere alltid med meg.

VESKE JEG LAGDE I FASHION DESIGN


PROMSHOES

Dere kommer nok til å bli overrasket når dere ser hvor casual promsko jeg kjøpte meg. Prom skal jo være så ekstra pent osv. Men jeg har så lang kjole, så ingen ser skoene mine sånn kjempe godt, så derfor valgte jeg å være smart med å kjøpe noen dritfete sandaler som jeg kan bruke til hverdags,men som også kan se litt pyntet ut. I tillegg er de ikke så alt for høye, og sålen er helt fantastisk myk. I feel in love, so hard.Jeg digger de iallefall, og gleder meg til å bruke de masse i sommer.


Dagen i dag har jeg brukt på å sole meg, så nå er jeg en red lobster. Wiho. Men jeg har et ønske om å se litt brunere ut enn et lik på ballet, så da slår jeg til med å gå ut i Texas sola. Og den steker. Har vel vært ute i rundt 2 timer bare, og er rød som bare det. Men skal ikke klage!

Ellers så er det morsdag idag, og vi fikk pannekaker, bacon og donuts til frokost, meget sunt med andre ut! Ellers skal vi ikke gjøre noe spesielt idag. P, CJ og Wade er å besøker CJ sin mor nå så jeg har litt alene tid. Deilig!!

SE HVORDAN JEG GJORDE PROMVESKA MI MYE FINERE

Prom nærmer seg med stormskritt nå, to uker igjen eller noe. Derfor har jeg idag vært på shopping, nå er tilbehøret, skoene og kjolen i boks. High five. Men jeg kom over en ganske enkel og søt veske på claire's. Som ser slik ut;

Men armbånd delen passer ikke helt til kjolen min, så jeg bestemte meg for å endre litt på den, med et annet armbåndet. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise hvordan jeg gjorde den 10 ganger mer prom'ish. Enjoy.

 

Her er veska og armbåndet jeg vil bytte det til

Så startet jeg med å ta av båndet/sløyfa


Dermed klippet jeg av armbåndene.


Deretter fant jeg et område på det nye armbåndet hvor jeg ville ha båndet igjennom.


Slik.


Så puttet jeg båndet med armbåndet på tilbake på vesken, og lagde en ny sløyfe.


Tada, ny veske!


 

Du tar bare armbåndet på, og vesken sitter på. Så du kan slippe vesken uten og miste den. Utrolig praktisk, iallefall på et prom/ball.


Hva synes du? Ganske praktisk

SKJØRTE JEG LAGDE I FASHION DESIGN
FAMILIEN PÅ BESØK

Grunnen til mitt lange fravær på bloggen er pga. jeg har hatt besøk av familien min!!! I tillegg så er det ikke så mye å fortelle, men kan jo legge ut litt bilder fra påsken.

Wade er klar for å hente familien min, med flagget jeg lagde. Flink flink.

Vært i Dallas Zoo
Vært på stede hvor JF. Kennedy ble drept
Vært på Rangers game, tapte..........4-1


Bowling. Haha, se hva som skjedde med neglene mine.


Vært på six flags, wiiiiiihoo!!!!!!


Vært på the country side of Texas

Også har vi vært å shoppet, og litt andre forskjellige ting. F.eks mamma og jeg fikk pedikyr/manikyr for første gang, og det må gjentas. Denne uka på skolen har vært gørrrrrr kjedelig. Siden alle de andre har TAKS bortsett fra seniors som må vi(utvekslingsstudenter og seniors) komme på skolen 11.30, for så å sitte i kantina for en time, så i et random klasserom for en time. Så gå til en klasse der vi ikke gjør en dritt. Wiho. That's how my week has been.

Men i dag så skal vi til vår scrabooking retreat så jeg tok like gjerne fri fra skolen, siden jeg uansett skulle ha dratt 1.30.

Skal prøve å bli flinkere på å blogge, men er ikke så mye inspirasjon her ute i verden lengre til å blogge. Men skal prøve så godt de siste ukene jeg er her. Er så sykt at jeg kan si "de siste ukene", avreisen nærmer seg utrolig mye med. Tror det er rundt 7 uker til jeg er hjemme. SYKT.

Over og ut.

PHOTOSHOOTHAHAHAHAHAHAHAHAINNKJØP OG SLIKT

Forrige helg var det overraskelse bursdag for Patrice, og for å holde henne ute av huset skulle vi på shopping. Enkelt og greit. Derfor legger jeg ut noe av innkjøpene her. Kjøpte også stoff til et skjørt vi skal lage i FD så det kommer til å bli spennende.

På søndagen var vi på et stooor market. Ble ganske sliten i beina, men fikk jo kjøpt meg noen små ting.


tøfler, sjokolade, ringer og solbrillertre topper/t-skjorter
Her prøvde jeg meg på å ta bilde av meg selv. Ble litt bom, derfor stoppet jeg. Ti minutter senere kom jeg på at jeg har skjerm på forsiden. Amerika har gjort meg dum med andre ord........JUST KIDDIN'

STUCK IN THE ELEVATOR

Dagen i går brukte vi på en photoshooooot med Texas sin "stateflower" og å dra på harrytur til "Sverige". Etter å ha kjørt rundt en stund fant vi endelig en plass og ta bildene, et familiebilde og påskebilde til Wade. Tror bildene ble bra, men skal legge de ut når P eller CJ har lagt de inn på dataen.

Egentlig mellom vi prøvde å finne et sted å ta bilde dro vi på harrytur. Ja, jeg snakker om IKEAAAAA. Hihihi. Vi gikk rundt, og i nesten hvert eneste rom sa jeg "åh, den har jeg på rommet hjemme i Norge". Skulle prøve å finne senga mi også, men huska ikke hva den het. Men er jo bare to måneder til jeg får prøve den igjen!!

Så kommer vi til overskriften. Siden vi hadde Wade og en vogn måtte vi ta heisen ned til første etasje. Vi gikk alle inn og heisen kjørte ned, men den åpnet aldri døren. Vi sto der, og sto der. Ingenting skjedde. Etter en stundt tok han ene i heisen å ringte og ingen tok den. Typisk. Så plutselig kjørte heisen opp, og den åpnet døra. På samme tid var det også noen som ringte til heisen. Så igjen tok vi heisen ned, og nå åpnet den heldigvis døra!! Første jeg sa når jeg kom ut var: "It's a reason why I don't like elevators!!!!!" Men siden jeg er en så stor og flink pike kom jeg meg raskt over det. Fordi jeg hadde en mission når jeg kom dit. Finne daimkake og svensk sjokolade.Vellykket dag med andre ord.

Idag har jeg bare planer om å gjøre lekser og jobbe med brunfargen. Kanskje det kommer enda et innlegg fra forrige helg også? Vi får se hvor lat jeg er.

KARAKTERER

Jeg hadde jo tentamner i forrige uke så jeg tenkte jeg kunne legge ut karakterene mine

 

NO TIME NO SEE

Siden sist

- Har jeg vært i tre babyshowers. Den ene var i Paris, TX så jeg var der hele forrige helg, vi besøkte også de biologiske foreldrene til Wade.
parade

- Jeg har også blitt avhengi av paradise hotel(igjen)

- Feiret min vertsmors 40-årsdag, somebody is getting older, hihi.

- Jeg har kjøpt promdress

- Jeg har avsluttet mine 9 første uker av det andre semesteret, som betyr at jeg bare har 9 uker med skole igjen.

- Jeg har hatt tentamner, og jeg besto alle.

- Jeg har kjøpt meg flipflops

- Jeg har ikke hatt noe liv bortsett fra skolen de siste dagene. Vært på skolen både før og etter skoletid for å gjøre algebra for å bestå tentamen, wiho.

- Vært på McKinney market


kjøpte bare en ting!! Flink jente

- Jeg har vært på kino med Natalie og sett Beastly - søøøt.

- Klart å lure folk på aprilsnar med "In a relationship" på facebook

- Endelig tatt bilde av newspaperkjolen vi lagde i FD for leeenge siden


den er til og med i utstillingsvinduet på skolen *stolt* 

- Telt ned til hvor mange dager det er til familien kommer over. Bare to uker igjen!!!!!! Vi skal se på rangers(baseball), til six flags(fornøyelsespark), shopping shopping shopping, til d-town dallas, stock yard, osv og bare gjøre ting sammen.

- Funnet toffee her(!!!!) Ingen av folka i huset har smakt det, men de likte den. Namnam.

Det er det eneste jeg kommer på i farten, skal prøve å bli bedre på å oppdatere nå som jeg kan få lov til å ha et liv utenom skolen. Finally.

 

AVREISEDATO

Det er ikke veldig lenge siden jeg satt spent hjemme i Norge, klar for dette eventyret til å starte. Mens nå sitter jeg her i USA og eventyret er snart over. Jeg har mindre enn tre måneder igjen i statene, det er så utrolig rart. Derfor skal jeg bruke den siste tiden jeg har her nede veldig godt.

Men over til overskriften.

Jeg har fått avreise dato 14. juni fra USA, men lander i Norge 15. juni.

Reiseruten min ser slik ut:

Dallas/Fort Worth 1.15 PM -> Newark, NJ 8.00 PM -> Gardermoen -> 9.45 AM (15.juni)

Deilig at jeg bare har to fly, og at jeg får direktefly fra New Jersey.

Noen flere som har samme rute?

NYTT HÅR

Med både nyklippet og nyfarget hår er jeg klar for sommeren.

Kan ikke akkurat si det var så veldig stor forandring når det kommer til håret, måtte bare klippe vekk det slitte, og når det kommer til fargen ble det bare litt lysere. Alt i alt er jeg fornøyd!

I tillegg så kjøpte jeg meg extentions som jeg kan ha til hendelser som prom. Jeg må bare få farget det om til den fargen jeg har, selv om det ikke var så langt unna!
GOODIES FROM F21
Elsker tigerringen min!!!! Den er så søt

IT IS RATED A FOR AWESOME

Da prøver vi igjen etter at hele innlegget sletta seg selv for noen minutter siden, great........

Endelig er det spring break!!

Etter verdens lengste uke kan jeg endelig slappe av. Har hatt flere prøver og prosjekter denne uka. Altså en typisk uke rett før en ferie. Men så heldig som jeg er klarte jeg å bli syk rett før ferien, yeey.

Så over til overskriften. På lørdag var jeg på kino med Katie og Season. Vi så tangled. Utrolig søt tegneserie film. Jeg vil se den igjen!!

På lørdag gjorde jeg også litt andre ting som f.eks å klippe håret. Jeg var redd jeg måtte klippe masse, men det måtte jeg ikke så jeg er veldig fornøyd. Men i nærmeste fremtid så skal farge håret mitt, men hvilken farge, brunt eller blondt? Har også tenkt å kjøpe meg extentions som jeg kan ha til spesielle hendelser og ikke bare til vanlig, vil ikke bli avhengig igjen, haha. Men jeg vil ha laaaaaangt fint hår til Prom, hehe. Dessuten så er det ikke veldig dyrt heller.

I går var jeg på Wade's babyshower. Jeg var fotografen så jeg fikk leke meg litt med speilrefleksen, hihi, and I like it. Han fikk kjempe mye fint! Og de hadde veldig god kake/cupcakes, hehe. Etter nesten alle hadde gått spilte jeg "horse" med broren til P, når han gikk spilte jeg både basketball, håndball og volleyball med CJ. Fant ut at jeg faktisk var venstrehendt i basketball, haha hvem skulle ha trodd det?

Skal legge ut litt bilder når jeg får de, men har vært litt slapp på bildefronten de siste dagene så jeg må bare beklage.

Men nå skal jeg fortsette å kjede meg, mens jeg venter på at top model Norge og Paradise Hotel skal starte.

DEN SISTE UKA

På tirsdag var jeg ikke på skolen pga. Taks. Derfor tok Natalie og jeg turen til kjøpesenteret (igjen), for å sløse bort litt tid. Jeg fikk henne hekta på verdens beste iskaffe, Java Chillers. Haha, sorry Natalie.

På onsdag var jeg på min første basketball kamp med Natalie og Luis. Må bare si at jeg aldri har sett så usportslige mennesker før, var jo flaut på begge lags-vegne. Det var en viktig kamp mellom Lewisville og Marcus = fiender delux. Den som vant gikk videre til district. Vi tapte ganske mye, så vi bare dro hjem igjen før all slossingen begynte, og det er jeg glad for. Dagen etter fikk vi høre at det hadde vært masse slosskamper, rektoren på Marcus hadde til og med blitt slått ned og rana.

På fredag var jeg på en forestilling lærerene hadde satt opp. Utrolig morsomt. Dere blir sikkert missunlige når dere ser hvor kule lærerene det er på skolen min. Skal legge ut et par videoer i neste innlegg.På lørdag fikk jeg ny telefon!!! Patrice fikk en ny Iphone, så da fikk jeg hennes gamle, yeeeey. I'm in love. For første gang mens jeg har vært her kan jeg være på facebook på mobilen, hihi. Er ikke den bare råkul eller??? Gikk også rundt for å finne en promkjole, tror jeg har funnet den jeg vil ha, faktisk!

BILDERRRR

Sorry for så mange innlegg på engang. Men i dag er den eneste dagen jeg ikke skal noen ting og faktisk har tid. Men tenkte jeg kunne lage et innlegg med bare bilder fra denne uka (= bilder av Wade, hihih)


hahahahaha

Vi har fått ny tv, 55". Niiice

Mitt kunstverk, iskaffe


Wade er nå litt over en uke gammel og han har blitt så stor. Hvis noen lurer så er han en veldiiiiig god blanding av forskjellige folkeslag. Han er indianer, asiater og hvit, tror jeg. Men han er utroooolig skjønn.

JUST GO WITH IT

Dagen i går var så bra. Hadde det kjempe koselig med Mo og Natalie, som også er utvekslingsstudenter. Mo er fra Thailand og Natalie fra Kina. Så nå har jeg en god grunn til å dra til Asia kan du si!

Vi planla her om dagen at vi skulle dra til kjøpesenteret går litt rundt og så på kino. Vi møtes rundt kvart på 2. Det første vi skulle gjøre var å finne kinoen, enklere sagt enn gjort for å si det sånn. Jeg har bare vært på senteret 3(?) ganger og det samme hadde de andre og ingen hadde vært på kinoen. Så vi bruker, ja 20 min på å finne den?

Vi bestemte oss får å se når de forskjellige filmene gikk, for så å velge hvilken vi ville se. Vi endte opp med å se just go with it. Men før den startet gikk vi rundt, shoppet og spise litt lunsj. Kjempe koselig!

Deretter gikk vi for å se på filmen. Seriøst, en av de morsomste filmene jeg har sett på lenge. Anbefales!!! Vet ikke om jeg har ledd så mye av en film før, priceless. Men ja, etter filmen gikk vi litt mer rundt før vi ble hentet. En meget vellykket shoppingtur!!

Mo var den som tok bilder, så har ikke fått de ennå. Men kan sikkert lenge de ut senere, men her er mitt lille innkjøp.


ring

Kom på at jeg ikke hadde tatt bilde av øredobbene jeg kjøpte, men de var fine!!

 

INVISIBLE CHILDREN

Jeg fortalte her om dagen at jeg var på et foredrag, og foredraget var om invisible children. Det er en organiasjon som hjelper barn i Uganda som er i krig. Mange av disse barna lever i camps med flere tusen mennesker.

Det var tre menn som dro ned til Uganda i 2003(?) for å filme og lage en dokumentar. I dokumentaren møter vi Tony, en gutt som ikke har noe, men likevel ser positivt på livet. Han går på skolen, men blir kastet ut hver dag fordi han ikke kan betale. Men likevel, HVER DAG drar han til skolen. Vi får et innblikk i livet hans. Vi får se hvor utrolig urettferdig livet hans er, vi ser til og med moren hans dø av aids.

Så for noen år siden inviterte de med Tony til USA så han kunne dra rundt å holde foredrag om livet sitt, og invisible children fikk kjempe stor og bra respons og alle ville så gjerne hjelpe. Organiasjonen blir bare større og større, og flere ungdommer blir med (Det er så og si en ungdomsorganiasjon, de fleste er i 20-årene). Flere team drar rundt på tur i hele USA for å fortelle om disse barna.

I dokumentaren møter vi også Nath. Som blir Tony's desidert bestevenn. I sommeren 2010 er Nath så heldig å får dra ned til Uganda. En tur som skulle forandre begge to sine liv. Som de fleste vet var det VM i fotball den sommeren, og de dro glade og fornøyd ut til en stor tv-skjerm for å se på kampen. Den store feiringen endte i terrorist angrep, og mange mennesker døde bl.a Nath. Igjen mister Tony en av sine nærmeste pga. det ustødige landet sitt.

I motsettning til de fleste andre som bare ville ha gitt opp håpet om en bedre fremtid kjempet han fremdeles. Han tar igjen turen til USA for å holde foredrag med andre barn fra Uganda. Jeg tror det var 17 forskjellige team som nå drar rundt i hele USA med historien om Tony + å snakke med et av barna fra Uganda.Og utrolig nok var selveste Tony på MIN skole. Vi fikk møte han, og ta bilde. Det var en så utrolig rørende historie som kommer til å sitte i meg lenge. Så for å støtte organisasjonen kjøpte jeg meg en t-skjorte der pengene går selvfølgelig til folk i Uganda. Krigen er så og si over i Uganda, yeeey. Men den har uheldigvis strukket seg videre til Kongo.

 

JODA STIG PÅ

Hahaahaha. Guuud, som jeg lo istad. Tidligere i kveld banker det plutselig på døra, Pat("bestemor") går for å åpne opp døra og inn kommer en helt random chick. Pat og Patrice trodde det var en vennine av meg, og ser bare dumt på meg. Jeg snur meg og ser bare en random jente, så går henne litt lengre inn og spør om Chad(?). Neiii, han bor i nabohuset, åja. Også bare går henne. Sykt random. Nok et bevis på at amerikanere er rare vesner.

Føler jeg må fortelle enda litt mer om disse "crazy americans". Beklager vedkommende, du vet hvem du er. Men skal ikke nevnet navnet ditt. Dagen før Wade ble født prøvde vi å finne ut hvordan jeg skulle komme meg til skolen dagen etter. Jeg bestemte meg får å skrive på facebook om noen bodde i nærheten. Men så aner ikke jeg hvor i byen vi bor, så da bare spørre jeg. Joda, svare jeg fikk var: I don't know, probably north-south or something. Retningssansen er ikke på topp i amerika heller gitt! Haha.

Jeg var også på et foredrag på tirsdag som fikk meg til å tenke sikkelig. Skal dedikere et eget innlegg til foredraget. Kan bare fortelle at det innebærer tårer og tapre mennesker. Noen som vil gjette??

Men kjenner jeg meg rett så kommer jeg til å angre i morgen tidlig på at jeg skrev dette innlegget så "seint", derfor avslutter jeg nå og kommer sterkere tilbake en av de nærmeste dagene.

Btw, algebra 2 prøve i morgen - wish me good luck!!!

FLERE BILDER AV WADEDU VET DU BOR I USA/TEXAS..

 • Når du har lockdown istedenfor brannalarm - det har vært to lockdowns på skolen og ingen brannøvelser. For de som ikke vet hva lockdown er så er det at skolen stenger helt. Dørene låses, elevene må sitte under pulter helt innerst i klasserommet lengst mulig fra døra. Dette er pga. hvis en elev eller en annen person kommer inn for å skyte eller lignende.
 • Alle dodørene har 5 cm glipp på hver side av døra - jeg tuller ikke engang. Uansett hvor du går er det store glipper på alle dodørene. Veldig ubehagelig når du føler alle kan se du sitter på do. Men jeg har heldigvis blitt mer vant til det!
 • Har ost på alt - ja, amerikanere ELSKER ost. Og det er ikke snakk om litt heller. Jeg er ikke noe ostemenneske så det gjør ikke meg så veldig mye. Men er jo litt morsomt.
 • Alt er oversatt på spansk - På alt du kjøper er det oversatt til spansk, reklamer er oversatt til spansk, til og med skolebøker har oversatt alle glossene til spansk. Spansk spansk spansk.
 • Har 22 varmegrader i januar - Blitt veldig vant til dette. Det ene øyeblikket er det 22 grader, neste uke er det -10. Det går så utrolig mye opp og ned, rart at jeg ikke har blitt syk ennå.
 • Når byene har flere restauranter/fast food kjeder enn vanlig butikker - kommer kanskje ikke som noe bombe, men uansett hvor du ser, så ser du en restaurant.
 • Når du har fri pga. snø - gotta love Texas. For en person som kommet fra et land der snø ikke er noe stor greier er det rart og komme hit hvor alt stenger pga. 2 cm snø. Men klager ikke, nyter det! Endte med at vi hadde 5 dager fri fra skolen pga. snø, men heldigvis må vi bare ta opp to dager!
 • Mobilen er viktigere enn facebook - jeg er nok den eneste tenåringen her som ikke er avhengi av telefonen. Uansett hvor du går ser du barn leke med mobilen. Alle texter så utrooolig mye. Og om de er på facebook så er det gjennom mobilen. Må nok si jeg er mer et datamenneske enn mobilmenneske. Men så liker ikke jeg telefonen min i det hele tatt heller.JEG HAR FÅTT EN LILLEBROR!!!!

Endelig kom lille Wade til verden.

I midten av Desember fikk Patrice en telefon helt ute av det blå om hun og CJ var interessert i å adoptere et familiemedlem. De sa selvfølgelig ja, og nå noen få måneder etter er han her. Nydeligste lille babyen. Grunnen til at det har vært en "hemmelighet" er pga. at i begynnelsen var det fremdeles usikkert, og vi ville ikke glede oss fortidlig. Jeg har vært så heldig å få være med på så og si alt, og føler meg som en stolt storesøster her jeg sitter rett ved siden av verdens nydeligste Wade.

Her er bildene
Thumbs up for the cutest baby

RANDOM AWESOMENESS

Jada jeg lever. Jeg skulle egentlig lage et innlegg for flere dager siden om valentine's men jeg har vært sløv å ikke lagt inn bildene, og idag låner P. kameraet mitt, sååå. Vi får vente tell lørdan.

Dagene går i ett. Sier bare skole algebra, algebra, algebra, slappe av, algebra, algebra, sove. Det er så vanskelig!!! Skal legge ut bilde fra hva vi jobber med akkurat nå. En oppgave tar en HELT side....

Ellers har jeg min andre US. history prøve i morgen. Må neste fortelle at på den forrige fikk jeg 102 av 100, wiiihiii. Ganske ille når den norske jenta i us.history klassen kan mer enn de amerikanske, just saying. Haha, men var både åpen bok og notater så var ikke akkurat brainsugery.

På lørdag skal jeg i bursdagsfest til en annen utvekslingsstudent på skolen. Han har i tillegg invitert de andre utveklingsstudentene, så det blir nok braaaa.

I fashion design har vi laget kjoler av aviser. Kjolen våres ble kjempe pen (faktisk), så jeg skal få lagt ut noe bilde en av de nærmeste dagene.

Forresten så har jeg lang helg. På mandag er det fridag pga. president day. Jada, vet at dere hjemme har høstferie.......EDIT, ja, men mente vinterferie, haha.

Og så til min STORE nyhet. Ja, har plan om fortelle det i morgen om alt går etter planen. Gleder meg veldiiiiiiggg!! Noen som vil gjette? (Ikke si det hvis du vet det, hehehehe)

Var ikke dette en av de mest randome innleggene jeg har hatt så vet ikke jeg!!

 

VIL/SKAL VÆRE UTVEKSLINGSSTUDENT? SE HIT

Det har seg nemlig slik at hvis jeg verver en som vil være utvekslingsstudent høsten 2011 med EF, får jeg GRATIS tur til LONDON for 2 personer. Hadde ikke gjort meg noe det altså!! Så hvis du er interessert å dra med EF kontakt meg! Det eneste du må gjøre er å fylle ut en liten søknad og å ha betalt førstebetalingen.

 

Kontakt: kn93@hotmail.com

OM EF

 • Erfaring: EF Education First, ble grunnlagt i 1965, og er den største private utdanningsbedriften i verden.
 • Service og kvalitet: Grunndig forberedelse, personlig student nettside, 2 ukers forberedelsescamp og forsikring spesialtilpasset for EF utvekslingsstudenter: Dette er kunn tilbudt gjennom EF.
 • Lokalt nettverk: EF har 31 000 ansatte i mer enn 50 land rundt i verden, og vi har egne kontorer i alle vertsland. Dette betyr at du vil være trygg og motta assistanse av god kvalitet, uansett hvor du er.
 • Sikkerhet: Din sikkerhet kommer alltid i første rekke. Våre vertsfamilier og lokale representanter er derfor nøye utvalgt, og vi har en 24-timers nødtelefon i alle vertsland.
 • Eksklusivitet: For å kunne tilby god service og oppfølging, aksepterer EF High School Year kun et begrenset antall studenter hvert år.
 • Forberedelse: For å sørge for at du er godt forberedt til ditt utvekslingsår, vil EF gi deg en rekke forberedelsesmateriale i form av orienteringsmøter, informasjonsmøter, hånedbøker og mye mer.
 • EF Forberedelses camp: På EF's eksklusive forberedelses camp møtes studenter fra hele verden og tilbringer to spennende og morsome uker sammen. Campen tilbys i alle vertsland.
 • Discovery Tours: Utforsk mer av ditt vertsland. EF gir deg muligheten til å reise med andre utveklinsstudenter i skoles ferier.
 • My High school Year: En personlig nettside om ditt utvekslingsår: Gå inn på din søknad, forbered deg til året ditt og hold deg oppdatert gjennom året.

Hentet fra ef.no

Mine erfaringer med EF

 • Søknadprossessen gikk bra. Jeg var i tillegg ganske seint ute med interjvuet og å sende inn søknaden i forhold til resten. Men jeg var heldig å fikk familie allerede i påsken(26. mars). Etter det holdt jeg kontakten med både vertsfamilien og områdsrepresentanten min.
 • Nettsiden jeg fikk var også veldig til hjelp. Du kan finne spørsmål, lese andre sine år og det var der jeg fikk vite vertsfamilien.  
 • Når det kommer til forbredelsen er jeg veldig fornøyd. De sendte ut månedelig mail om forskjellige temaer. De sendte håndbøker med nyttig informasjon, og andre papirer. I tillegg sendte de t-skjorte, bag(som ikke så heeelt på tryne ut) og lignende ting.
 • Avreisen gikk også veldig fint. Jeg og to andre studenter ble møtt på gardermoen av en som jobber for EF. Hun hjalp oss med å få billettene våres. I tillegg noe jeg synes var veldig fint var at jeg fikk ta ut alle billettene på engang, så jeg slapp å gjøre det når jeg var i London og New York. Og på 1-2-3 var jeg i USA.
 • Jeg dro ikke på camp, og det gjorde ingenting heller. Jeg hadde sikkert hatt to fine uker, men jeg valgte å heller ha de 10.000 kr til en annen gang. Så det er ikke verdens undergang om du ikke drar, du kan få et like bra år for de.
 • Nå som jeg er i USA holder de seg fremdeles oppdatert. Jeg har blitt ringt opp av en som er høyere oppe i organiasjonen får å forsikre seg om at jeg har det bra, jeg har også månedelig kontakt med områdsrepresentanten. De bryr seg virkelig om oss!
 • Når det kommer til Discovery Tour så valgte jeg ikke å dra. Siden vi(vertsfamilien) hadde planer om å dra til Vegas i springbreak, men turen ble avlyst. Derfor når jeg er 21 skal jeg tilbake og vi skal til Vegas! Framtidsplanene er klare.
 • Jeg personlig er veldig fornøyd med EF og kunne ikke valgt en bedre organisasjon. Det eneste "problemet" jeg hadde med EF var at jeg ikke fikk til å logge inn på nettsiden min med engang, og that's it. Mitt største problem. Derfor anbefaler jeg virkelig å dra med de, har til og med hørt andre utvekslingsstudenter som har drar med en annen at de heller ville ha valgt EF om de kunne velge igjen.

Noe du lurer på når det kommer til EF eller har du noen spørsmål?

Ikke glem å kontakt meg hvis du er interessert i å gi meg en London tur!!

I LOVE TO SHOP

Idag var jeg på en liten shoppingtur (igjen). Jeg skal nemlig i en bursdagfest neste lørdag til en annen utvekslingsstudent, og festen har et theme som er green. Altså, alt kommer til å være grønt! Så jeg kjøpte meg litt grønt accezzories siden jeg ikke har noe grønt. Jeg kjøpe også litt annet. Haha. I <3 SAM-MOON.


Øredobb // Skoleveske // Lommebok // hårbøyle

Mitt grønne innkjøp. Øredobb // strikk(skal bruke som armbånd) // Hårbøyle


I morgen skal jeg for første gang i kirken. Vi skal se på at Logan (min amerikanske fetter) bli døpt. Han er en baptist, så det blir jo litt annerledes enn vanlig (norsk) kirke. Etter det skal vi feire moren hans sin bursdag ved å gå ut å spise.

Har ikke skjedd så altfor mye denne uken. Hadde "snowday" igjen på onsdag, men denne gangen hadde vi ikke snø engang, så der dreit skolen seg litt ut. Ellers var vi på besøk i går til CJ kamerat og hans familie. Veldig koselig!

Eller så gleder jeg meg VELDIG til denne uken, og dere får vite grunnen til det i slutten av uka. Så stay tuned, du vil virkelig ikke gå glipp av det!!!

Btw, min kjære videoblogg-lørdag er avlyst denne uken også,men kommer sterkt tilbake neste lørdag. Forhåpentligvis skal et familiemedlem også være med på videoen.

SIDEN SIST....

Har det vært super bowl i Dallas:

Har jeg gjort algebra......:


har vi ommøblert stua:


Har vi hengt opp kors på veggen:

Hengt opp bilder på veggen:

har jeg bakt norsk kanelsnurrer:

og Meela har også hjulpet oss:Grunnen til lite blogging fortiden er pga. lite motivasjon. Jeg synes det er koselig å få komentarer, HINT HINT.

DAGEN I BILDER

Jeg våknet opp til dette;

Så vi gikk ut, hentet inn litt snø og lagde snø-is(kjempegodt faktisk);

Så bestemte vi oss får å lage en snømann;Deretter tvang jeg Patrice til å bli med på shopping;

Enda mer undertøy fra VS, uggs og ny topp fra Old navy

BLACKOUT

Jeg har vært hjemme enda en dag pga. "bad weather". Men idag når jeg sto opp fikk jeg meg en uhyggelig overaskelse. Vi hadde ikke strøm. Strømmen har slått seg av og på helt siden 6 på morgenen. 10 min på, 45 min uten. Som igjen betyr ingen varme(!!) Utrolig kaldt inne.

Heldigvis har vi en gasspeis så vi fikk litt varme, men alle satt med hettegenser, pysj, tøfler og tepper. Det viste seg at det var strømbrudd i hele Dallas/Forth Worth området. De fortalte på tv at det var pga. vi ikke hadde nok strøm til å dekke hele staten(?) så de måtte slå av og på så alle skulle få litt strøm = 10 min inni mellom.

Heldigvis rundt 13. fikk vi strømmen tilbake, og den har vært der siden. Men de sier på tven at det kan skje igjen i natt og i morgen, så jeg forbreder meg på en kald natt og morgen. Dessuten er det ikke blitt så veldig mye bedre ute, faktisk enda kaldere i dag enn i går.

Derfor har vi FRI i morgen også. Veldig deilig å ha så mye fri, får nesten en "snow-break". Det eneste negativet er jo at jeg må ta igjen disse dagene. Vi har automatisk to "bad weather" dager, men siden dette blir den tredje må jeg gå en dag lengre på skolen i juni...

Siste dagene i bilder
HEKTA!!!Meela har sovet på/ved siden av meg i hele dag

Fortalte jeg forresten at den store tven har takket for seg????


LOVELOVELOVE

Life is gooood. Fri i morgen(onsdag) også!!!!!!!

 

ENDELIG!!!!!!

Endelig var det min tur til å få skolen stengt pga. snødager. USA er rammet av den største snøstormen på 10 år. Den strekker seg så og si over hele landet! Greia er at det er en storm fra nordpolen som kom mot oss, og har bare blitt større og større.
Er ikke ofte det er kaldere i Texas enn  i Norge. Haha, sykt.

 

Så, klare for å se noen sikkelig snøbilder???
Mye???

Hele byen er stengt, alle skolene er stengt. ALT er stengt pga. dette. Ganske sykt for folk som er vant med å ha snø halve året. Men så har man ikke vinterdekk her, ikke glattkjøring osv. Så det er jo rett og slett farlig. Dessuten så er all "snøen" vår bare is, så det er super glatt. Men likevel, ganske slækt. Siden det skal være kaldt i morgen også kommer skolen mest sannsynligvis til å være stengt. LOVE IT.

SVARE PÅ VIDEOBLOGG?

Mitt spørsmål er om dere vil ha svarene skriftlig eller på videoblogg? Fint om noen svarer, hint hint.


Avsluttes i morgen.
Spørsmålene går hit - http://lewisville.blogg.no/1295580090_sprrerunde.html 

 

 

EDIT. MEELA FILMEN FUNKER NÅ.

LEGEBESØK

Etter et tappert forsøk på å være på skolen idag ble jeg sendt hjem. Magesmerter er ikke veldig deilig. Et minutt var jeg helt fin, det neste hadde jeg vondt. Sånn har det pågått siden mandag morgen.

Derfor tok vi oss turen til legen for å finne ut hva som var galt med meg. Når vi kom dit måtte vi fylle ut 6 skjemaer. Deretter skulle jeg ta tisseprøve, joda etter 20 min måtte jeg få meg litt vann, og så etter enda 20 min fikk jeg endelig ut litt. Haha. Fint å dele med verden. Etter en stund kom legen inn å sa at de hadde funnet en infeksjon. Han trykte litt her og der, og bestemte seg for å gi meg antibiotika.Vi snakker ikke små piller heller.......Jeg som ikke klarer å ta piller. Men delte den i to og har fått ned en. Way to go, Kat!

SERIER JEG FØLGER MED PÅ

Nok en sykdag. Dette er den andre dagen denne uka at jeg er hjemme fra skolen pga. smerter i magen. AUUU. Siden jeg egentlig skulle på skolen sto jeg opp til vanlig tid og ordnet meg. Men 10-20 min. før vi skulle dra fikk jeg sikkelig vondt, og bestemte meg for å bli hjemme. Nok en dag.

Så over til overskriften. Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om seriene jeg følger med på. Dere kommer sikkert til å tro at jeg ikke gjør annet enn å se på tv, haha.


Pretty Little Liars begynte jeg å følge med på for ikke så lenge siden. Siden jeg ikke hadde sett fra begynnelsen måtte jeg være rask med å se første delen av sesong 1, så jeg kunne bli se det på tven. Jeg elsker dette programmet. Det er en sikkelig jenteserie, men det er også krim. Iiiik, I'm in love.Hawaii five-0
begynte jeg også å se når jeg først kom til USA. Liker dette programmet utrolig godt. Det er på en måte criminal minds bare på Hawaii + mer action. Men virkelig verdt å se. Hvem liker vel ikke å se kjekkaser sloss?


One Tree Hill
har jeg fulgt med på helt siden sesong 1. Elsker serien, og menneskene i den. Jeg har desverre ikke sett sesong 7, men fikk den til jul så den blir nok snart sett. Serien er ikke den samme uten Lucas og Peyton, men den er fremdeles bra.


Mike and Molly
må være det søteste programmet jeg har sett i hele mitt liv. Serien er helt ny. Den handler om to overvektige personer som finner hverandre, og om forholdet deres. Søtt søtt søtt. Serien har også utrolige bra kommentarer og scener. Har ikke vært en eneste episode der jeg ikke har ledd.


Two and a Half Men
har jeg fulgt med på lenge. Var liksom pappa og mitt sitt program. Man må vel bare elske Harper familien? Utrolig morsomt og underholdene serie.Gossip Girl, 
what's not to love about it? Har fulgt med helt siden starten og jeg går aldri gått glipp av en episode.


Big Bang Theory
er det morsomte programmet som har blitt laget. De fleste vet nok om dette programmet, enten så liker man det eller så gjør man det ikke. Jeg derimot elsker det! Sheldon er favoritten.Criminal Minds
er favoritt krimserien min. Jeg synes den er flere ganger bedre enn CSI. Du finner ikke bare et lik, men du blir med på drapet, så løser man saken og redder et annet menneske. Love love love.


Glee
begynte Patrice og jeg å se på denne uken. Nå har vi blitt avhengi. Skjønner ikke hvorfor vi ikke har sett på det tidligere. Passet midt i blinken. Dette er et program som gjør deg glad. Hele gjengen er herlig. Så nå skjønner jeg hvorfor de vant så mange Golden Globe. Vi satt og så på og de vant "hele" tiden. Men vi forstår nå.


Dexter
er også en bra krimserie. Handler om Dexter som er en seriemorder,samtidlig som han jobber for politiet. Han analyserer blod. Ganske bra serie.

Ser du på noen av disse seriene?
Hva er din favorittserie?

IGJEN, SPØRRERUNDE AVSLUTTES PÅ LØRDAG

MINNER OM SPØRRERUNDE - AVSLUTTES PÅ LØRDAG
http://lewisville.blogg.no/1295580090_sprrerunde.html

Har egentlig ikke fått så veldig mange spørsmål, så da prøver jeg igjen. Haha.

De siste dagene har gått fort. På mandag var jeg hjemme fra skolen, aaah elsker man ikke bare å være syk? Tirsdag var helt grei, og idag var også helt greit.Hadde algebraprøve(!!!!)...Håper jeg ikke stryker.

Ellers må jeg jo nesten fortelle noe morsomt. Forrige uke skrev jeg at jeg hatet advisory. Nå elsker jeg det!! Gjett hvem som har alle utvekslingsstudentene i den klassen? MEG. Vi har det så gøy. Vi har folk fra Tyskland, Ungarn, Kina, Taiwan, Thailand(tror jeg) og selvfølgelig vakre Norge. Så nå lærer jeg meg kinesisk! Blir helt fasinert når de skriver på kinesisk, alle de forskjellige tegnene.

Btw, så hater jeg at vi ikke har snø(!!!!). Jeg vil også ha fri fra skolen... I historieklassen fikk jeg det blikket mot meg når jeg sa at vi ikke fikk fri fra skolen når det var snø. Hva kan man si? Texasinger, Texianere, whatever. Hmm, lurer på hva man kaller de.

Så det var mitt randome innlegg på 1-2-3. Snakkes til helgen!

26.jan.2011

SKULLE VÆRT POSTET PÅ SØNDAG
Jeg valgte å "avlyse" gårsdagens videoblogg, rett og slett fordi jeg ikke hadde noe å fortelle om. Derfor som en liten trøstepremie får dere se hvor søt "lillesøster" jeg har, haha.

 

I går begynte jeg å se på dating i mørket, det var faktisk litt gøy å se på! Så hvis du kjeder deg en dag bør du gå inn på nrk og se på det.

Må nesten også fortelle om den søteste lillegutten jeg har sett på lenge. Vi var på rodeoen og så gikk det en liten gutt forbi oss med sitt lille søte cowboy-antrekk. Så når han gikk forbi oss tok han av seg hatten og bukket til oss. Haha, søteste jeg har sett.

MINNER OM SPØRRERUNDE - AVSLUTTES PÅ LØRDAG
http://lewisville.blogg.no/1295580090_sprrerunde.html

SHUT UP, LHS ROCKS

Føler jeg må ta opp dette emnet. I det siste har jeg hørt veldig mye negativt om skolen min. Vi får stadig kommentarer fra de andre skolene i distriktet om at vi er "gangsterskolen". Det er til og med mange hvite elever som BYTTER til en hvit skolen. Herregud. Vi lever i 2011 folkens, vi må da tåle andre folkeslag.

Ja, vi har mange svarte, ja vi har mange med spansk bakgrunn, men det betyr ikke at skolen vår er dårligere enn de andre. Det finnes alltid de elevene som driter i skolen og er late. Alle folkeslag har vel disse elevene? Vi har gutter som går med buksene nede på knærna og store t-skjorter, men det har jo alle skoler?

Dere ser greia. Vi blir "dømt" pga. folkeslag, som etter min mening er både trist og idiotisk. Det finnes så utrolig mange bra svarte og meksikanske elever på skolen.

Så kommer det til de elvene som bytter til til hvitere skoler. Hvordan skal de klare å leve et liv i USA med alle de forskjellige folkeslagene når de ikke klarer å være på samme skole som de?

Når du ser på USA idag så er det et multikulturelt samfunn, ingen folkeslag er bedre enn de andre. Man kommer garantert til å jobbe med noen som ikke er av samme folkeslag, og når da de hvite velger å bytte skole pga. folkeslag hvordan skal de da klare å kommunisere med andre? Når de ikke engang vil være i nærheten av de og gi de en sjanse.

Vår skole er som virkeligheten, ikke en skole med bare hvite mennesker. Men en multikulturell skole der man kan lære masse av hverandre.

Jeg er utrolig glad over å komme til akkurat denne skolen. Jeg kommer jo så og si fra et "hvitt" land med "hvite" skoler. Jeg lærer så mye mer av å være rundt andre som har en annen kultur. Dette er en av grunnene til at jeg kom hit, lære om andre mennesker som ikke bare er hvite.

Nå mener jeg ikke å være rasistisk mot hvite og dra alle under samme kam, men jeg måtte bare få dette ut. Takk for meg.


Visste du forresten at skolen min er en av de eldste skolene i Texas?

PAKKE FRA FOREVER21

Igår fikk jeg pakken min ifra forever21. Mesteparten er gaver, men siden jeg først skulle bestille kjøpte jeg meg like godt noe til meg selv også. 

MINNER OM SPØRRERUNDE - AVSLUTTES NESTE LØRDAG
http://lewisville.blogg.no/1295580090_sprrerunde.html

RODEO

I går var jeg på min første Rodeo. Siden det var så vanskelig å ta bra bilder ble det heller en god del filmer istedenfor. Det var faktisk veldig gøy å se på! Så enjoy.


Legger ut de få bildene jeg tok;
Rip kalven :(
FØRSTE INNTRYKKET AV DE NYE FAGENE

Journalism

Jeg har litt delte meninger om dette faget fordi vi gjorde ingenting i dag. Vi satt i 1 1/2 time for å vente på 9. klassingene som aldri kom. For å være helt ærlig så er jeg ikke så veldig keen på å gå i klasse med 7 14/15 åringer. Men får håpe de gir et bra første inntrykk. Dessuten så var vi bare 6 stykker idag og alle var helt stille, så ble så å si bare pinlig stillhet hele timen. Men i morgen blir det forhåpentligvis noe å gjøre!

Fashion Design

Jeg gleder meg så utrolig mye til å ha dette faget. Vi skal tye die'e klær, lage våre egne kjoler, vesker, osv. Vi skal til og med lage kjoler av aviser til neste uke (tror jeg). Wiiiii, gleder meg. Er forresten 24/25 jenter i klassen, ren jenteklasse med andre ord! Så det kan jo bli litt spennende.

Advisory

Dette er etter min mening 20-minutters "undervisning" kastet bort på å ikke gjøre en dritt. Vi bare sitter der og hører på at læreren forteller noe uinteressant. Blææh. Men heldigvis har jeg ikke samme klasse som i 1. semester, så det gjør det bedre. Jeg har kommet i en klasse med folk skal har bestått TAKS-testen og to andre utvekslingsstudenter. Vi utvekslingsstudentene kom i denne klassen siden vi heldigvis ikke skal ha den testen, og de andre advisory klassene skal ha full kjør mot TAKS-testen.

Algebra

....Hva kan jeg si? Hat ved det første blikk kanskje. Jeg liker ikke selve faget, læreren er rar og jeg kjenner ikke en sjel i denne klassen. Det er så vanskeliiiiiiiiig. Håper det bare sier klikk i dette faget som det gjorde med geometri. Merker jeg savnet både å forstå hva vi har i matta og selve gamle læreren min. Skal derfor spørre henne om hun tilfeldigvis har algebra samme time som meg, så jeg kanskje kan bytte. Føler meg mye tryggere på henne, hvis dere skjønner.

US history

Jeg tror dette skal bli et bra fag. Fra før av så liker jeg faktisk historie så det er jo et lite pluss. Men jeg liker klassen utrolig godt, har folk jeg kjenner fra før av + at en annen utvekslingsstudent går i denne klassen og hun er kjempe koselig! Så dette blir nok et bra fag (forhåpentligvis). Læreren jeg har ble kåret som årets lærer i fjor, så det gjør det enda bedre. Han er også ung og har opplevd utrolig mye. Han har vært i militæret, trent opp folk som skal til Irak og Afganisthan + at han har vært lærer i et fengsel. Og nå er han lærer på LHS. Som han sa selv, han er den læreren som har opplevd livet og som har gjort noe utenom skolen, i motsettning til andre lærere som gikk rett fra studier til å bli lærer uten å oppleve noe særlig. Så han er ganske interessant. Vet ikke så mye om hva vi skal gjøre i timene ennå, men vi skal begynne med 11. septemer 2001 i morgen.

Oppsummering

- Liker Fashion Design og US History

- Journalism er midt i mellom

- Algebra er på bunn

Men nå har jeg bare vært i disse fagene en time, så mye kan forandre seg. Men iallefall, dette var mitt første inntrykk med fagene.

VISSTE DU AT...

 • jeg får elektrisk støt flere ganger om dagen?
 • jeg fryser rumpa av meg i "varme" Texas?
 • familien min(mamma, pappa og søss) kommer hit i april?
 • jeg er avhengi av iskaffe?
 • det er flere spanjoler på skolen min enn noe annet folkeslag?
 • jeg hører spansk daglig?
 • jeg får us weekly hver uke?
 • jeg skriver ned alt jeg gjør i en bok?
 • jeg skyper med familien min hver fredag?
 • jeg vasker mine egne klær(aldri gjort det før, haha)?
 • jeg driver å skriver CV for å søke sommerjobb allerede?
 • jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilke fag jeg vil ha i vg3?
 • jeg lagde en "repotasje" med noen av jentene i Street Law klassen min om Gangs?
 • jeg hater usa telefonen min?
 • jeg har store problemer med å skille mellom e og i på engelsk?
 • jeg driver å planlegger russetiden allerede?
 • jeg elsker storbyer på kvelden?

 • Downtown Dallas - looove
 • jeg har innsett at norsk melkesjokolade er  verdens beste?
 • det er normalt for utvekslingsstudenter å legge på seg, mens jeg verken har gått opp eller ned?
 • jeg spiser ute flere ganger i USA?
 • hvis det ikke hadde vært for utveksling så hadde jeg aldri hatt blogg?
 • jeg får ny favorittsang flere ganger i uka?
 • jeg aner ikke hva jeg vil gjøre i livet?
 • jeg sliter med å skrive norsk for tiden?

Masse random fakta til dere!

INNKJØPENE FRA IDAG

Forever21Rue21 - buksa fikk jeg for 1 freakin' dollar(6 kr)!!!  Jeans fra Wet Seal 

Bok til å samle myntene mine, ny hobby. Haha.Og slik ser rommet mitt ut.......Vanskelig å være ryddig.

 

PAKKER FRA NORGE

I går fikk jeg endelig gaven fra Elise og Kristin. Etter at pakken hadde vært over en måned ute på tur.
Månetoppen teppe og sjokolade

I dag fikk jeg gave av tante og co.


Sjokolade

Tusen takk alle sammen!!

SKULLE BARE...

...kjøpe et par solbriller, pudder og en slik bok til å ha penger i (samler, haha). Men jeg kom hjem med:

Legger ut innkjøpene snart.

MORSOMME HENDELSER SOM JEG ALDRI HAR FORTALT OM

1. Denne fikk jeg høre for litt siden. Før jeg kom hit så hadde jeg en spørsmålsrunde på bloggen, der jeg fikk spørsmål om kjæreste i USA, og hvordan jeg hadde takla det osv. Så leste Patrice bloggen min og oversatte med google translate, som da oversatte kjæreste til girlfriend. Så en laaang stund så trodde de at jeg var lesbisk. Haha.

 

2. Jeg og Patice var i bilen, så stoppet vi ved et rødt lys. Så leser jeg på bilen foran der det står "my son is in the navy" eller noe lignende.

Så da spør: What's the different between navy and army?

Patrice: Navy is on the water and army on the ground.

Meg: But I thought the marines were on the water?

Patrice: I don't know. But I know that the airforce is in the air.

Haha, hun er så søt.

(Beklager hvis det er feil engelskgramatikk. Orker ikke sjekke)

 

3. Denne hendelsen var når jeg sendte julegavene til familie og venner? Sendte iallefall en pakke. Så kommer det en dame som jobber på postkontoret bort til oss å spør: What are you here for?

Patrice: Oh, we're going to send this package to Norway

Dama: Ok, in germany?

Patrice: No, Norway.

Dama: oh, ok.

Også gikk hun. Haha. Alle bør vite at Norge er et land, hallloo.

 

4. Denne kommer til å bli litt vanskelig å forklare. Men iallefall på vei til San Antonio så plutselig begynte en annen bil å plage oss. Jeg ble dritredd fordi jeg nettopp hadde sett på en serie om gangs. Han hadde så og si svarte ruter, så kjører han opp til oss sånn at jeg sitter "vedsiden" av han. Så viser han meg noen tegn. Så gasser han på legger seg foran oss og gjør sånn at vi kjører mye saktere. Så bytter vi fil og gasser på, så kommer han søren etter oss igjen og gjør akkurat samme om igjen. Jeg tror jeg kan si at vi begge ble litt stressa iallefall når vi visste vi måtte stoppe å fylle bensin. Men han fulgte heldigvis ikke etter oss mer. Men var jo litt småskummelt. Haha.

 

5.  Haha, denne er litt søt. Vi var på vei til Patrica("bestemor") sitt hus når vi stoppet på en bensin stasjon. Også finner vi ut at det "snør". Du kunne nesten ikke se det. Så kommer det en gutt/mann bort til oss.

Han: excuse me sir, but is it snow??

Haha, søtt. Folk blir utrolig glade når de ser "snø".

 

6. It looks so pretty with a lot of snow.


Yeah right. "Mye" snø. Haha.

EDIT, kom på noen fler til.

7. I går fortalte Patrice meg  "grunnen" til at de valgte meg og det var fordi  "I'm going out with the trash". Jeg skrev det på søknaden min eller noe. Haha, søtt. Jeg har da lært at det ikke heter "I'm going out" men "I'm TAKING out" Kan jo ikke akkurat si at huspliktene mine er å date søppel. Haha.

8.  Så kom det til dagen når Patrice så på bøkene jeg hadde fått av mine herlige venner før avreisen. Så kom hun på siden hvor det sto "2STD" inni et hjerte.

Hun bare; What is this??

Jeg bare; It's the class that I was supose to be in.

Hun; oh, it mean something else here

Jeg; What does it mean?

Hun: STD = sexually transmitted disease

END OF 1ST SEMESTER

Da var jeg endelig ferdig med første semester, og eksamer for en stund. Deilig! Aldri fått så bra karakterer før heller;Rød = eksamen karakter. Grønn = hva jeg fikk i  faget. (90+ = 5)

Hihhi, stolt over meg selv.

Nå er det journalism, fashion design, algebra 2 og us. history som står for tur.


 

Husker dere forrige gang jeg var ferdig med eksamen? Nei? Da fikk jeg nemlig;

Og denne gangen fikk jeg;


Heldig? JAAAA


SLIK LIGGER JEG ANN FØR "THE" EXAMMå gjøre det utrolig bra hvis jeg skal opprettholde disse karakterene.

IT'S SNOWING

DET SNØR I TEXAS

FORSKJELLIG MAT JEG SPISER

Det er en god del som spør hva slags mat jeg spiser, så jeg har prøvd å ta bilder av hva jeg spiser. Men er så vanskelig å huske det. Men iallefall, her er bilde av de måltidene jeg faktisk husket å ta bilde av, det meste er helge frokost.


I går var vi på ham & egg for å spise frokost før vi skulle dra og gjøre litt forskjellige ting. Vi bestilte en omelett og pannekaker sammen. Pannekakene var utroooolig store, hahaha. Aldri sett så mye pannekaker før. Men det var godt, selv om vi ikke klarte å spise halvparten engang.HAHAHA, JEG DØØØR

http://damnyouautocorrect.com/ - beste siden jeg har lest på lenge. Her er noen av de jeg syntes var best, jeg ler meg i hjel.

HAHA. Har du tid bør du definitivt ta deg turen innom siden. HER.

POSTCARD

Her om dagen fikk jeg et postkort fra min morfar. Utrolig koselig. Tusen takk, morfar! Koselig å høre ifra deg.

 

NEW YEARS EVE

Siden jeg er så godt i gang tar jeg like så godt nyttårsaften i samme slengen. Jeg tror dette har vært den slækkeste nyttårsaften jeg kan huske. Den besto av pysjbukse, null sminke, ikke retta hår, mat, drikke, tv og spill. DEILIG. Vi spiste litt variert mat. Noe norsk også, som lefser og holidaydip. NAAAM.

Så spilte vi hand and foot. Liker det spillet. Tar også en god stund, men ikke for lenge. Akkurat perfekt. Forrige gang vi spilte så vant jeg overleget, mens på nyttårsaften vant jeg ikke........Dårlig taper.


Så tre minutter før 2011 gikk vi inn i stua og så på tven når de skulle telle ned. Deretter kom det masse fyrverkeri, holdt på leeenge. Så var det slutt. Og jeg fant senga.

Montro om Meeeeeela er klar for 2011, og alt det kommer til å bringe?

Så det var min veldige avslappende nyttårsaften.

JUL I USA

Vi befant oss i byen Paris, TX. Som har sitt eget eifeltårn(?) med cowboyhatt, ofc. Er jo tross alt i "cowboyland"

Vi feiret jul hos moren og bestemoren til Patrice, og deres søte lille hund.


Vi ble bestisser, selvfølgelig.

Siden i norsk tradisjon åpner man gavene på julaften, så fikk jeg lov til å åpne gavene fra Kristine, Ida og Mia.

Her er litt bilder av juletreet med alle gavene. Dekte nesten hele gulvet!


Enda mer bilder av julegavene

Så på morgenen. Husker ikke helt, 7-7.30 tiden kanskje? Så sto vi opp, og delte ut alle gavene.

Så brukte vi nesten tre timer på å åpne alle gavene + julestrømpene. Fikk utroooolig mye!!


 Deretter gikk turen videre til tanta til Patrice hvor vi skulle spise lunsj. Der var vi ikke så veldig mange, bare rundt 15-20. Skjedde ingenting mer der, og alle begynte å dra hjemover. Så vi dro tilbake til huset til bestemoren og moren til Patrice.

Når vi kom tilbake satt vi bare å ventet på at alle gjestene skulle komme om et par timer. Vi brukte "fritiden" vår til å se på tv. Haha, sjokk. Men de på tven lagde DE kakene. Dere skulle bare sett, og de var rundt 30.000 kr hver. Sykt.

Så etter noen timer begynte gjestene å strømme på. Det kom bare fler og fler, og tilslutt var hele huset fult av folk. Vi snakker 60-65 mennesker som alle skulle spise middag som min "oldemor" har laget. 94 år gammel, sprekt! Tenk å lage middag til så mange. Det man lære av dette måltidet var å holde på plassen sin, fordi hvis du gikk var det garantert at du ikke fikk plassen din tilbake. Haha.

Etter en stund skulle vi åpne julegaver. Alle sammen. Alt fra "oldemor". Når alle hadde fått gavene sine begynte det å minke på mennesker. Og etter en stund var det bare ca 10 stykker igjen. Det var veldig koselig. Vi satt bare å snakket sammen og koste oss. Når klokka nærmet seg 11-11.30 dro de siste folka og jeg fant senga fort! En laaang dag var "endelig" ferdig.

Dagen etterpå sto vi opp, bare slappet av også dro vi hjemover.

THE END

1/1/11 - DO I NEED TO SAY MORE?

Ja, da var det endelig nyttår. Kan ikke akkurat si det føles slik i og med at jeg våknet opp i går til en gressklipper. Haha. Men kommer et innlegg i morgen om gårsdagen. Skal nemlig fortelle hva jeg har gjort idag.

Har hatt min årlige vaskedag, haha.

FØR

ETTERFlink? Takk, jeg vet.

Ellers så har vi feiret broren til Patrice sin bursdag. Først på restaurant, så på besøk til oss hvor Just Dance var underholdningen. Haha, se for deg småbarn som danser.

LITT MER JULEGAVER OG SÅNT
Hello kitty teppe-gave// Lommebok-gave// Dreamcatcher-gave// Texaskopp-gave// Parfymer-kjøpt// Hard drive-kjøpt

MITT HÅRMARERITT FØR NYTTÅR

Uff, haha. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte.

Men iallefall, jeg har lenge gått å tenkt på at jeg snart måtte få klipt håret mitt, og i tillegg så vurderte jeg striper. Så på onsdag gikk vi litt rundt å fant ut hvor de forskjellige frisører var, og hvor mye det kostet. Patrice nevnte at det var en frisørskole i byen som visstnok var veldig bra. Så vi tok turen dit og jeg bestemte meg for å klippe meg der selv om jeg syntes det var litt skummelt. I og med at jeg er veldig redd for håret mitt. Men vi spurte om jeg kunne få en som var nesten ferdig frisør, så da ble jeg litt mer lettet.

Så på torsdag dro vi dit. Jeg skulle klippe og stripe og Parice skulle bare klippe. Nå gidder jeg ikke gå sånn veldig i detaljer, men det tok nesten 5 timer, hun mista noe på gulvet annet hvert minutt, og var utrooolig treig. Så etter å ha sitti i den samme stolen i timesvis dro vi hjem. Jeg fikk ikke engang rettet håret mitt der siden jeg var så lei stedet.

Derfor med det samme jeg kom hjem tok jeg fram rettetanga og begynte å rette, da så jeg dette;
Det var veldig vanskelig å få det til å synes sikkelig på bilde, så jeg skal prøve å forklare. Men iallefall som du kan se så er de fremste hårstrående mye lengre enn de som er litt lengre bak, og så blir det et helt rett parti(når jeg egentlig skulle ha det skrått ned), og en annen ting som man ikke ser på bilde er at de to sidene er ikke like i det hele tatt. Det var sikkert 5 cm forskjell på de første hårstrående.

Så jeg gikk bestemt til Patrice og sa; You have to cut my hair!!!! Haha, var nesten så jeg tok saksa selv og begynte å klippe. Men så smart som henne er tok hun å ringe frisørskolen og sa hva som hadde skjedd. De sa at vi skulle komme innom litt seinere så skulle de fikse det.

Etter et par timer dro vi innom igjen. Da fikk jeg to frisører som skulle ordne håret mitt.  En lærling og en instruktør. Litt mer betryggende. De satte i gang med å fikse det, og fikk ordnet det til slutt. "I don't understand what she did..." gikk stadig igjen i samtalene dems.

Men nå skal jeg ikke bare være negativ. Jeg ble veldig fornøyd med hårfarget! Det ble sikkelig pent. Så hun gjorde en veldig god jobb på stripene mine.Når jeg har skrivd ferdig innelgget føler jeg meg egentlig dum, fordi det var jo ikke verdens undergang og jeg visste jo at de var lærlinger, men likevel de bør jo klare å klippe ordentlig. Men alt gikk bra til slutt, og jeg er veldig fornøyd. No hard feelings.

Sånn btw, så kommer det et innlegg om "julaften" og nyttårsaften en av dagene.

JULEGAVERSkal skrive et innlegg nå om min amerikanske jul.

KJENNER DU IGJEN DETTE STEDET?

Hvis jeg sier navnet Honey Grove, og legger til disse bildene kjenner du igjen stedet da?

Ikke??

 

 

 

 

 

 

Hint?


I dag var jeg nemlig i en liten by i Texas kalt Honey Grove. Her ble en episode av min favorittserie innspilt. Synes det var litt kult når jeg så navnet for flere måneder siden, og i dag tok vi turen innom. Men så husket jeg nesten ikke episoden så var vanskelig å huske hva som ble filmet.

WANNA SEE SOME MORE CHRISTMAS CRAZINESS?

Idag tok vi oss turen til det "berømte" julenabolaget. Her stiller så og si hele nabolaget opp med masse juledekorasjoner og lys over alt. BOKSTAVLIG TALT. Jeg må si det er ganske mye annerledes enn norsk jul. Så her kommer enda flere jule/lysbilder. Enjoy.
A drunk santaclaus


Ja, som du så, så var det veldig mye forskjellig julepynt. Noe pent og noe ikke såå pent. Men alt var unikt på sin egen måte. Må også slenge med at vi var veldig heldige siden vi kom dit ganske tidlig. Når vi var ferdig etter en god times tur rundt i nabolaget var det en laaaaang kø for å komme inn. Vi snakker nærmere 5 km. No kiddin'. Folka måtte sikkert sitte å vente i nesten to timer bare for å komme inn. These crazy americans, assaaa.

Må også slenge med to godinger;
Fikk nemlig iskaffe og snømann donuts.

Men da snakkes vi kanskje igjen på søndag. Skal nemlig til Paris!!! Men det er altså snakk om Paris, TX. Så blir nok ikke noe europa-tur på meg.

UPDATE

I de siste dagene har jeg ikke hatt noe blogglyst i det hele tatt. Har heller ikke skjedd noe spesielt. Så har ikke hatt noe grunn til å blogge. Men likevel føler jeg at jeg "må", siden jeg vet det er mange som leser den. Derfor kommer jeg nå med et ganske meningløst innlegg.

De siste dagene har vært mine lateste dager i hele mitt liv, tror jeg. Har ikke gjort noe. Har sovet så lenge jeg vil, stått opp, sett på film, spilt spill, sett på tv, snakket med venner på facebook eller skype. Men er jo ganske deilig også. Det er jo tross alt jul.

På søndag var vi også å vekslet litt gaver med noen venner av familien. Så jeg har fått lov til å åpne noen julegaver allerede. Skal legge ut bilder når jeg har fått alle gavene.

Ellers har jo flykaoset i Europa ødelagt litt for meg/oss. Pakken min som jeg sendte til familie og venner kom i dag etter tre uker. Akkurat i tide siden familien min drar i morgen. Men vennene mine får ikke gavene sine før etter jul, og jeg får ikke gavene jeg skal få av de før jul heller. Kjedelig. Men da har jeg noe å glede meg til å komme hjem til.

Jeg har også klart å redde jula! Jeg elsker å sitte å se askepott på morgenen på julaften. Så jeg har vært ganske innstilt på å ikke se den, men jeg fant den på youtube. Så da ble det jul i år også!

Så kommer det til julefølelsen da. Jaa, den ligger nok langt inni meg. Har enda ikke fått den, og det begynner å nærme seg slutten nå. Er kanskje ikke så rart, de to siste dagene har det vært sommervarmt her. Da snakker vi 23-25 grader i desember. Det er så rart. Ikke er det snø, og ikke er det så kaldt at jeg holder på å fryse nesa av meg. Men for all del, savner ikke kulden. Har det kaldt nok jeg, når det er kaldt her. Hahah, jeg er norsk og takler ikke Texas kulde. Lurer på hvordan neste vinter blir. Ellers kanskje neste sommer? Vinteren her er jo sommer hjemme. Jaja, har noe å glede meg til.

Liker også å tenke på at om 4 måneder så er familien min her. Gleder meg sånn til å vise dem mitt andre hjem og land. Vet ikke helt hva vi skal gjøre, men gleden er her iallefall.

Har også en veldig god nyhet. Men jeg venter litt med å avsløre den, før det er enda mer sikkert. Selv om noen av de nærmeste vet det, velger jeg å vente. Så nå kan dere bare glede dere.

Da tror jeg at jeg har fått oppdatert dere litt før jul, så kommer jeg nok sterkere tilbake!

GOD JUL OG GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN, SAVNER DERE UTROLIG MYE.

 

PROGRESS REPORT

Nå er det bare noen få uker igjen av semestere. Så da er det på tide å fortelle hvordan jeg ligger ann.

Nutrition - 97(5)

Geometry - 92(5)

English - 84(4)

Street law - 98(5)

Jeg er veldig fornøyd! I tillegg så vet jeg at engelsk karakteren min skal gå enda mer opp.

 
my babysister

MAKING COOKIES FOR MY CLASS

Naaaam!
Siden det er siste skoledag i dette året i morgen, tok jeg meg tiden til å lage litt cookies til geometri klassen min. I morgen har jeg også bare to klasser, nutrition og geometri. I nutrition skal vi se ferdig Shrek regner jeg med, og i geometri skal vi også se film og kose oss.

 

JULELYS I NABOLAGET

Huset vårtHuset ovenfor, utrolig pent!!
Fin solnedgang

Meela som følger med på hva søster gjør


GINGERBREAD COOOOOKIES

På tirsdag laget vi gingerbread cookies. Når vi endelig skulle pynte så hadde vi bare 5 min igjen, så ble ikke akkurat at mesterverk kan man si. Men gode var de! Selv om jeg synes pepperkaker er enda litt bedre.

 

THE REASON TO LOVE AMERICA AT CHRISTMAS

I kveld tok vi oss turen rundt for å se på forskjellige julelys. Utrolig mye fint!

DAGENS INNKJØP

To nye jakker, en topp, armbånd og wedges!!Hva synes du?

ENDELIG ER RINGEN MIN HER!!!!

Vanskelig å ta nærbilder.....
slik designet jeg den!

Fargene - maroon og hvit, altså skolens farger.

Ene siden, Lewisville og Big John - Jeg valgte Lewisville siden det er det skolen heter og Big John siden han er skolemaskotten våres.

Andre siden, 2011 og Student Counsil - 2011 siden det er året jeg slutter der "graduation" på en måte og Student Counsil siden jeg er medlem og er "ivrig" med, hehe. Bare på junior prosjektene da.

Så, dagens spørsmål. Hva synes du om ringen min?

WELCOME TO MY HOMEWORK PARADISE

Eller burde jeg si nightmare? Søndagen min besto av disse to herlighetene, geometri review, The catcher in the Rye også måtte jeg gjøre den eneste testen på nytt så jeg ikke får stryk på den. Så siden spesielt Mia ville se lekser som er pain in the ass, here you go!!
Vil dere gjøre litt geometri for meg eller? Får lovogså ville jeg bare minne dere på hvor tjukk engelsk boka mi er

DOWNTOWN LEWISVILLE

I går var det juleparade i nede i downtown Lewisville. Tok ikke små mange bilder, men legger ut de få jeg har.


Men først startet jeg med en Java iskaffe milkshake greie med karamell! NAAAAAAAAAAMJulenissen på motorsykkel, råtass han altså!!
Først startet det med mange forskjellige motorsykler, så til andre ting som kirker, organisasjoner osv. De var også slemme som gikk rundt med masse hunder som trengte nytt hjem, hallo ta hensyn til at jeg er veldig hundesyk atm a. Kunne kjøpt alle hvis jeg fikk lov!!

JEG VIL VITE HVEM SOM LESER BLOGGEN MIN!

Det er vel ikke så mye å be om? Hver dag har jeg en god del mennesker innom bloggen min, og det hadde vært utrolig gøy å få vite hvem det er. Så, derfor tenkte jeg at jeg kunne spørre dere noen spørsmål, også kan dere svare. God ide? JAA.

1. Hva heter du?

2. Hvor gammel er du?

3. Kjenner du meg? Hvis ja, hvordan?

4. Vil være/er/vært utvekslingstudent?

5. Hva vil du lese mer av på bloggen min?

Gleder meg til å lese kommentarer!!! HINTHINT


Fikk denne awesome kua idag! Forteller i morgen...

HVOR KULT ER IKKE DETTE?


Hvis du går på den norske google og søker på Lewisville så dukker bloggen min opp, hvor kult er ikke det??

Også hvis du søker på Katrine Næss så kommer;første plass, jeg er kjendis på google, assa.

JEG BEKLAGER, AMERIKA

I går hadde vi fitness gram, altså måle hvordan formen til amerikanske tenåringer er. Jeg hadde helt glemt det, så jeg kom på skolen med jeans og tøflene mine. Men jeg måtte, sååå beklager amerika at jeg fikk snittet dere til å gå ned 10 prosent. Først skulle vi løpe, gikk jo bra(?), sklei hele tiden så til slutt var jeg ute etter 8 runder. Men jeg var ikke den første ut, så proud!! En annen øvelse var push-up, alle som kjenner meg vet at jeg ikke klarer å ta én engang. Så fight five, fikk pusha meg til en, så sklei jeg ned på gulvet. Det var vel de to tingene jeg gjorde verst! Men men, man fikk ikke karakter eller noe, så er ikke så veldig beskymret.


Vi lagde disse idag, naaaam

Også må jeg faktisk nesten bare takke fitness gram, siden hun jenta jeg sitter ved siden av gidder aldri å snakke til meg, hun snakker bare med de ved siden av henne igjen, og alt foregår på spansk. Grrrreat. Men vi begge to skulle på FG, så vi gikk like godt dit sammen, og vi begynte å snakke sammen. Utrolig koselig jente. Og idag snakket henne engelsk og ikke bare spansk, made my day!

Er ikke så mye som foregår i hverdagen, men har en engelsk bok å lese. Alle vet jeg ikke liker å lese bøker, men går faktisk ganske greit. Blir tvunget til å lese 4 kapitler hver dag, siden dagen etter har vi quiz - teller 30% av karakteren i engelsk. Så da MÅÅ jeg lese. Egentlig er jeg glad for det, ellers hadde jeg ikke lest.

Ellers ja, så skjer det ingenting.

PAKKE FRA NORGE!!
Tacopulver, grøt og verdens beste cappuccino, NAAAAAMGjett hvem som fikk pakkekalender av verdens beste familie a? JEEEEG. Allerede stifa den fast i veggen, hehe.

IT'S CHRISTMAS TIME

I helgen har vi som sagt ordnet til jul, og her er noen bilder. Ganske rart å ha juletre og julepynt allerede FØR desember har startet. Men jeg liker det. Kanskje jeg får sikkelig julestemning i år? 

The house just threw up christmasKameraet vil ikke fokusere ordentlig når det er lys, så jeg beklager det. Men her er noen bilder av juletreet vårt
Peisen

Allerede klart til julenissen kommer ned pipa

Meeeeeeela koser seg under juletreet. Dere skulle hørt henne, hun snorker høyt!!!!!

NÅ BLIR DET JUL!

Jeg har fått julekalender!!!

Er til og med på norsk!!

YESTERDAY WE MADE OUR CHRISTMAS TREE


TADAAAAA

I denne familien er jul den beste høytiden. Så her utnytter man tiden med å sette opp juletreet allerede nå! Vi har i tillegg pyntet det, og pyntet rundt i huset! Kommer et nytt innlegg med de bildene. Og idag driver CJ og Patrice med å pynte huset utenfor. Så gled dere!!

CRAZY BLACK FRIDAY + NATTENS INNKJØP

Siden det er black friday idag, dro vi ut på kjøpingtur midt på natta. Vi dro hjemmefra kl. 11 og når jeg så på klokka får jeg sovna var den 5. Så en laaang natt med shopping. For å være helt ærlig så trodde jeg det skulle være enda mer craaaazy, men tro meg det var ille. Første stopp var Wallmart, vi kom dit tidlig så vi kunne finne tingene vi skulle ha og stå i kø.

Deretter skulle vi ta turen til Old Navy, der var det sikkert en km-lang kø på UTSIDEN av butikken, siden bare så og så mange fikk komme inn. Og i og med at det var rundt 0 grader, så dro vi videre. Men vi hadde ingen steder å dra, siden kl. var sånn ca 1 på denne tiden og neste butikk åpnet 3.

Så vi tok oss turen til en annen Old Navy. Vi gikk inn, og fant litt av vært. Men her var ikke km-køen på utsiden, her var den inni. Så vi sto i kø godt over en time. Men vi fant god trøst i jentene foran oss. Utrolig morsomt. Det var tre(?) jenter, hun ene hadde vært på utveksling i Brasil for noen år siden, så nå hadde de brasilianske venninene hennes flyttet opp hit, men det morsomme var at hun ene brasilianske jenta hadde vært på utveksling i Danmark. Så hun bare: Kan ikke du si noe på norsk, så skal jeg svare deg??? Så jeg tenkte å ta en enkel en og sa: hvordan går det? Også svarte hun med en lang settning. Ble imponert jeg! Og utrolig rart å høre dansk i USA. Så den siste halvtimen gikk fort i og med at vi snakket med dem, morsomt!! 

Så kom vi endelig ut av butikken. Da dro vi videre til Kohl's. Når vi først kjørte forbi der sånn rundt 1, var det en mann som allerede satt der og sov. (Åpna 3). Men når vi nå kom tilbake var det en laaang kø. Så vi stilte oss i køen, og det var KALDT. Tror ikke jeg kan kalle meg en ekte nordmann lengre.. Men etter 20 min i kulda kom vi inn. Alle gikk hver for seg og fant hva de ville ha. Så måtte vi stå i kø i en 30 minutterstid.

Dette var bare en liten del av køen. Starten på køen er helt til venstre, og den gikk videre rundt byggningen. 

Deretter gikk turen til Target for å kjøpte tv-skjermer til å ha i bilen. Denne turen gikk utrolig nok raskt. Vi kom dit 5 min. etter de hadde åpnet og vi fant det vi skulle ha og vips så var vi ute igjen.

Så hvis jeg ikke husker feil så dro vi hjem, gikk å la oss. Jeg sov til 12.30, og hva resten gjorde vet jeg ikke!

Men jeg er veldig fornøyd med innkjøpene og at jeg bare brukte 644 kr (105 dollar) Også sånn helt random, her om dagen fant jeg 82 dollar = 501 kr som jeg hadde helt glemt av!!! Tok ut en del penger før jeg kom hit, og gjemte bor halvparten, også glemte jeg de. Deilig å finne så mye penger.

Så til sist. Det jeg lærte at black friday handler om er at du står i kø meste parten av natten over billige ting. Enkelt og greit. Men skjønner at noen blir gale, når f.eks en 40" flatskjerm er til 2000kr.

Men så til innkjøpene:

Old Navy 228,- krKohl's 355,- kr


THANKSGIVING

I går dro vi på kjøretur til bestemoren til CJ, som bor i dette søte huset

Vi sov over, og idag har vi spist lunsj der

Men favoritten med turen var disse!!!MAMMA JEG VIL HA EN HUND I JULEGAVE

Ellers har det ikke skjedd så mye de siste dagene.  Siden jeg har ferie har jeg vært katrine-lat = tv, pc og sove lenge.
Men i morgen/natt derimot så er det blackfriday = shopping!!! Du vet når man ser på film at det står kjempe mange utenfor en butikk, så åpner den og ALLE løper inn? Yeah, that's what I'm going to do tonight. Vi skal dra kl. 12, altså om 4 timer, og shoppe til en gang utpå fredagskvisten. Jeg vet ikke om jeg gruer meg eller ikke. Men kommer mer tilbake til det i morgen eller overimorgen når jeg faktisk har opplevd det!

Bilde er fra google

TODAY I MADE PANCAKES

Siden jeg har ferie tok jeg meg annledningen til å lage norske pannekaker til vertsfamilien min. Røra var litt annerledes, men de smakte kjempe godt. Se så flink jeg har vært!
Nam

DAG 3 - SAN ANTONIO

Siste dagen i San Antonio besto egentlig bare av bilkjøring. Men på vei hjem tok vi turen innom Austin som er state capitol. Så her er noen bilder!


EKOOOOOOOOOORN

GRUNNEN TIL FRAVÆR DENNE HELGEN

Denne helgen har jeg vært på scrapbook retreat. Utrolig deilig. Langt ute på landet, helt stille. Ikke en eneste ambulanse som suser forbi huset hver time. DEILIG. Men iallefall, jeg driver å lage ett album om dette året, og jeg ble ferdig med alle bildene jeg printet ut. Så take a look....AMERIKANERE ER SÅ SMARTE

Patrice: So, when you are from Norway they call you norwegian, but what do they call you if you are from Britain?

Katrine: British?


Jose: So, you live near China, right?

Katrine: no?

Jose: oh, okey. So do you live near India?

Katrine: haha, no.

Jose: What about England?

Katrine: yeah, it's not that far from me.

Jose: Oh, okey. So can you walk to England?

Amerikanere er så smarte. Neida, skal ikke henge ut mine medborgere. Skal nemlig legge ut bilde av at jeg faktisk har rydda rommet ordentlig for første gang siden jeg kom hit! Proud.

Ellers gikk jeg hjem fra skolen idag, siden jeg var på StuCo møte som slutta 4 og jeg kunne ikke bli henta før 4.30, så da bestemte jeg meg for å gå hjem. Hahha, langt. Undervurderte nok de 2 miles'n = 3,2 km. Visste ikke at 2 miles var så mye. Men jeg overlevde!!

Men nå skal jeg gå å legge meg. To prøver i morgen!! Ønsk meg lykke til!

SAN ANTONIO DAG 2

Lovte å legge ut dette innlegget i går, men var litt opptatt med andre saker.

VI startet dagen i dette tårnet..HØY? JA. Jeg var ganske sjelven i beina + at du tar en glassheis på vei opp.


Utenfor tårnet så det slik ut, utrolig fint!

Så tok vi turen ned til byen for å ta/kjøre(whatever) the river walk. Som er en cruisebåt som går på en elv gjennom hele byen.

Rundt elva er det fult av restauranter
Deretter dro vi videre til Alamo som er den mest kjente misjonen i San Antonio. Det var også her den store krigen mellom Texas og Mexico var. (Når Texas ville bli et eget land). Meste parten av misjonen er borte siden den er midt i byen. Men hovedbygningen står fremdeles.

og mens vi tok bilder kom det plutselig flyvende nøtter, som denne lille karen kasta på oss...Ekorn er ikke så søt lengre......

Det var vel godt og kort forklart hva som skjedde på lørdagen!

SLIK LIGGER JEG ANN

Nutrition = 98

Geometry = 96

English = 91

Street law = 98

Slik ligger jeg ann nå, haha. Men jeg har bare hatt en prøve, så når prøvene kommer synker det nok litt. Så måtte bare kjappe meg å ta bilde før det var for sent!!

FØRSTE DAGEN I SAN ANTONIO

Vi startet dagen med å dra til en misjon(?). Ganske interresant. I gamle dager da spanjolene kom til San Antonio kom de dit for å gjøre urbefolkningen(Indianere, tror jeg) katolske. Dette gjorde de ved hjelp av 6 misjoner/missions. Det vil si de bygde "landsbyer" innen for en mur. Der lærte spanjolene de innfødte hvordan man "skulle" leve. En av disse misjonene var San Josè, så her kommer bildene.
Etter dette tok vi turen videre ned til byen, der vi trasket litt rundt.  San Antonio er en ganske mexico inspirert by = masse farger.

Innlegget om søndag kommer i morgen!

BACK FROM SAN ANTONIO

Da var jeg tilbake fra en kjempe fin tur til San Antonio. Utrolig fin by. Skal legge ut flere bilder fra turen i de neste innleggene(?), men først kommer det et innlegg med litt random ting og innkjøp.


Patrice og jeg bestemte oss for å dele rettetang istedenfor å drasse med oss to, så vi tok Patrice sin. GUUUD, jeg skal så stjele den rettetanga. Jeg får helt rett hår og det holder hele dagen. Bare se selv!


Til frokost spiste jeg vaffel, texas(formen) vaffel. Naaaam.


Så til innkjøpene.

Jeg kjøpte en kopp som suvenir. Den har alle de kjente stedene i SA malt på.

Så til tingen som kan få meg til å le i timesvis.

Hahahah, dør.

Så fikk jeg "laget" meg en genser, hihih.Ja, har vært flink å sølt på den etter å ha hatt den på i noen timer.

TIME FOR A LITTLE VACATION

En stund siden sist, ja. Men har ikke skjedd så mye. Bare gjort mitt beste med å bli frisk igjen. Noe jeg har blitt! Ellers kan jeg fortelle at jeg snart er ferdig med research paper'n min, jeg valgte også å bytte emne siden det var så vanskelig å finne stoff om det, så nå er emne mitt Teen Pregnancy.

Jeg fikk også høre på mandag at en av mine bestevenner her har flyttet, så det var veldig kjedelig!! Akkurat som om det ikke var vanskelig nok å finne noen, også bare flytter de?! Neida, hun hadde en grunn, men var som sagt kjedelig.

Ellers nærmer thanksgiving seg veldig! Kan si jeg gleder meg til å endelig ha "høstferien" min selv om den kom en måned for sent. Hehe.

En siste ting, i morgen drar jeg på helgetur til San Antonio!!! 6 timers kjøretur rett etter skolen, hurraaa. For de som ikke vet hvor San Antonio er, så er det sør i Texas, altså "syden".

Igjen så ble dette et veldig "hakkete" innlegg, men har ikke så mye å fortelle siden dagene mine bare går i skole. Men jeg kommer sterkere tilbake neste uke, skal prøve å få filmet et eller annet også. Jeg vil gjerne få litt forslag til hva jeg kan blogge om, f.eks om det er noe du vil vite eller høre mer om!

Men får å gjøre dette innlegget 267363 ganger bedre, så kan jeg jo legge ved noen randome bilder; ENJOY.

 

Jeg har blitt ordentlig amerikaner, peace tegn, trutemunn, og speilbilde. Tulla, beskrev vel egentlig en helt vanlig fjortenåring?


 

 

Kjøpt vinterjakke, blir faktisk kaldt her også ja

 

Har også kjøpt verdens deiligste fleecegenser/jakke

Ble ikke innlegget bare så mye bedre nå? Snakkes neste uke; stay tuned!!!!!

MISS YOUMissing you gets easier everyday. Even though it's one day further from the last time I saw you, it's one day closer to the next time I will

Flere som savner sine nærmeste??

EMERGENCY ROOM

Det startet med at jeg plutselig ble syk i overigår/går. Har så og si mistet stemmen, og jeg hadde små feber i går ettermiddag. Når jeg sto opp i dag, følte jeg meg ikke så bra, men valgte likevel å dra på skolen siden jeg ikke hadde feber. Men så begynte jeg å få vansker med å puste, det gjorde sikkelig vondt + at det føles ut som om halsen min hadde "hovnet" opp, som om at det var liten plass. Så jeg bestemte meg for å gå til "the nurse", igjen. Hahah, var der tidligere i uken for å få krem til solbrentheten min. Der sjekket hun meg, og ringte til CJ. Når han kom å hentet meg bestemme han at vi skulle ta en tur innom legevakta slik at de kunne sjekke meg litt nøyere. Legen sjekket meg og stakk noe langt ned i halsen(AAAAAU) for å sjekke om jeg hadde noe bakterier. Men det hadde jeg heldigvis ikke, men hadde en form for virus, så jeg må ta det med ro.


Fikk også dette fancy armbåndet

VIDEO

Dette er nok verdens mest randome video, men jeg prøver iallefall. Var på vei hjem fra skolen at jeg bestemte meg for å faktisk filme istedenfor å ta bilder. Det blir liksom litt mer virkelig, hvis du skjønner?

 

Vil også ha tilbake melding om dere vil ha flere videoer, så det ikke bare blir tekst og bilder. Så vil dere ha flere videoer(de kommer til å bli bedre!!!!)? Isåfall, om hva da? Hvis ingen svarer blir det ikke noen flere videoer. Så KOMMENTEEEER. (JA er desperat)

 

GLEMTE DENNE

Pause innlegget på kampen, jeg synes det var gøy. Så kjeder du deg, så er det verdt å se på!

og igjen, ikke så bra kvalitet.

COWBOYSGAME IN A SUITE

Beklager for at jeg har nevnt SUITE, et par ganger i det siste. Men jeg har aldri vært i en så bra SUITE før, aldri følte meg så "rik" heller. HEHEH. Så jeg bare legger ut bilder, mye lettere for både meg og deg. Jeg sparer deg tid fra å lese i en halvtime, og jeg slipper å fortelle alt. Enkelt å greit. Så take a look!Miss Amerika sang nasjonalsangen, guud og hun kunne synge


Meg og Miss Amerika, som jeg også tror ble Miss World?Siden det var halloween så var det en god del som kledde seg ut, som bla. disse....


og min favoritt...

...Mannen som kledde seg ut som en Cowboyscheerleder. Jeg lo godt!!


Meg og maskottenHun dama i drakten var moren til han som er 88, ganske kult


Maten jeg spiste, prøver sushi for første gang!!! var ikke så veldig godt da

 
Btw. Vi tapte veldiiiiig. (Unnskyld hvis flere bilder kom to ganger)

AIRSHOW

I går(lørdag) var vi på et airshow. Altså, fly som gjør "triks". Det startet med at det var iiiiiiskaldt, jada dere har det sikkert kaldere hjemme, men var rundt 0-5 grader, men etterhvert så ble det varmere, siden jeg ble solbrent. Heheh. De første innslagene var morsomme å se på, men når de neste 4 timene var repetisjon på de første ble det fort litt kjedelig. Men vi runnet av med USA's beste flypiloter, blue angels. Så det gjorde det fort mye bedre.

Et bilde sier mer enn tusen ord så ta en titt på bildene!


Vi startet opp med hettegenser og tepper, og endte i solbrenhet....Fallskjermen gikk i stykker........Så jaa, dere skjønner vel hva jeg skal fram til at skjedde


Forresten, husker dere jenta jeg snakka om som gikk en ødelagt fallskjerm?? JEG TULLA. Hun hadde en ekstra og det var en del av showet. Hehehe, lurte dere nå.

VERDENS SØTESTE SPØKELSE?

Se hva jeg fikk i halloween gave, tnåååå. Er den ikke bare verdens søteste???

SNART NOVEMBER OG JEG ER...

 

SOLBRENT!!! Welcome to Texas...

 


Her om dagen fikk jeg denne t-skjorta av EF "Livin' the dream".

Så heey, nå har jeg jo noe matchende til den røde rudolf nesa mi. Snakk om flaks!!


Ellers så skal jeg på cowboy kampen i morgen, blir nok gøy siden vi har SUITE billetter. Får håpe de for engangskyld vinner da, hehe. Også vant heldigvis Rangers idag!!!

Så ble dette er dårlig innlegg, men kommer sterkere tilbake i morgen(?)

LAT? ROTETE?

Sånn ca. helt siden jeg kom hit har jeg "samlet" flaskene mine. Rett og slett latskap, så idag bestemte jeg meg for å ordne oppi rotet mitt.


Her endte de opp, har vært koselig å ha dere alle på rommet mitt!

hits